MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Artek KG001 Task chair 'Rival'

Out of stock 6 - 8 Weeks
SKU 261000-
Deze nieuwe toevoeging aan de Artek collectie is ontworpen door Konstatin Grcic in 2014. De stoel heeft een zeer eigentijdse vorm en is comfortabel. De stoel is perfect te gebruiken als bureaustoel of als eetkamerstoel. Dankzij de verschillende kleuren en stofferingen is hij in elk interieur gemakkelijk te plaatsen. Dankzij de houten constructie van de KG001 Task stoel ook wel Rival genoemd past hij perfect in de Artek collectie. De berken versie beschikt over een 'silver birch' houten onderstel en witte zitting, de witte versie is geheel wit, rood is geheel rood en de zwarte versie is geheel asphalt van kleur met allen verschillende opties voor de bekleding. Er is ook een versie beschikbaar met een hoge rugleuning.
This new addition to the collection is designed by Artek Konstatin Grcic in 2014. The chair has a very contemporary shape and is comfortable. The chair is perfect to use as office or dining chair. Thanks to the different colors and upholsteries he is easy to place in any interior. Thanks to the wooden construction of the KG001 Task chair also called Rival it fits perfectly in the Artek collection. Available from late March 2015.
More Information
SizeB: 59 x H: 68 x D: 52 x ZH: 46 cm
Awardsn.v.t. / n.a.
StofferingKijk voor de gewenste stof kleur op de website van Kvadrat. We kunnen u ook bezoeken met kleurstalen indien gewenst.
DesignerKonstantin Grcic
Technical info-
MaterialBerken, polypropyleen, stof of leder
BrandArtek