PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

Richt je badkamer volledig in met het mooiste Scandinavische design van planeet aarde. Wij van Sterk Online hebben alleen de strakste badkamer accessoires voor jou geselecteerd! Hang je wc-rol aan een van de innovatieve Eva Solo Toilet rol houders en laat je zeepje rusten in het zeep bakje van Eva Solo. Wie zijn tandenborstel en tandpasta niet meer wil laten slingeren op het aanrecht bergt ze simpelweg op in de Tandenborstel houder van Eva Solo. Wie indruk wil maken op zijn gasten, hangt de Eva Solo Haak op in zijn wc met natuurlijk een bijpassende Eva Solo Handdoek, te vinden bij het badtextiel. Mocht je nou te lang in je badkamer zijn en te laat op je werk verschijnen, omdat het toilet of de badkamer plots zo'n fijne plek is geworden, we hebben je bij deze gewaarschuwd!

10 Items Resulaten

per pagina
 1. Normann Copenhagen Ballo borstel kop
  Vanaf € 6,75
  Extra opzetborstel voor de Ballo Toilet Brush. Het gaat alleen om de reserve borstel en niet om de steel zoals te zien op de afbeelding.
 2. Eva Solo Zeeppomp RVS

  Vanaf € 89,95
  Eva Solo Zeeppomp RVS
  Vanaf € 89,95
  De Eva Solo zeepdispenser is gemaakt van roestvrij staal met een kunststof pomp en reservoir voor zeep. Het eenvoudige ontwerp zonder zichtbare schroefdoppen en onhandige hoeken en randen maakt het gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken.
 3. SALE
  Normann Copenhagen Ballo toiletborstel Normann Copenhagen Ballo toiletborstel
  Normann Copenhagen Ballo toiletborstel
  Vanaf € 54,00
  De Normann Copenhagen Ballo is een bijzondere, vrolijke toiletborstel, ontworpen door Jozeph Forakis. Ballo wenst u een kleurrijk welkom in uw badkamer. Hij wiebelt heen en weer, dat is waar zijn naam vandaan komt; Ballo betekent 'dans' in het Italiaans. De Ballo is leverbaar in vier verschillende kleuren. De borstels zijn los bij te bestellen.
 4. Eva Solo Zeeppomp

  Vanaf € 29,95
  Eva Solo Zeeppomp
  Vanaf € 29,95
  De populaire Zeep dispenser van Eva Solo is nu beschikbaar in het wit en in twee afmetingen. 1 druk op de pomp en er komt genoeg zeep uit om de handen te wassen. Het reservoir kan gemakkelijk van de onderkant af geschroefd worden om bij te vullen. Het kleine broertje is ideaal voor bijvoorbeeld op de w.c.
 5. Normann Copenhagen Flip spiegel
  Vanaf € 95,00
  Javier Moreno Studio heeft een eenvoudige tafel spiegel ontworpen voor Normann Copenhagen. Het bevat verschillende functies en heeft een heerlijk organische manier van uitdrukken. Flip kan naar boven worden gedraaid, naar beneden en 360 graden rondom. Het ontwerp van de voet zorgt ervoor dat Flip zowel een traditionele spiegel als een eenvoudige opslag nut dient voor uw snuisterijen. Javier Moreno Studio heeft bewust een geometrisch ontwerp vermeden voor Flip. Ze wilden een vrijere en meer organische vorm gebruiken voor de spiegel. De zachtheid van het silhouet contrasteert met de glas en staal materialen en geeft de Flip een vriendelijke en gedienstige expressie.
 6. Eva Solo Jar

  € 19,95
  Eva Solo Jar
  € 19,95

  Met de Eva Solo Jar geef je de badkamer een extra vleugje stijl. De pot is perfect voor het bewaren van artikelen die je vaak in de badkamer gebruikt, bijvoorbeeld tandenborstels en tandpasta, make-upborstels of een kam. De pot is gemaakt van mat zwart keramiek in een eenvoudig ontwerp dat overeenkomt met de andere producten in de Eva Solo badkamerserie.

 7. Eva Solo Toiletborstel
  € 44,95

  Met de Eva Solo toilet borstel geeft u het toilet een vleugje stijl. De toiletborstel heeft een verwisselbare opzetborstel en hangt in de houder zodat deze sneller droogt. Bij terugkeer in de houder wordt de borstel afgedekt door een deksel. Het ontwerp is eenvoudig om het schoonmaken te vergemakkelijken. De toiletborstel is gemaakt van mat zwart keramiek en komt overeen met de andere producten in de Eva Solo badkamerserie.

 8. Eva Solo Jar met deksel
  € 24,95

  Met de Eva Solo Jar met deksel geef je de badkamer een vleugje stijl. Deze pot met deksel is perfect voor het opbergen van kleine dingen zoals wattenstaafjes, haarbanden of sieraden. Zowel de pot als het deksel zijn gemaakt van mat zwart keramiek en roestvrij staal in een eenvoudig ontwerp, dat overeenkomt met de andere producten in de Eva Solo-badkamerserie.

 9. Eva Solo Simply zeeppomp
  € 49,95

  De Eva Solo Simple soap dispenser zeeppomp is ontworpen met een sterk oog op eenvoud. De naam doet dit al vermoeden. De Simply zeeppomp is eenvoudig met 1 hand te bedienen. De buitenzijde is gemaakt van RVS en het binnenwerk van kunststof. Druk op de bovenkant en telkens komt dezelfde hoveelheid zeep eruit. Een strak ontwerp van Tools Design.

 10. Eva Solo Zeeppomp

  € 29,95
  Eva Solo Zeeppomp
  € 29,95

  Met de Eva Solo soap dispenser zeeppomp geef je de badkamer een vleugje stijl. De zeepdispenser is perfect voor je favoriete zeep. Het is gemakkelijk bij te vullen en gemakkelijk schoon te maken. De container is gemaakt van mat zwart keramiek in een eenvoudig ontwerp dat overeenkomt met de andere producten in de Eva Solo badkamer collectie.

10 Items Resulaten

per pagina