Magazine

 • IMM Cologne 2019

  IMM Cologne 2019

  Design beurzen zijn voor ons jaarlijks een belangrijk bezoek waard. Zo komen we zelf in aanraking met alle mooie nieuwe meubelen en lampen. In dit blog laten we een selectie merken zien die ons opvielen op IMM Cologne 2019.

 • Blue Monday?

  Blue Monday?

  Blue Monday is de meest depressieve dag van het jaar. Wij hebben er dit jaar eigenlijk niet zo'n last van en grijpen dit moment aan om onze favoriete blauwe meubelen en lampen in het zonnetje te zetten. Een beetje cheesy natuurlijk ;) Maar we doen het toch!

 • Hoe kies je de juiste barkruk

  Hoe kies je de juiste barkruk

  We krijgen veel vragen over het kiezen van de juiste barkruk. Onze collectie kent vele verschillende barkrukken in diverse hoogte, maar welke is nu perfect voor mij. In dit blog geven we een aantal tips met product suggesties.

 • De leukste December geschenken

  De leukste December geschenken

  December is de mooiste feestmaand van het jaar met als leukste dagen Kerst en natuurlijk de jaarwisseling. Bekijk nu de leukste december geschenken op ons blog.

 • Orgatec 2018

  Orgatec 2018

  Orgatec is één van de belangrijkste beurzen als het gaat om kantoormeubelen en kantoor inrichting. Zoals elk jaar bezoeken we met het Sterk Online team de Orgatec beurs in keulen.

 • Black Friday

  Black Friday

  Black Friday is een event waarbij de start wordt gegeven aan het December cadeau seizoen. We grijpen deze Black Friday aan om onze favoriete producten aan je te tonen in het zwart.

 • Wat je koopt heeft effect op het milieu

  Wat je koopt heeft effect op het milieu

  Al een aantal jaar doen we ons best een missie gaande te houden tegen de wegwerp mentaliteit. Nu blijkt volgens het artikel van de NOS dat refereert aan cijfers van het CBS dat wat wij hier kopen niet alleen hier effecten heeft, maar over de gehele wereld.

 • Gubi Grasshopper serie met nieuwe kleuren

  Gubi Grasshopper serie met nieuwe kleuren

  De Gubi Grasshopper lamp serie is absoluut één van de meest herkenbare verlichting objecten uit de collectie. De Gräshoppa zoals deze in Denemarken genoemd wordt bestaat uit een herkenbare kegelvormige ka

 • 5 Musthaves voor de zomer

  5 Musthaves voor de zomer

  De temperaturen zijn hoog en ook de design liefhebber komt natuurlijk wel eens buiten. In dit blog laten we je graag 5 leuke musthaves voor de zomer zien die perfect zijn voor een warme dag in de buitenlucht.

 • Nieuwe producten voor New Works

  Nieuwe producten voor New Works

  De collectie van New Works breidt uit. Het merk bestaat pas 3 jaar en heeft al een zeer volwassen collectie met hoge kwaliteit design producten. In 2018 presenteert het merk een verruiming van de collectie.

Pagina