DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

Alle accessoires die je nodig hebt voor op de W.C. alleen dan van Scandinavisch design.

4 Items Resulaten

per pagina
 1. NIEUW
  Eva Solo Zeeppomp Eva Solo Zeeppomp
  Eva Solo Zeeppomp
  € 29,95

  Met de Eva Solo soap dispenser zeeppomp geef je de badkamer een vleugje stijl. De zeepdispenser is perfect voor je favoriete zeep. Het is gemakkelijk bij te vullen en gemakkelijk schoon te maken. De container is gemaakt van mat zwart keramiek in een eenvoudig ontwerp dat overeenkomt met de andere producten in de Eva Solo badkamer collectie.

 2. NIEUW
  Eva Solo Toiletborstel Eva Solo Toiletborstel
  Eva Solo Toiletborstel
  € 44,95

  Met de Eva Solo toilet borstel geeft u het toilet een vleugje stijl. De toiletborstel heeft een verwisselbare opzetborstel en hangt in de houder zodat deze sneller droogt. Bij terugkeer in de houder wordt de borstel afgedekt door een deksel. Het ontwerp is eenvoudig om het schoonmaken te vergemakkelijken. De toiletborstel is gemaakt van mat zwart keramiek en komt overeen met de andere producten in de Eva Solo badkamerserie.

 3. Normann Copenhagen Ballo borstel kop
  Vanaf € 6,75
  Extra opzetborstel voor de Ballo Toilet Brush. Het gaat alleen om de reserve borstel en niet om de steel zoals te zien op de afbeelding.
 4. SALE
  Normann Copenhagen Ballo toiletborstel Normann Copenhagen Ballo toiletborstel
  Normann Copenhagen Ballo toiletborstel
  Vanaf € 54,00
  De Normann Copenhagen Ballo is een bijzondere, vrolijke toiletborstel, ontworpen door Jozeph Forakis. Ballo wenst u een kleurrijk welkom in uw badkamer. Hij wiebelt heen en weer, dat is waar zijn naam vandaan komt; Ballo betekent 'dans' in het Italiaans. De Ballo is leverbaar in vier verschillende kleuren. De borstels zijn los bij te bestellen.

4 Items Resulaten

per pagina