De veelzijdige Gubi Beetle chair

De Gubi Beetle chair is één van de meest populaire eetkamerstoelen van het afgelopen jaar. De zachte comfortabele zitting samen met het strakke metalen onderstel heeft bij veel mensen een positieve reactie opgeroepen. De Beetle stoel is een ontwerp van GamFratesi, een ontwerpduo deels uit Scandinavië en deels uit Italië. De perfecte mix dus van sierlijkheid en tijdloze kwaliteit.

Uitvoeringen van de Beetle stoel

De Beetle stoel is dankzij haar grote succes nu in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Er is gedacht aan de vele verschillende wensen van de consument bij het kiezen van een stoel zonder het mooie ontwerp uit het oog te verliezen. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden voor je geplaatst.

Beetle chair gestoffeerd
Beetle chair gestoffeerd

De uitvoering waar het allemaal mee begon. De Gubi Beelte chair gestoffeerd heeft een volledig gestoffeerde zitting en rugleuning met een prachtige rand afwerking is stof of leder. Het onderstel is van metaal verkrijgbaar in zwart, zwart chrome en messing.

Beetle chairs groep, gestoffeerd
Beetle chairs groep, gestoffeerd

Radicaal anders is de Beetle ongestoffeerde uitvoering met houten onderstel. Toch kun je goed zien dat het ontwerp nog altijd zeer herkenbaar de Beetle chair is. De kunststof zitting is gemakkelijk in gebruik wanneer je kinderen hebt. Bijkomend voordeel is dat deze ook financieel toegankelijker is dan de gestoffeerde uitvoering. Het houten onderstel is verkrijgbaar in eiken, gerookt eiken en zwart gebeitst beuken.

Beetle chair ongestoffeerd met houten onderstel
Beetle chair ongestoffeerd met houten onderstel

Wens je toch iets meer comfort dan is ook daar een uitvoering voor. De kunststof kuip is aan de voorzijde te stofferen naar wens. Kies uit stoffen van Kvadrat en andere kwaliteit fabrikanten en stel zo jouw unieke stoel samen.

Gubi Beetle voorzijde gestoffeerd met houten onderstel
Gubi Beetle voorzijde gestoffeerd met houten onderstel

De Beetle is een veelzijdig ontwerp dat ook als bureaustoel gebruikt kan worden. De iets wat flexibele rugleuning zorgt ervoor dat je minder snel last krijgt van je rug, hoewel af en toe een rondje lopen natuurlijk aanbevolen blijft 😉

Gubi Beetle bureaustoel
Gubi Beetle bureaustoel

Ben je zelf meer van het loungen? GamFratesi heeft ook hier aan gedacht! Je ziet in de Beetle lounge stoel nog duidelijk dezelfde design serie terug. De Beetle lounge stoel heeft een erg comfortabele foam zitting en is te bekleden met een stof naar wens zodat hij in elk interieur passend te maken is.

Gubi Beetle lounge stoel
Gubi Beetle lounge stoel

Jouw eigen bar in huis? Veel mensen hebben een mooi kookeiland met krukken die niet zo lekker zitten. Dat is met de Beetle barkruk wel anders dankzij de zachte zitting en rugleuning.

Gubi Beetle barkruk
Gubi Beetle barkruk

Wanneer je denkt dat de diverse uitvoeringen nu wel getoond zijn heb je het mis. Het onderstel is nog verkrijgbaar in een swivel versie of zelfs poten met wieltjes. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

 

Gerelateerde berichten

Recente berichten