Orgatec 2016

Om alle trends en ontwikkelingen bij te blijven in design land bezoeken we met het Sterk Online team veel meubel beurzen. Orgatec 2016 in Keulen is één van de grotere en gericht op kantoor inrichting. We krijgen dikwijls aanvragen om een kantoor in te richten met mooie design items, dus is het van groot belang voor ons te weten wat hier de laatste ontwikkelingen in zijn. De meubelen die we tegenkwamen op Orgatec passen zowel thuis als op kantoor en we zetten hieronder een aantal in de spotlight.

Artek en Vitra meubelen gecombineerd
Artek en Vitra meubelen gecombineerd

Vitra Work

De eerste hal die we bezochten was die van Vitra. Een gehele hal hadden zij tot hun beschikking samen met een aantal partners. Op de afbeelding hierboven zie je hoe mooi Artek (stoelen) en Vitra met elkaar combineren. Een prachtige setup voor een ontspanningsruimte op kantoor.

Vergader nis
Vergader nis

In de hal waren verschillende nissen ingericht om zo een goede indruk te krijgen waarvoor de meubelen kunnen worden ingezet. Hierboven zie je de prachtige ronde Kaari tafel van Bouroullec.

Artek stand op Orgatec 2016
Artek stand op Orgatec 2016

Artek op Orgatec

Een bezoek aan de stand van Artek is voor ons altijd een feest. Artek kiest altijd voor een thema. Dit keer was dat de L-leg van Alvar Aalto. De gebogen L-vormige poot is toegepast in een scala van meubelen en zeer herkenbaar voor het merk.

L-Leg uitleg op stand Artek Orgatec
L-Leg uitleg op stand Artek Orgatec
Normann-Copenhagen nieuwe kroonluchters
Normann-Copenhagen nieuwe kroonluchters

Een unieke stijl

Normann-Copenhagen doet ons altijd positief verbazen. Het merk durft wat af te wijken van de trends en gaat voor een classy look. Het merk dat je veel terug ziet in prive interieurs laat duidelijk zien dat het ook perfect in een kantoor is toe te passen. Prachtige nieuwe kroonluchters en stoelen.

Normann-Copenhagen Era lounge set
Normann-Copenhagen Era lounge set
Normann-Copenhagen lounge
Normann-Copenhagen lounge

Wil je een lounge area in je bedrijf? Normann Copenhagen laat zien op Orgatec 2016 dat ze hiervoor alle items in huis hebben.

Fritz Hansen Egg chairs
Fritz Hansen Egg chairs

Design klassiekers

Wat een cadeautje om het prachtige merk Fritz Hansen tegen te komen op Orgatec. Naast de prachtige design klassiekers die op de grote stand te vinden waren was het ook erg gezellig. De samenwerking met zo’n mooi merk vinden we net zo belangrijk als de kwaliteit van de meubelen.

Jaime Hayon voor Fritz Hansen
Jaime Hayon voor Fritz Hansen

Ontwerper Jaime Hayon heeft een groot deel van de collectie voor Fritz Hansen weten te vullen met zachte, toegankelijke ontwerper zoals de Fri stoel die je hier ziet.

Fritz Hansen kantoor klassiekers
Fritz Hansen kantoor klassiekers

Natuurlijk ontbraken ook de klassiekers niet. De mier en de vlinderstoelen van Arne Jacobsen naast de nieuwe Drop stoel. Ze blijken altijd en overal toepasbaar.

Mobel Copenhagen
Mobel Copenhagen

Nieuwe ontwikkelingen

Al een aantal jaar hebben we het mooie Deense merk Addinterior in onze collectie dat in 2016 werd overgenomen door een nieuwe eigenaar. Inmiddels heeft het een naamverandering naar ‘Møbel Copenhagen‘ ondergaan en veel nieuw leven ingeblazen gekregen. Daar zijn we bij Sterk Online erg positief over. Er zijn prachtige nieuwe afbeeldingen gemaakt van de huidige collectie en er staat veel nieuws op ons te wachten. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte 🙂

Is jouw interesse gewekt voor een Scandinavische kantoor inrichting en wil je dat ook graag in jouw werkomgeving zien? Neem dan even contact met ons op.

Gerelateerde berichten

Recente berichten