Puik-Art nieuwe collectie 2016

Puik-Art is een jong Nederlands design label met een toegankelijke collectie. Ontwerpen van Puik-Art zijn Dutch Design met een Scandinavische knipoog. Het merk geeft aan jonge ontwerp talenten een grote kans en neemt de productie uit handen zodat ze zich kunnen blijven concentreren op de prachtige design ideeën. Puik-Art is sterk groeiend en komt ook in 2016 met een prachtige nieuwe collectie.

Puik-Art bij Sterk Online

Sterk Online heeft de Puik-Art collectie al vanaf het eerste begin een warm hart toegedragen. We lichten nu graag de nieuwste items uit de Puik-Art collectie van 2016 voor je uit.

Puik-Art Keyker 2.0
Puik-Art Keyker 2.0

De Keyker 2.0 is een prachtige ronde spiegel van ontwerper Mas Peters. De Keyker is naast een spiegel ook een magneet bord wat hem perfect maakt voor bijvoorbeeld in de hal. Met kleine meegeleverde magneetjes plaats je notities of je sleutels zodat je niets meer vergeet 😉

Shop Keyker 2.0 hier.

Puik-Art Alfred flesopener
Puik-Art Alfred flesopener

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau, dan is de Alfred flesopener hét item voor jou. Het unieke grafische ontwerp zal bij velen in de smaak vallen. Er zit tevens een leuk verhaal aan de naam van deze Alfred fles opener. Lees hierover en shop ‘m hier.

Puik-Art kleinmeubelen

Puik-Art Bokk kruk
Puik-Art Bokk kruk

Erg leuk om te zien vinden we dat Puik-Art steeds meer klein meubelen maakt. De Bokk kruk is hiervan een mooi voorbeeld en is sinds kort uitgebreid met een luxe lederen bekleding. De Bokk is super handig om te gebruiken als kruk of om je benen op te rusten als je op de bank zit.

Shop de Bokk kruk hier.

Puik-Art Tepsi bijzettafel
Puik-Art Tepsi bijzettafel

Als je het hebt over leuk klein meubelen dan springt de Tepsi er echt uit. Het bijzettafeltje is geïnspireerd op een dienblad en dat kun je duidelijk zien. Tepsi heeft een toegankelijke uitstraling.

Bekijk en shop Tepsi hier.

 

Als laatste willen we je een prachtige introductie van eerder dit jaar niet onthouden. De Lloyd lamp. Een luxe hanglamp gemaakt van leder met behulp van een eeuwenoude techniek. Bekijk de leuke video en bestel de Puik-Art Lloyd hier.

De Puik-Art collectie
De Puik-Art collectie

We hebben alle items uit de Puik-Art collectie voor je op voorraad en al gratis geleverd vanaf €20,-. Bekijk hier de gehele Puik-Art collectie.

 

Gerelateerde berichten

Recente berichten