DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

&Tradition (andTradition) heeft een ruime collectie verlichting en meubilair. Ambacht ontmoet kunst. Functie voldoet aan vorm. Materiaal aan potentieel. Dit is de Scandinavische traditie en erfgoed. &Tradition wil deze waarden overbruggen tot hedendaags design. Hervormen, herdefiniëren en het opnieuw uitvinden van materialen, technieken en vormen. &Tradition omvat de meesters van gisteren, de toonaangevende ontwerpers van vandaag en het talent die kan leiden tot de klassiekers van de toekomst. Maar de roots zijn nog steeds Nordic. &tradition respecteert de natuur die de grondstoffen levert, en gelooft in het ontwerp dat is gemaakt om lang mee te gaan.

andTradition is een uitlopend merk binnen de collectie van Sterk Online en daarom zolang de voorraad strekt met korting leverbaar.

2 Items Resulaten

per pagina
 1. SALE
  &Tradition Topan VP6 hanglamp &Tradition Topan VP6 hanglamp
  &Tradition Topan VP6 hanglamp
  Vanaf € 169,00

  &Tradition Topan VP6 ontworpen door Verner Panton. In geel, wit, oranje, rood, turkoois, zwart en groen - Topan is een echt feest van kleur. Soms zijn de eenvoudigste dingen de meest duurzame en memorabele, de Topan Pendant is een schitterend voorbeeld. Het was de eerste in massa geproduceerde lamp van Verner Panton, later gevolgd door de Flowerpot. De eenvoud en koelte van Topan blijkt van blijvende waarde te zijn. Topan is oorspronkelijk ontworpen voor het hotel en het restaurant Astoria in Trondheim, Noorwegen, in 1960. Hier gebruikte Panton zijn textiel ontwerpen Geometry I tot en met IV voor vloeren, wanden en plafonds om de ruimte een uniform beeld te geven. De Topan hanglampen hingen overal, verdeeld over grote kamers en kleinere en meer intieme ruimtes.

 2. SALE
  &Tradition Spinning BH2 hanglamp &Tradition Spinning BH2 hanglamp
  &Tradition Spinning BH2 hanglamp
  Vanaf € 329,00
  &Tradition Spinning BH2 Hanglamp. Hier, voldoet vorm echt aan functie op een vernieuwende manier. Het is strak, het is sexy en het is zeker een nieuwe klassieker in wording. Het spinning-top speelgoed, een kindertijd favoriet, inspireert tot de vreugdevolle vorm van de Spinning Light. Ontwerper Benjamin Hubert is altijd nieuwsgierig om nieuwe oplossingen en materialen te vinden, vaak stoppend om de textuur op een meubel te voelen of het gewicht van een oude glazen vaas.

2 Items Resulaten

per pagina