Hoe maak ik mijn interieur winterklaar

In de winter is de zon minder aanwezig en zitten we veel binnen. Hoe maak je jouw interieur winterklaar? In dit artikel geven we een aantal tips.

Breng extra comfort in huis

In de winter zitten we vaak lekker op de bank. Een lekker kussen om tegenaan te leunen komt dan goed van pas. Een kussen op de bank geeft snel extra kleur en warmte in de ruimte. Wat denk je bijvoorbeeld van het Puik Duo kussen. Voor de helft bekleed met velour dat weer helemaal in is.

Puik Duo kussen
Puik Duo kussen

Een ander goed idee voor extra comfort op de bank is een lekker plaid. Onze collectie bevat diverse plaids gemaakt van wol waar je onder kunt kruipen zodat de gasrekening niet torenhoog hoeft te worden. Een bijkomend voordeel is dat ze een knusse uitstraling toevoegen. Een van onze favorieten is het Tint Throw plaid van Normann Copenhagen.

Normann Copenhagen Tint Throw plaid
Normann Copenhagen Tint Throw plaid

Sta je open voor een kostbaarder winter toevoeging aan de kamer? Denk dan eens aan een prachtig handgeknoopt vloerkleed. In een handomdraai haal je de galm uit de kamer en breng je een warme uitstraling. De meubelen zullen meer aarden op de vloer. Het Asplund Field Horizon kleed is als in een kasteel aan de wand te hangen, maar natuurlijk ook gewoon op de grond te leggen.

Asplund Horizon Field kleed
Asplund Horizon Field kleed

Geef jouw kamer sfeer

Met leuke accessoires geef je het interieur in de winter maanden gemakkelijk wat extra sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kandelaar. Onze collectie bevat kandelaren in verschillende stijlen. Klassiek zoals de Georg Jensen Cobra of wat moderner zoals de Normann Copenhagen Flag.

Georg Jensen Cobra kandelaar
Georg Jensen Cobra kandelaar
Normann Copenhagen Flag kandelaar
Normann Copenhagen Flag kandelaar

In de winter drink je vast net als wij meer thee. Laat ons je deze leuke onderzetters voorstellen van Hey-Sign waarmee je in een handomdraai de tafel gezellig maakt. Ga je voor 1 kleur of een mix?

Hey-Sign onderzetters
Hey-Sign onderzetters

Gerelateerde berichten

Recente berichten