Wonen in Scandinavische stijl kan met producten uit de collectie van Sterk Online. Omring jezelf met design woonaccessoires voor elke plek in huis. Of je nu opzoek bent naar iets moois voor in de hal, badkamer, slaapkamer, woonkamer of in de studeerkamer, je kunt het hier vinden. Kleed de ruimte aan met alles voor comfort, zoals plaids, kussens en vloerkleden. Berg je spullen netjes op en maak het af met decoratie zoals klokken, spiegels, vazen en kandelaren en veel en veel meer.

Getoond 1-28 van 147 Resulaten

per pagina
 1. De Artek 75 poster is een eerbetoon van ontwerper Kustaa Saksi voor het zebraprint motief dat Alvar Aalto al in de jaren 1930 introduceerde als stoffering op iconen als de Artek 400. De poster heeft een enorme afmeting van 100 x 140 cm en maakt daarbij een krachtig statement in het interieur.

 2. Asplund Egg vloerkleed

  Vanaf € 1.165,00
  Asplund Egg vloerkleed
  Vanaf € 1.165,00

  Het Asplund Egg vloerkleed is een vloerkleed in de vorm van een ei, ontworpen door Bigert & Bergström voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt...

 3. Asplund Crux vloerkleed

  Vanaf € 539,00
  Asplund Crux vloerkleed
  Vanaf € 539,00
  Vloerkleed in de vorm van een kruis, ontworpen door Pia Wallén voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 4. Asplund O vloerkleed

  Vanaf € 1.080,00
  Asplund O vloerkleed
  Vanaf € 1.080,00
  Vloerkleed in de vorm van een donut, of O, ontworpen door Matz Borgström voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 5. Asplund Lotus vloerkleed

  Vanaf € 1.370,00
  Asplund Lotus vloerkleed
  Vanaf € 1.370,00
  Vloerkleed met een reliëf van een lotus bloem, ontworpen door Johan Ridderstråle & Mats Broberg voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 6. Asplund Twist vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund Twist vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met vierkante vorm en afgeronde hoeken, ontworpen door Filipe Alarcao voor Asplund. Het kleed heeft gedraaide (twist) vlakken in rilief. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 7. Asplund Cheese vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund Cheese vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00

  Vloerkleed in de vorm plak kaas, ontworpen door Anki Gneib voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt....

 8. Asplund Maze vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund Maze vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met een patroon van een doolhof in reliëf, ontworpen door Tom Dixon voor Asplund. De kleur van de lijnen zijn contrasterend met de kleur van de basis van het kleed. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 9. Asplund Beach vloerkleed

  Vanaf € 2.070,00
  Asplund Beach vloerkleed
  Vanaf € 2.070,00
  Het Asplund Beach vloerkleed heeft een golvend patroon in reliëf dat iets weg heeft van een strand, ontworpen door Maria Håård voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 10. Asplund Sahara vloerkleed

  Vanaf € 2.070,00
  Asplund Sahara vloerkleed
  Vanaf € 2.070,00
  Het Asplund Sahara vloerkleed heeft een patroon in reliëf dat iets weg heeft van zandduinen in beweging, ontworpen door Sonja Larsson voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 11. Asplund JL vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund JL vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met een patroon in reliëf dat iets weg heeft van een stad met straten, ontworpen door Jonas Lindvall voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 12. Asplund Alligator vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund Alligator vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met een patroon dat iets weg heeft van de huid van een alligator, ontworpen door Kristina Råström voor Asplund. De lijnen hebben een contrasterende kleur ten opzichte van de basis van het vloerkleed. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 13. Asplund Air vloerkleed

  Vanaf € 2.070,00
  Asplund Air vloerkleed
  Vanaf € 2.070,00
  Vloerkleed met een geperforeerd patroon in reliëf, ontworpen door Thomas Sandell voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 14. Asplund Golden Section vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met verschillende vlakken in reliëf, ontworpen door Eero Koivisto voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 15. Wel een hond, geen haren met de Woofy kabel opberger. Altijd al van je los slingerende kabels afgewild? Dit is de ultieme designoplossing. Dit object misstaat niet in de leefruimte en wordt binnen de kortste keren jouw nieuwe vriendje. De Normann Copenhagen Woofy is hol en je kunt gemakkelijk al je lange snoeren via laten lopen doie ze wat inkort. Of stop er een gehele stekkerdoos in.

