De Artek ABC collectie bevat een grote verscheidenheid aan accessoires. O.a. posters en stoffen met de bekende printen van Alvar Aalto maar ook kussens, placemats en servetten. De ABC collectie bevat originele Artek producten en zijn voor de echte Artek fan.

3 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Artek ABC Zebra kussen hoes
  Vanaf € 68,95
  Het Zebra motief staat bij veel mensen bekend als een tikkeltje ordinair maar niets is minder waar. Het Zebra motief is een uiterst chique print die vaak is gebruikt door Alvar Aalto. Vele van zijn meubelen zijn optioneel te stofferen is deze gewaagde stof, die zeker zal opvallen in uw interieur. In de ABC collectie van Artek is deze kussen hoes te verkrijgen in twee afmetingen: 40x40 cm en 50x50 cm.
 2. Artek Riihitie Plant Pot - Shape A
  Vanaf € 59,00
  De Artek Riihitie Plant Pot is een ontwerp van Aino Aalto uit omstreeks 1937 en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Deze Shape A uitvoering van de Riihitie plant pot is gemaakt van geglazuurd keramiek en in 2 afmetingen verkrijgbaar. De pot is handgemaakt en organisch van vorm. De pot werd door Alvar en Aino Aalto gebruikt op het terras van hun huis aan de Riihitie Road in Helsinki. De Riihitie Plant Pot werd gepresenteerd op de wereld tentoonstelling in Parijs in 1937, maar werd helaas niet in productie genomen. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.
 3. Artek Riihitie Plant Pot - Shape B
  Vanaf € 59,00
  De Artek Riihitie Plant Pot is een ontwerp van Aino Aalto uit omstreeks 1937 en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Deze Shape B uitvoering van de Riihitie plant pot is gemaakt van geglazuurd keramiek en in 2 afmetingen verkrijgbaar. De pot is handgemaakt en organisch van vorm. De Shape B heeft meer bochten dan de Shape A. De pot werd door Alvar en Aino Aalto gebruikt op het terras van hun huis aan de Riihitie Road in Helsinki. De Riihitie Plant Pot werd gepresenteerd op de wereld tentoonstelling in Parijs in 1937, maar werd helaas niet in productie genomen. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

3 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren