PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

Met akoestische elementen haal je de galm uit de ruimte. Perfect voor op kantoor of in een grote woonkamer. Wil je de ruimte graag inrichten met strakke, harde meubelen dan klinkt deze ruimte vaak wat leeg. Met een akoestisch element brengt je de warmte terug en oogt het nog steeds strak. De collectie van Sterk Online bevat geluid dempende elementen van merken als Hey-Sign van 100% wol vilt.

4 Items Resulaten

per pagina
 1. Hey-Sign Wave akoestische wand module
  Vanaf € 949,00
  De Wave Akoestische Wand module van Hey-Sign brengt de galm in de ruimte terug. Het decoratieve element van 3mm dik 100% wol vilt dempt het geluid. Perfect te gebruiken op kantoor of in een grote gehorige ruimte. Doordat het geluid niet van de wand afkaatst maar wordt opgevangen in het vilten element voelt de ruimte rustiger en warmer aan. De Hey-Sign wand module heeft een afmeting van 150 x 40 cm en beschikbaar in een scala aan kleuren. Dit ontwerp is ook verkrijgbaar als tafel model of hangende module.
 2. Hey-Sign Room Divider Wave - 2 delen
  Vanaf € 2.615,00
  Een grote ruimte thuis of op kantoor verdelen gaat eenvoudig met de Hey-Sign Room Divider Wave. De 100% vilten elementen zijn in een golf structuur gemonteerd op een zwart metalen frame dat ervoor zorgt dat het een groot deel van de galm en geroezemoes in de ruimte dempt. De kamerverdeler is dan ook als akoestisch paneel te gebruiken. Deze uitvoering bestaat uit 2 delen met 2 zwart ronden metalen platen op de vloer die zorgen voor de stabiliteit. Wens je een grotere room divider? Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar een offerte. Hij is oneindig uit te breiden.
 3. Hey-Sign Wave akoestische tafel module
  Vanaf € 975,00
  De Wave Akoestische tafel module van Hey-Sign brengt de galm in de ruimte terug. Plaatst het item bijvoorbeeld tussen twee bureau's op de werkplek en creëer meer rust. Het decoratieve element van 3mm dik 100% wol vilt dempt het geluid. Perfect te gebruiken op kantoor of in een grote gehorige ruimte. Het geluid wordt opgevangen in het vilten element waardoor de ruimte rustiger en warmer aan voelt. De Hey-Sign tafel module heeft een afmeting van 150 x 40cm of 150 x 60cm en is beschikbaar in een scala aan kleuren. Dit ontwerp is ook verkrijgbaar als wand model of hangende module. Twee zwart metalen schijven met een diameter van 15cm (klein model) 20cm (groot model) zijn zichtbaar waarmee het element op de tafel rust.
 4. Hey-Sign Wave akoestische hangend module
  Vanaf € 975,00
  De Wave Akoestische hangend module van Hey-Sign brengt de galm in de ruimte terug. Hang het item aan het plafond en deel de ruimte voor meer rust. Het decoratieve element van 3mm dik 100% wol vilt dempt het geluid. Perfect te gebruiken op kantoor of in een grote gehorige ruimte. Het geluid wordt opgevangen in het vilten element waardoor de ruimte rustiger en warmer aan voelt. De Hey-Sign hangend module heeft een afmeting van 150 x 40cm of 150 x 60cm en is beschikbaar in een scala aan kleuren. Dit ontwerp is ook verkrijgbaar als wand model of tafel module. Het vilt is gespannen op een zwart metalen frame, een stalen koord van 500cm is meegeleverd.

4 Items Resulaten

per pagina