LENTE ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 mei!

Magazine

 • Lente winactie!

  Lente winactie!

  De lente is in volle gang en daarom verloten we 2 Artek Riihitie plant potten in onze lente winactie. Kies uit 3 kleuren in de afmeting small van Shape A. Perfect voor zowel binnen als buiten.

 • Bauhaus bestaat 100 jaar

  Bauhaus bestaat 100 jaar

  In 2019 viert Bauhaus haar 100 jarig bestaan. Bauhaus is een vernieuwende kunst- en ontwerpvorm die start bij de opening van een nieuwe academie voor architecten, kunstenaars en ontwerpers.

 • Design voor de lente 2019

  Design voor de lente 2019

  De lente is begonnen! De bomen staan in bloei, de zon schijnt en de winterdip is voorbij. De zomer komt elke dag dichterbij en de buitenruimte wordt dus belangrijker om wat aandacht aan te geven. Lees op dit blog een aantal leuke tips!

 • Vernieuwde webshop Sterk Online

  Vernieuwde webshop Sterk Online

  We zijn super blij en trots te melden dat we onze webshop volledig hebben vernieuwd. Ondanks onze kennis van designmeubelen en verlichting moeten ook wij meebewegen in het snel vernieuwende online landschap.

 • Introductie Atelier Chair

  Introductie Atelier Chair

  De Atelier Chair is speciaal ontworpen voor het nieuwe restaurant van het Nationalmuseum in Stockholm. In dit artikel laten we je kennis maken met dit ontwerp die je overigens zelf in huis kunt halen.

 • IMM Cologne 2019

  IMM Cologne 2019

  Design beurzen zijn voor ons jaarlijks een belangrijk bezoek waard. Zo komen we zelf in aanraking met alle mooie nieuwe meubelen en lampen. In dit blog laten we een selectie merken zien die ons opvielen op IMM Cologne 2019.

 • Blue Monday?

  Blue Monday?

  Blue Monday is de meest depressieve dag van het jaar. Wij hebben er dit jaar eigenlijk niet zo'n last van en grijpen dit moment aan om onze favoriete blauwe meubelen en lampen in het zonnetje te zetten. Een beetje cheesy natuurlijk ;) Maar we doen het toch!

 • Hoe kies je de juiste barkruk

  Hoe kies je de juiste barkruk

  We krijgen veel vragen over het kiezen van de juiste barkruk. Onze collectie kent vele verschillende barkrukken in diverse hoogte, maar welke is nu perfect voor mij. In dit blog geven we een aantal tips met product suggesties.

 • De leukste December geschenken

  De leukste December geschenken

  December is de mooiste feestmaand van het jaar met als leukste dagen Kerst en natuurlijk de jaarwisseling. Bekijk nu de leukste december geschenken op ons blog.

 • Orgatec 2018

  Orgatec 2018

  Orgatec is één van de belangrijkste beurzen als het gaat om kantoormeubelen en kantoor inrichting. Zoals elk jaar bezoeken we met het Sterk Online team de Orgatec beurs in keulen.

Pagina