 16. Normann Copenhagen Swing vaas
  Vanaf € 25,00
  Deze swingende vaas is hand gemaakt door glasblazers, dit maakt elk exemplaar uniek. Beschikbaar in een aantal leuke frisse kleuren en in 3 afmetingen. Meerdere van deze vazen maken een leuk groepje en kunnen overal neergezet worden als decoratie.
 17. Normann Copenhagen Stone Hooks. 1 item bestaat uit een set van 2 stenen haken om aan de muur te bevestigen. Een leuke verassing voor uw gasten. Bijzonder leuke haakjes om bijvoorbeeld te gebruiken als kapstok.
 18. Normann Copenhagen Watch Me Wall Clock
  Vanaf € 40,00
  De Watch Me Wall Clock van Normann Copenhagen is een wandklok geïnspireerd op een kleurstaal, die een waaier vormt wanneer de kleuren worden uitgeklapt. De klok is een ontwerp van Rasmus Gottliebsen. Leverbaar in verschillende kleuren.
 19. Heima waxinehouder van gietijzer. De Heima waxinehouder is ontworpen door Francis Cayouette voor Normann Copenhagen. Dit product zal omstreeks mei weer beschikbaar komen.
 20. De Heima blok kaarshouder van Normann Copenhagen is een kandelaar van gietijzer. Zeer geschikt voor dikke kaarsen. Heima is ontworpen door Francis Cayouette en garandeert een lange levensduur.
 21. Normann Copenhagen Flag kandelaar
  Vanaf € 20,00
  De Normann Copenhagen Flag is een minimalistische kandelaar met een geometrisch stijve expressie. De Zweedse designer Jonas Wagell heeft deze nieuwe interpretatie van de klassieke kamerkandelaar gemaakt in vijf warme kleuren. In de oude dagen werd de kamer kandelaar 's nachts gebruikt om licht te geven. Vandaag de dag wordt kaarslicht gebruikt om een warme en gezellige sfeer te creëren. Met een duidelijke verwijzingen naar de kamerkandelaar, heeft Flag een herkenbare functie en moderne expressie en is gemakkelijk te verplaatsen door het oppakken van de kleine vlag. Het ontwerp van de Flag is geïnspireerd op de kleine signaalvlaggen op drijvende boeien op het water. Ontworpen om één enkele kaars vast te houden. De kandelaar heeft een klassieke uitdrukking die in elk interieur zou passen.
 22. SALE
  Normann Copenhagen Kontur vaas Normann Copenhagen Kontur vaas
  Normann Copenhagen Kontur vaas
  Vanaf € 20,00
  De vaas kan gebruikt worden voor bloemen, pennen, potloden of als decoratie. De limiet is uw fantasie. Dit is het verhaal van een experiment met papier dat terecht gekomen is in het Museum van Modern Art in New York. Normann Copenhagen presenteert Kontur, de uniek ontworpen vaas door Mette Kargo Hvid.
 23. Normann Copenhagen Dropit Haken
  Vanaf € 26,00
  Dropit is een druppelvormige houten haak, door het ontwerpersduo Asshoff & Brogård. Met de sterke visuele expressie en prachtige afwerking is het een klein stukje kunst voor aan de muur. Naast een grafisch zwarte versie, is de Dropit haak nu van start gegaan in drie nieuwe kleuren: een eenvoudige Nordic witte, een klassieke dusty lichtblauwe en een trendy koraal.
 24. Normann Copenhagen Sticks haken
  Vanaf € 20,00
  Sticks is een eenvoudige en stevige haak ontworpen door de Belgische ontwerper Benoît Deneufbourg. De eenvoudige constructie van drie stokken zorgt voor een functionele en decoratieve haak. De Sticks haak heeft duidelijke connotaties van de architectuur met zijn eenvoudige, strakke lijnen. Benoît Deneufbourg is gefascineerd door driehoekige dakconstructies en kruisende balken die hoeken, vormen en ruimte creëren. Dit is precies waar de ontwerper zijn inspiratie voor Sticks vond. 1 item bevat 2 haken.
 25. Normann Copenhagen Schoenlepel
  Vanaf € 40,00
  De Normann Copenhagen Shoe Horn is een stijlvolle schoenlepel. Flexibiliteit en functionaliteit zijn de essentie van deze schoenlepel. Designer Nis Øllgaard is tot het uiterste gegaan om vorm en functie samen te laten komen.
 26. SALE
  Normann Copenhagen Brick kussen Normann Copenhagen Brick kussen
  Normann Copenhagen Brick kussen
  Vanaf € 74,00
  Het Brick kussen van Normann Copenhagen is een spel op vormen, kleuren en materialen. Brick is opgebouwd uit verschillende structuren en kleuren van textiel en is een eenvoudige manier om een vleugje kleur aan de woning toe te voegen. Het Brick kussen heeft een afmeting van 50 x 60 cm en is daarmee lekker groot. Designer Britt Bonnesen heeft een geometrisch kussen voor Normann Copenhagen met een moderne en elegante uitstraling ontworpen.
 27. Ready is een combinatie van een kapstok en spiegel in een object waardoor je snel je jas kunt grijpen en je uiterlijk kunt controleren als je in een haast bent om de deur uit te komen. De afgeronde, volumineuze vorm van de kapstok is ook speciaal ontworpen om de kraag van je jas te beschermen.
 28. Normann Copenhagen Agnes vaas
  Vanaf € 14,00
  Ontwerper Agnes Fries heeft een eenvoudige en contrasterend assortiment vazen ​​gemaakt voor Normann Copenhagen. Ze zijn prachtig versierd met intens zwarte penseelstreken. De Agnes vazen ​​zijn met de hand beschilderd, die elk verschillend zijn en daardoor allemaal hun eigen unieke persoonlijkheid hebben. Het contrast tussen het fijne witte porselein en de intense zwarte penseelstreken van de Agnes vaas ​​geeft hen een rauwe en grafische uitstraling. Het is aan te raden deze vaas met de hand af te wassen.

