PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

Buitenverlichting van Scnadinavisch design bestel je eenvoudig bij Sterk Online. Lampjes voor op de buitentafel, aan de buitenmuur of voor in de tuin. We hebben mooie buiten lampen van Eva Solo op zon energie en prachtige buitenlampen van Louis Poulsen. Staat de lamp naar jouw wens er niet tussen? Vraag er dan even naar bij de klantenservice.

2 Items results

per page
  1. Eva Solo SunLight buiten tafellamp
    €74.95
    De Eva Solo SunLight is een elegante tafellamp die wordt opgeladen door de zon en in de avond licht geeft. De SunLight is een ontwerp van Tools Design en is gemaakt van aluminium en frosted glas. Het tafellampje voor buiten heeft een hoogte van 13,5cm. De lamp heeft een aan en uit schakelaar en hiernaast een auto functie. De zonnecellen zijn mooi in het ontwerp verwerkt. Naast de tafellamp is ook een vloerlamp met punt voor in de grond en een hanglamp beschikbaar.
  2. Eva Solo SunLight floor lamp
    €74.95
    The Eva Solo SunLight floor lamp with spike is an elegant outdoor light that is charged by the sun and glows in the evening. The SunLight is designed by Tools Design and is made of aluminum and frosted glass. The floor lamp for outdoor has a height of 38cm. The lamp has an on and off switch and an auto feature. The solar cells are nicely incorporated into the design. Besides the floor lamp with point in the ground, also a table lamp and a hanging lamp is available.

2 Items results

per page