PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

Kleed je badkamer aan met de mooiste accessoires uit het Scandinavische design. Of je nu een Eva Solo zeeppomp of zeepbakje neerzet in je toilet of badkamer, het valt de gebruiker telkens weer op hoe strak en tijdloos Scandinavische accessoires zijn. Voor de make-up fanaten onder ons, wij hebben de Eva Solo Mirror Box, een vernuftig stukje Scandinavisch design dat er voor zorgt dat al je make-up spullen netjes opgeborgen zijn, tevens is de deksel een zwevende spiegel, een musthave voor elke badkamer! Tevens is het bakje ook uitermate geschikt als cadeau voor vaderdag, vaders scheerspullen zijn hiermee geweldig opgeborgen, de scheerervaring met deze box is ongeëvenaard fijn.

7 Items Resulaten

per pagina
 1. Eva Solo Zeeppomp

  € 29,95
  Eva Solo Zeeppomp
  € 29,95

  Met de Eva Solo soap dispenser zeeppomp geef je de badkamer een vleugje stijl. De zeepdispenser is perfect voor je favoriete zeep. Het is gemakkelijk bij te vullen en gemakkelijk schoon te maken. De container is gemaakt van mat zwart keramiek in een eenvoudig ontwerp dat overeenkomt met de andere producten in de Eva Solo badkamer collectie.

 2. Eva Solo Jar

  € 19,95
  Eva Solo Jar
  € 19,95

  Met de Eva Solo Jar geef je de badkamer een extra vleugje stijl. De pot is perfect voor het bewaren van artikelen die je vaak in de badkamer gebruikt, bijvoorbeeld tandenborstels en tandpasta, make-upborstels of een kam. De pot is gemaakt van mat zwart keramiek in een eenvoudig ontwerp dat overeenkomt met de andere producten in de Eva Solo badkamerserie.

 3. Eva Solo Simply zeeppomp
  € 49,95

  De Eva Solo Simple soap dispenser zeeppomp is ontworpen met een sterk oog op eenvoud. De naam doet dit al vermoeden. De Simply zeeppomp is eenvoudig met 1 hand te bedienen. De buitenzijde is gemaakt van RVS en het binnenwerk van kunststof. Druk op de bovenkant en telkens komt dezelfde hoveelheid zeep eruit. Een strak ontwerp van Tools Design.

 4. Eva Solo Jar met deksel
  € 24,95

  Met de Eva Solo Jar met deksel geef je de badkamer een vleugje stijl. Deze pot met deksel is perfect voor het opbergen van kleine dingen zoals wattenstaafjes, haarbanden of sieraden. Zowel de pot als het deksel zijn gemaakt van mat zwart keramiek en roestvrij staal in een eenvoudig ontwerp, dat overeenkomt met de andere producten in de Eva Solo-badkamerserie.

 5. Normann Copenhagen Flip spiegel
  Vanaf € 95,00
  Javier Moreno Studio heeft een eenvoudige tafel spiegel ontworpen voor Normann Copenhagen. Het bevat verschillende functies en heeft een heerlijk organische manier van uitdrukken. Flip kan naar boven worden gedraaid, naar beneden en 360 graden rondom. Het ontwerp van de voet zorgt ervoor dat Flip zowel een traditionele spiegel als een eenvoudige opslag nut dient voor uw snuisterijen. Javier Moreno Studio heeft bewust een geometrisch ontwerp vermeden voor Flip. Ze wilden een vrijere en meer organische vorm gebruiken voor de spiegel. De zachtheid van het silhouet contrasteert met de glas en staal materialen en geeft de Flip een vriendelijke en gedienstige expressie.
 6. Eva Solo Zeeppomp RVS

  Vanaf € 89,95
  Eva Solo Zeeppomp RVS
  Vanaf € 89,95
  De Eva Solo zeepdispenser is gemaakt van roestvrij staal met een kunststof pomp en reservoir voor zeep. Het eenvoudige ontwerp zonder zichtbare schroefdoppen en onhandige hoeken en randen maakt het gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken.
 7. Eva Solo Zeeppomp

  Vanaf € 29,95
  Eva Solo Zeeppomp
  Vanaf € 29,95
  De populaire Zeep dispenser van Eva Solo is nu beschikbaar in het wit en in twee afmetingen. 1 druk op de pomp en er komt genoeg zeep uit om de handen te wassen. Het reservoir kan gemakkelijk van de onderkant af geschroefd worden om bij te vullen. Het kleine broertje is ideaal voor bijvoorbeeld op de w.c.

7 Items Resulaten

per pagina