Getoond 1-28 van 147 Resulaten

per pagina

Woonaccessoires van Scandinavisch design

We hebben bij Sterk Online een prachtige selectie van Scandinavische design woonaccessoires. Een interieur is pas echt helemaal af met leuke accessoires. Wij houden van prachtige kwaliteit producten en dat zie je terug in onze collectie design accessoires voor in huis. Onze collectie bevat bekende merken als Asplund, Gubi, Normann Copenhagen, Georg Jensen, Northern, Kay Bojesen en Eva Solo.

Design accessoires voor je interieur

Je huis is een plek waar je je op je gemak voelt. De meubelen en accessoires die jij kiest reflecteren je persoonlijkheid. Woonaccessoires brengen warmte in je interieur. We zijn erg trots op onze collectie woonaccessoires van handgeknoopte vloerkleden tot prachtige lederen spiegels en leuke houten dieren en tijdschrift rekjes.

Vragen over onze Scandinavische design woonaccessoires

Mocht je tijdens je zoektocht naar leuke woonaccessoires de weg kwijt raken, dan zijn we je natuurlijk graag van dienst. Wij kijken graag met je mee in onze collectie om ervoor te zorgen dat je precies vindt wat je zoekt. Ga direct naar onze klantenservice waar we telefonisch en per email te bereiken zijn.