Puik-Art wordt Puik

Puik-Art wordt Puik
Puik-Art en Sterk Online bestaan bijna even lang en werken al vanaf het eerste begin samen. Beide teams bestaan uit jonge ondernemers wat zorgt voor een goede dynamiek. Puik-Art heeft al een aantal mooie volwassen ontwerpen gebracht die inmiddels in veel huiskamers te vinden zijn. Nu is het tijd voor de volgende stap.

Puik-Art wordt Puik design

Internationaal succes en de wens van de klant voor luxere meubelstukken heeft Puik-Art er toe aangezet een verse lik verf te geven aan het merk. Een nieuwe uitstraling, een nieuwe naam met bijpassend logo. Puik heeft een collectie interieur accessoires van relatief onbekende namen. De nieuwe collectie brengt daarnaast ook een aantal meubelstukken en ontwerpen van bekende namen zoals Lex Pott, Frederik Roijé en Ontwerpduo.

Een nieuwe stijl met Puik

Puik gaat van een leuke collectie met sterke Dutch Design invloeden naar een volwassen design stijl. De collectie is inmiddels breed genoeg om de gehele kamer mee in te richten. De nieuwe items zullen rond oktober beschikbaar komen. Zie hieronder alvast een voorproefje! [gallery size="large" link="none" ids="1322,1323,1324,1325,1326"]

Oude collectie in prijs verlaagd.

Enkele items zullen de collectie van Puik gaan verlaten en is daarom sterk in prijs verlaagd zolang de voorraad strekt. Bekijk en shop hier.
Deel: