PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

Een mooie collectie vazen en gieters in Scandinavische stijl. Voor een mooie presentatie van bloemen in huis kies je natuurlijk voor een vaas uit Scandinavië. Onze collectie design vazen komt van merken als Georg Jensen, Holmegaard, Normann Copenhagen en Eva Solo. We hebben vazen van verschillende materialen als glas en metaal. Ook voor een mooie bloempot kun je hier terecht. We hebben design bloempotten van merken als Artek en Eva Solo. Presenteer jouw mooie bloemen en planten in Scandinavisch design.

14 Items Resulaten

per pagina
 1. Normann Copenhagen Swing vaas
  Vanaf € 25,00
  Deze swingende vaas is hand gemaakt door glasblazers, dit maakt elk exemplaar uniek. Beschikbaar in een aantal leuke frisse kleuren en in 3 afmetingen. Meerdere van deze vazen maken een leuk groepje en kunnen overal neergezet worden als decoratie.
 2. Eva Solo AquaStar gieter

  Vanaf € 34,95
  Eva Solo AquaStar gieter
  Vanaf € 34,95
  Deze minimalistische gieter is ontworpen om gezien te worden. De tuit geeft een gelijkmatige stroom aan water zodat kleine potjes ook van water kunnen worden voorzien. De AquaStar gieter van Eva Solo heeft een inhoud van 2 liter waardoor u niet steeds bij hoeft te vullen bij het geven van water aan uw planten. Verwijder de tuit om de gieter te vullen. Gemaakt van kunststof.
 3. Artek Riihitie Plant Pot - Shape A
  Vanaf € 59,00
  De Artek Riihitie Plant Pot is een ontwerp van Aino Aalto uit omstreeks 1937 en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Deze Shape A uitvoering van de Riihitie plant pot is gemaakt van geglazuurd keramiek en in 2 afmetingen verkrijgbaar. De pot is handgemaakt en organisch van vorm. De pot werd door Alvar en Aino Aalto gebruikt op het terras van hun huis aan de Riihitie Road in Helsinki. De Riihitie Plant Pot werd gepresenteerd op de wereld tentoonstelling in Parijs in 1937, maar werd helaas niet in productie genomen. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.
 4. Eva Solo Orchidee bloempot

  Vanaf € 62,00
  Eva Solo Orchidee bloempot
  Vanaf € 62,00
  Een zelf watergevende orchideepot die precies de juiste groeiomstandigheden voor orchideeën biedt. Dankzij een nylon kous in de bodem van de bloempot, kan de plant het water opzuigen wat het nodig heeft. Gemaakt van geglazuurde plateel (een keramiek soort).
 5. Georg Jensen Cafu vaas RVS serie
  Vanaf € 80,00
  De Cafu vaas van Georg Jensen in RVS is een prachtig ontwerp van Sebastian Hilmbäck en Ulrik Nordentoft uit 2015. De vaas is verkrijgbaar in 3 afmetingen die alle een mooie elegante organische vorm hebben. De zachte rondingen geven deze vaas haar unieke karakter en maakt het een tijdloos design item. De Cafu serie voor Georg Jensen bestaat naast deze RVS vazen uit een glazen uitvoering en kaars houders.
 6. De Eva Solo Globe Watering Can is een gieter met een inhoud van maar liefst 9 liter. De Globe gieter heeft een unieke schenktuit waarmee zowel een straal als regenstand kan worden gebruikt. Het grote handvat en de prettige opening om hem te vullen maken de Gob niet alleen mooi maar ook zeer functioneel. De Eva Solo Globe gieter is perfect voor de design liefhebber met planten. Handig voor het water geven in de tuin, op het balkon of in de living. Een ontwerp van Tools Design.
 7. SALE
  Normann Copenhagen Kontur vaas Normann Copenhagen Kontur vaas
  Normann Copenhagen Kontur vaas
  Vanaf € 20,00
  De vaas kan gebruikt worden voor bloemen, pennen, potloden of als decoratie. De limiet is uw fantasie. Dit is het verhaal van een experiment met papier dat terecht gekomen is in het Museum van Modern Art in New York. Normann Copenhagen presenteert Kontur, de uniek ontworpen vaas door Mette Kargo Hvid.
 8. Georg Jensen Ilse Mama vaas

  Vanaf € 159,00
  Georg Jensen Ilse Mama vaas
  Vanaf € 159,00
  De Georg Jensen Ilse Mamma vaas is voluptuous nog mager, vrouwelijk maar gestript tot de essentie van de architectuur. De Ilse vaas, ook wel Mamma vaas genoemd is perfect geproportioneerd. De in Londen gevestigde ontwerper Ilse Crawford is al lang een voorstander van de strakke lijnen en ingetogen elegantie die word geassocieerd met Scandinavisch design. De magie van Ilse is in zijn dualiteit. Geïntroduceerd in 2012 en verkrijgbaar in 3 afmetingen.
 9. Artek Riihitie Plant Pot - Shape B
  Vanaf € 59,00
  De Artek Riihitie Plant Pot is een ontwerp van Aino Aalto uit omstreeks 1937 en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Deze Shape B uitvoering van de Riihitie plant pot is gemaakt van geglazuurd keramiek en in 2 afmetingen verkrijgbaar. De pot is handgemaakt en organisch van vorm. De Shape B heeft meer bochten dan de Shape A. De pot werd door Alvar en Aino Aalto gebruikt op het terras van hun huis aan de Riihitie Road in Helsinki. De Riihitie Plant Pot werd gepresenteerd op de wereld tentoonstelling in Parijs in 1937, maar werd helaas niet in productie genomen. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.
 10. SALE
  Eva Solo Bloempot Eva Solo Bloempot

  Eva Solo Bloempot

  Vanaf € 34,80 Regular Price € 43,50
  Eva Solo Bloempot
  Vanaf € 34,80 Regular Price € 43,50
  Deze zelf watergevende bloempot zorgt voor optimale groeiomstandigheden voor potplanten met een minimum aan zorg. De plant wordt in de binnenste kom geplant. Doormiddel van een nylon lont wordt het water uit de buitenste kom gezogen. De bloempot is zo ontworpen om in de meeste interieurs te passsen. Gemaakt van gekleurd glas, plastic en nylon. Vaatwasmachine bestendig.
 11. Georg Jensen Cafu vaas glas serie
  Vanaf € 55,00
  De Cafu vaas van Georg Jensen in handgemaakt glas uitvoering is een prachtig ontwerp van Sebastian Hilmbäck en Ulrik Nordentoft uit 2015. De blauwe glazen vaas is verkrijgbaar in 3 afmetingen die alle een mooie elegante organische vorm hebben. De zachte rondingen geven deze vaas haar unieke karakter en maakt het een tijdloos design item. De Cafu serie voor Georg Jensen bestaat naast deze glazen vazen uit een RVS uitvoering en kaars houders.
 12. Normann Copenhagen Agnes vaas
  Vanaf € 14,00
  Ontwerper Agnes Fries heeft een eenvoudige en contrasterend assortiment vazen ​​gemaakt voor Normann Copenhagen. Ze zijn prachtig versierd met intens zwarte penseelstreken. De Agnes vazen ​​zijn met de hand beschilderd, die elk verschillend zijn en daardoor allemaal hun eigen unieke persoonlijkheid hebben. Het contrast tussen het fijne witte porselein en de intense zwarte penseelstreken van de Agnes vaas ​​geeft hen een rauwe en grafische uitstraling. Het is aan te raden deze vaas met de hand af te wassen.
 13. Georg Jensen Indulgence vaas

  Vanaf € 115,00
  Georg Jensen Indulgence vaas
  Vanaf € 115,00
  De Georg Jensen Indulgence vaas is feestelijke en elegant. Met een vernauwde hals en een relatief kleine opening, is deze vaas ontworpen om een klein boeket of enkele bloem in te plaatsen. De Georg Jensen Indulgence vaas is gemaakt van RVS en is een ontwerp van Helle Damkjær.
 14. Functionals Bolder wijnkoeler / vaas
  € 129,00
  De Functionals Bolder is een stoer aluminium object bedoeld te gebruiken als wijnkoeler of als vaas. Wanneer je wel eens in een haven komt dan is de vorm waarschijnlijk wel herkenbaar. Ontwerper Chris Slutter haalde zijn inspiratie voor de Bolder wijnkoeler van een meerpaal (bolder). Terwijl de echte bolder een schip in de haven op z'n plek houdt, zorgt deze Bolder ervoor dat de wijn koel blijft wanneer je hem vult met ijs of dat de bloemen mooi staan gevuld met water.

14 Items Resulaten

per pagina