MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Magazine

 • Scandinavian Living no 3 2019

  Scandinavian Living no 3 2019

  De nieuwe uitgave van ons favoriete magazine ligt weer in de winkels. Scandinavian Living by Bo Bedre is wat ons betreft een must read voor de Scandinavië liefhebber. Het blad staat vol prachtige binnenkijkers, design klassiekers en nieuwe ontdekkingen.

 • Top 5 redenen voor Scandinavisch design

  Top 5 redenen voor Scandinavisch design

  Scandinavisch design is een interieur term die voor veel mensen wel bekend is. In dit artikel noemen we 5 reden voor Scandinavisch design. Er zullen herkenbare punten bij zitten maar waarschijnlijk ook verassingen.

 • Magazijn opruiming bij Sterk Online

  Magazijn opruiming bij Sterk Online

  Grootschalige magazijn opruiming bij Sterk Online is uniek en met kortingen tot wel 40% een mooie kans om Scandinavisch design aan te schaffen tegen gereduceerde tarieven.

 • Nieuwe studio New Works

  Nieuwe studio New Works

  Het Deens merk New Works heeft haar studio volledig vernieuwd. We waren zo onder de indruk dat we je graag wat foto's laten zien met een mooie sfeerimpressie.

 • Lente winactie!

  Lente winactie!

  De lente is in volle gang en daarom verloten we 2 Artek Riihitie plant potten in onze lente winactie. Kies uit 3 kleuren in de afmeting small van Shape A. Perfect voor zowel binnen als buiten.

 • Bauhaus bestaat 100 jaar

  Bauhaus bestaat 100 jaar

  In 2019 viert Bauhaus haar 100 jarig bestaan. Bauhaus is een vernieuwende kunst- en ontwerpvorm die start bij de opening van een nieuwe academie voor architecten, kunstenaars en ontwerpers.

 • Design voor de lente 2019

  Design voor de lente 2019

  De lente is begonnen! De bomen staan in bloei, de zon schijnt en de winterdip is voorbij. De zomer komt elke dag dichterbij en de buitenruimte wordt dus belangrijker om wat aandacht aan te geven. Lees op dit blog een aantal leuke tips!

 • Vernieuwde webshop Sterk Online

  Vernieuwde webshop Sterk Online

  We zijn super blij en trots te melden dat we onze webshop volledig hebben vernieuwd. Ondanks onze kennis van designmeubelen en verlichting moeten ook wij meebewegen in het snel vernieuwende online landschap.

 • Introductie Atelier Chair

  Introductie Atelier Chair

  De Atelier Chair is speciaal ontworpen voor het nieuwe restaurant van het Nationalmuseum in Stockholm. In dit artikel laten we je kennis maken met dit ontwerp die je overigens zelf in huis kunt halen.

 • IMM Cologne 2019

  IMM Cologne 2019

  Design beurzen zijn voor ons jaarlijks een belangrijk bezoek waard. Zo komen we zelf in aanraking met alle mooie nieuwe meubelen en lampen. In dit blog laten we een selectie merken zien die ons opvielen op IMM Cologne 2019.

Pagina