De Kaari collectie is ontworpen door Rowan en Erwan Bouroullec in 2015. De uitzonderlijk vormgegeven serie designmeubelen is geïnspireerd op een van de grondleggers van het Scandinavisch design en oprichter van Artek, Alvar Aalto. Hij ontwerp meubelen vanuit een herkenbaar element. Het element dat Ronan en Erwan hebben gebruikt is het plat gerolde metalen onderdeel dat terug komt in elk object in de Kaari collectie.

12 Items Resulaten

per pagina
 1. Artek Kaari eettafel REB 001 en 002
  Vanaf € 1.820,00
  Deze bijzondere eettafel is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwin dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. De Eettafel uit de Kaari serie is verkrijgbaar in twee afmetingen, de REB 001 van 200x85 cm en de REB 002 van 240x90 cm. Het blad is in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waaronder linoleum of hoogglans HPL en het frame in blank eiken met een vernis laag of zwart gebeitst met een vernis laag.
 2. Artek Kaari ronde tafel REB 003 en 004
  Vanaf € 995,00
  Deze bijzondere ronde tafel is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwin dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. De ronde tafel uit de Kaari serie is verkrijgbaar in twee afmetingen, de REB 003 met een diameter van 80 cm en de REB 004 met een diameter van 110 cm. Het blad is in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waaronder linoleum of hoogglans HPL en het frame in blank eiken met een vernis laag of zwart gebeitst met een vernis laag. De ronde tafel o.a. zeer geschikt als eettafel.
 3. Artek Kaari bureau REB 005

  Vanaf € 1.050,00
  Artek Kaari bureau REB 005
  Vanaf € 1.050,00
  Een uniek bureau dat is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwan dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. Het bureau, de Kaari Desk REB 005, uit de Kaari serie is verkrijgbaar met twee verschillende uitvoeringen blad waaronder zwart linoleum of hoogglans HPL en het frame in blank eiken met een vernis laag of zwart gebeitst met een vernis laag. Dankzij de hoogte van 75 cm past elke moderne bureaustoel hier perfect onder.
 4. De Artek Kaari Console REB 006 is een muurplank of paneel dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Het paneel is te gebruiken als bureau en als plank om boeken of bijvoorbeeld uw stereo op te plaatsen. Het Paneel uit de Kaari serie is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwan dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. Het paneel, de Kaari Console REB 006, uit de Kaari serie is verkrijgbaar met verschillende uitvoeringen linoleum en ABS rand. Het frame in blank eiken met een vernis laag of zwart gebeitst met een vernis laag. Het paneel heeft een diepte van 45 cm waardoor het als een knus bureautje te gebruiken is.
 5. Artek Kaari ronde muurplank REB 007
  Vanaf € 250,00
  De Artek Kaari ronde muurplank REB 007 is een muurplank dat geïnspireerd is op de ronde zittig van de Artek 60 kruk. De muurplank is o.a. te gebruiken als boekenplank, nachtkastje of plankje om een bijzonder object op tentoon te stellen. De ronde muurplank uit de Kaari serie is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwan dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. De ronde muurplank, de Kaari round shelf REB 007, uit de Kaari serie is verkrijgbaar met verschillende uitvoeringen linoleum met ABS rand. Het frame in blank eiken met een vernis laag of zwart gebeitst met een vernis laag. Het plankje heeft een diameter van 35 cm.
 6. De Artek Kaari wide shelf REB 008 is een wandkast bestaande uit drie lagen muurplanken. De hoge wandkast uit de Kaari serie is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwan dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. De brede wandkast, de Kaari wide shelf REB 008, uit de Kaari serie is bestaat uit drie planken met een melamine toplaag in hoogglans met een ABS rand. Het frame in blank eiken met een vernis laag. De muurplank heeft een diepte van 35 cm, breedte van 200 cm en een hoogte van 113 cm.
 7. Artek Kaari hoge muurplank REB 009
  € 1.570,00
  De Artek Kaari high shelf REB 009 is een wandkast bestaande uit vijf lagen muurplanken. De hoge wandkast uit de Kaari serie is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwan dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. De hoge wandkast, de Kaari high shelf REB 009, uit de Kaari serie is bestaat uit vijf planken met een melamine toplaag in hoogglans met een ABS rand. Het frame in blank eiken met een vernis laag. De muurplank heeft een diepte van 35 cm, breedte van 100 cm en een hoogte van 188 cm.
 8. De Artek Kaari wide shelf with desk REB 010 is een wandkast bestaande uit twee lagen muurplanken en een diepere plank die als bureau dient. De brede wandkast met bureau uit de Kaari serie is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwan dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. De brede wandkast met bureau, de Kaari wide shelf with desk REB 010, uit de Kaari serie is bestaat uit twee planken met een zwart melamine toplaag in hoogglans met een ABS rand en een diepe plank in zwart linoleum. Het frame in blank eiken met een vernis laag. De muurplank heeft een diepte van 35 cm, breedte van 200 cm en een hoogte van 142 cm. De bureau plank heeft een diepte van 55 cm.
 9. De Artek Kaari shelf with desk REB 013 is een wandkast bestaande uit twee lagen muurplanken en een diepere plank die als bureau dient. De wandkast met bureau uit de Kaari serie is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwan dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. De wandkast met bureau, de Kaari shelf with desk REB 013, uit de Kaari serie bestaat uit twee planken met een zwart melamine toplaag in hoogglans met een ABS rand en een diepe plank in zwart linoleum. Het frame in blank eiken met een vernis laag. De muurplank heeft een diepte van 35 cm, breedte van 100 cm en een hoogte van 142 cm. De bureau plank heeft een diepte van 55 cm.
 10. Artek Kaari REB 012 tafel

  Vanaf € 1.559,00
  Artek Kaari REB 012 tafel
  Vanaf € 1.559,00
  Deze bijzondere tafel is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwin dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie. De Artek Reb 012 Kaari tafel heeft een afmeting van 160x80cm met een hoogte van 74cm en is perfect te gebruiken als eettafel of als bureau. Het blad is in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waaronder linoleum of hoogglans HPL en het frame in blank eiken met een vernis laag of zwart gebeitst met een vernis laag.
 11. Artek Kaari REB 011 tafel

  Vanaf € 899,00
  Artek Kaari REB 011 tafel
  Vanaf € 899,00
  De Artek REB 011 Kaari tafel heeft een afmeting van 75x75cm met een hoogte van 74cm en is perfect te gebruiken als eettafel in een kleinere ruimte of bijvoorbeeld in de horeca. De REB 011 is een vierkante tafel met een blad dat in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is waaronder linoleum of hoogglans HPL en het frame in blank eiken met een vernis laag of zwart gebeitst met een vernis laag. Deze bijzondere tafel is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec in 2015 voor Artek. De grondlegger van Artek, Alvar Aalto, ontwierp vanuit de gedachte van een herkenbaar element zoals de gebogen houten tafelpoot. Voor de Kaari serie wilde Ronan en Erwin dit ook doen. Dit herkenbare element werd het plat gerolde metalen deel dat terug te vinden is in de gehele Kaari serie.
 12. Artek REB 014 Kaari kapstok
  Vanaf € 69,00
  De Artek REB 014 Kaari Wall Hook is een kapstok die past binnen de nieuwe Kaari serie voor Artek door ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec. De kapstok bestaat uit een eiken basis element dat verkrijgbaar is in zwart of blank vernis. Het metaal is vlak gerold en zwart ge-poedercoat. De Kaari REB 014 is een uniek design item.

12 Items Resulaten

per pagina