Imm Cologne 2018 beeldverslag

Imm Cologne is de jaarlijkse meubelbeurs waar de nieuwe collecties getoond worden. Met het Sterk Online team proberen we hier elk jaar bij te zijn zodat we een goed beeld hebben van de laatste trends op het gebied van design meubilair. Zo kunnen we jou het beste advies geven over stijl en comfort omdat we alles zelf hebben kunnen testen 🙂

Meubeltrends voor 2018

Wat ons erg opviel is de warme kleuren waarmee de stands waren ingericht. We zien veel velour stofferingen met een knipoog naar de jaren ’20. De ontwerpen zijn wat minder hard en kil maar smaakvol en voelen al snel als thuis aan. De kleuren rood en groen zien we veel terug komen.

Beeldverslag Imm Cologne 2018

Nadat we de beurshallen met Chinees meubilair hebben weten te omzeilen zijn we in de hallen aangekomen met prachtige design items. Hier hebben we een aantal foto’s van gemaakt zodat we zelf kunnen nagenieten en het jou kunnen tonen.

Norr11 op IMM Cologne

Norr11 biedt een unieke, herkenbare collectie design meubelen. De Mammoth lounge serie is inmiddels ook als bank verkrijgbaar met mooie velour bekleding.

Norr11 Nomad lounge stoel
Stand van Norr11 op Imm Cologne

Artek op Imm Cologne

Het Finse merk Artek heeft de laatste jaren een mooie stand op meubelbeurzen. Het merk dat werd opgericht in de jaren ’30 van de vorige eeuw werkt hard aan meer bekendheid buiten haar eigen landsgrenzen. De collectie breidt zich uit en het is mooi om te zien dat de originele ontwerpen van Alvar Aalto en Ilmari Tapivaara perfect combineren met de nieuwe van o.a. Bouroullec en Grcic.

Artek in smalle ruimtes
Artek – oud met nieuwe collectie
Artek met Vitra gecombineerd

Artek second cycle

Won op Imm Cologne

Het Deense meubelmerk Won trok vorig jaar al onze aandacht. We hebben inmiddels het officieel dealerschap verkregen en binnenkort zal de collectie te vinden zijn in onze webshop.

WON op Imm Cologne

Mater op Imm Cologne

Mater valt echt perfect in de meubel filosofie waar wij van houden. De meubelen worden gemaakt van massief hout en rekening wordt gehouden met het milieu en arbeidsomstandigheden bij de productie. De ontwerpen zijn tijdloos en dit past perfect bij het Scandinavisch design zoals wij het graag aan onze klanten bieden.

Mater op Imm Cologne 
Nieuwe collectie van Mater / ronde tafels

We hopen dat we je zo een beetje mee hebben kunnen nemen over de beurs. Iets gezien dat je aanspreekt? Neem dan contact op met onze klantenservice en ontvang een mooi voorstel.

Gerelateerde berichten

Recente berichten