&tradition

&Tradition (andTradition) heeft een ruime collectie verlichting en meubilair. Ambacht ontmoet kunst. Functie voldoet aan vorm. Materiaal aan potentieel. Dit is de Scandinavische traditie en erfgoed. &Tradition wil deze waarden overbruggen tot hedendaags design. Hervormen, herdefiniëren en het opnieuw uitvinden van materialen, technieken en vormen. &Tradition omvat de meesters van gisteren, de toonaangevende ontwerpers van vandaag en het talent die kan leiden tot de klassiekers van de toekomst. Maar de roots zijn nog steeds Nordic. &tradition respecteert de natuur die de grondstoffen levert, en gelooft in het ontwerp dat is gemaakt om lang mee te gaan.

andTradition is een uitlopend merk binnen de collectie van Sterk Online en daarom zolang de voorraad strekt met korting leverbaar.

Design lampen van &Tradition

&Tradition is een Deens design merk dat vooral bekend staat om haar prachtige lampen. Met name de invloeden van Verner Panton en Arne Jacobsen zijn terug te vinden in de collectie van andTradition. &Tradition heeft naast deze rijke geschiedenis aan hanglampen, vloerlampen en tafellampen ook de ambitie steeds vernieuwend te zijn. Zo komt het merk steeds met nieuwe ontwerpen die passen binnen de filosofie.

 

andtradition-1
andtradition-2
andtradition-3

 

Design meubelen van &Tradition

Nog niet zo heel lang geleden heeft &Tradition haar meubel assortiment uitgebreid. Ontwerpen van Arne Jacobsen en Jaime Hayon zijn enkele van de parels uit deze collectie. Prachtige gestoffeerde banken en stoelen met daarnaast unieke design salontafels zijn te koop.

 

andTradition design kopen

Bij Sterk Online is de gehele collectie van &Tradition te koop. Zowel voor de particulier als zakelijke klant staan we klaar. Ziet u een item nog niet in onze webshop staan, dan kunnen we het zeker wel leveren, vraag hiernaar via onze klantenservice en we maken graag een offerte voor u.

 

Bekende ontwerpers voor &Tradition

AndTradition is een merk op een solide traditie van ontwerpen van Verner Panton en Arne Jacobsen. Zoals gezegd staat het merk niet stil en steeds meer iconen worden aan deze prachtige lijst toegevoegd waaronder Jaime Hayon, Jørn Utzon (bekend van het Sydney Opera House), Norm Architects, Sofie Refer en de lijst groeit elk jaar.