DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

Neem een heerlijke plaid voor op de bank om onder warm te blijven. Een lekker dekentje van Scandinavisch design.

3 Items Resulaten

per pagina
 1. Normann Copenhagen Tint Throw plaid
  Vanaf € 100,00
  De Tint Throw is een prachtige plaid met een verloop tint. Gemaakt van 100% New Zealand Wool en ontworpen door Anne Lehmann voor Normann Copenhagen. Kruip heerlijk onder dit kleedje op de bank en blijf lekker warm. De afmeting van dit plaid is 130 x 180 cm en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 2. Nordic Tales Weather plaids
  Vanaf € 165,00
  De Weather plaids van Nordic Tales zijn speciaal geïntroduceerd om de late zomeravonden en vroege middag van de herfst met veel plezier tegemoet te zien. De kleuren van de verschillende plaids zijn geïnspireerd op de natuur en passen bij de verschillende seizoenen. De Nordic Tales Weather plaids zijn lekker groot met een afmeting van 240 x 140 cm zodat je er ruim onder kunt kruipen. Ontwerper Fanni Baudo heeft deze leuke serie plaids ontworpen en zijn tevens van hoge kwaliteit Merino wol. Dit betekend dat ze lekker zacht zijn!
 3. New Works Check Throw plaid
  Vanaf € 266,95
  Het Check Throw plaid voor New Works is geïnspireerd op het 'check' patroon uit de mode. Het plaid weerspiegeld het vakmanschap van ontwerpster Malene Birger dat ze opdeed als mode ontwerpster. Het kleed is heerlijk voor in de herfst en winter omdat het is gemaakt van 55% Mohair Wol, 30% Australian Wol en 15% Acryl. Het Check plaid geeft een warme uitstraling op de bank. U kunt kiezen uit de kleur marine blauw of donker bruin.

3 Items Resulaten

per pagina