Je zult het snel over het hoofd zien maar onze stoelen en krukken zijn over het algemeen gemaakt voor grote mensen. Lange benen, lange armen een lange rug en een nek die ver boven de grote mensen tafel uitsteekt. Maar onze kleintjes hebben geen lange benen, geen lange armen en een lange rug en nek om over de grote mensen tafel uit te kijken. Ze zitten liever op hun eigen hoogte, dicht bij de grond. Om die reden hebben wij een kleine collectie Scandinavische kinderstoelen en kinderkrukken. Zo kunnen onze kinderen op de juiste hoogte wordt geschat. Alle design kinderstoelen en kinderkrukken zijn goed combineren met onze kindertafels.

4 Items results

per page
 1. Artek NE60 children's stool

  As low as €235.00
  Artek NE60 children's stool
  As low as €235.00
  Children's stool with 4 legs of Finnish birch wood. With seat color option. Stackable
 2. Artek EA002 "Baby Rocket" stool

  As low as €259.00
  Artek EA002 "Baby Rocket" stool
  As low as €259.00
  Small version of the Rocket. Stool of oak. Available in various finishes.
 3. Artek N65 children's chair

  As low as €335.00
  Artek N65 children's chair
  As low as €335.00
  Stool made from finnish birch. Seating available in white, black or birch.
 4. WON Mango stool

  As low as €475.00
  WON Mango stool
  As low as €475.00
  The WON Mango footstool combines a classic with a modern look and fits perfectly in combination with the Mango lounge chair. The inspiration for this stool comes from the mango. The inside shows a mango cut into pieces on the skin and folded open as a chef would prepare it. A nice design from Note Design Studio with a wink. The Mango footstool is available in 3 fabric groups and Buttero leather. The footstool can also be used as a stool.

4 Items results

per page

Scandinavische kinderstoelen en kinderkrukken

Toen wij vroeger klein waren, waren alle stoelen en tafels te hoog. We gingen als kind niet zomaar zitten aan de etenstafel maar we klauterde op een grote stoel, alsof het een klimrek was. Dan keken we net met onze hoofdjes net niet over de rand van de tafel en zagen we vanachter de horizon hapjes met eten aankomen. Het enige wat onze ouders dachten was dat we vanzelf groot genoeg zouden worden om met onze tenen de vloer aan te raken. Tot die tijd zaten we scheef, keken we tegen de rand van de grote mensentafel aan en kropen we stiekem weg onder de tafel. Nu zijn inmiddels groter en zien we dat onze kinderen groot genoeg zijn en dat het de meubels zijn die zich moeten aanpassen aan de grootte van onze kinderen. Onze collectie kinderstoelen en kinderkrukken is klein, maar we doen onze uiterste best om ook onze collectie Scandinavische meubelen toegankelijk te maken voor de kleinere onder ons.