Asplund

Asplund is een toonaangevend Zweeds designmerk met een prachtige collectie meubelen, verlichting en vloerkleden. Asplund maakt tijdloze producten van hoge kwaliteit. Beïnvloed door het Zweedse erfgoed, is Asplund voortdurend in ontwikkeling door het maken van nieuwe producten met een modern design. De meeste van de bekendste ontwerpers uit Zweden heeft dan ook meegeholpen aan een van de designobjecten van het merk. Asplund heeft door de jaren heen al veel iconen op de markt gebracht en zal dat in de toekomst naar verwachting ook blijven doen.

Zweeds design van Asplund

"De natuur is altijd de beste leermeester en inspiratiebron", aldus Sandra Adrian Asplund, creatief directeur bij Asplund. Duurzaamheid en liefde voor natuurlijke materialen is altijd de kern van de Asplund filosofie. Met de collectie, is deze trotse verering van de natuur iets dat zich manifesteert als een handtekening voor de reeks van nieuwe cutting-edge ontwerpen.

 

Design vloerkleden van Asplund

Vloerkleden van Asplund zijn gemaakt van wol of zijde. Een prachtig natuurproduct welke niet misstaat in uw interieur. De ontwerpen zijn vaak van bekendheden in de designwereld waaronder Tom Dixon, Jonas Lindvall en Sonja Larsson. Er is keuze uit een veelvoud aan kleuren zodat u het perfecte vloerkleed voor uw interieur kunt kiezen.

 

Handgemaakte meubelen van Asplund

Asplund is een kleine meubelfabriek in Zweden waar veel objecten nog altijd met de hand gemaakt worden. Veel wordt er gebruik gemaakt van massief hout waaronder eiken. De levertijden zijn hierdoor iets hoger dan u wellicht gewend bent, maar de kwaliteit, zowel voor materiaal als ontwerp, is vaak onovertroffen en biedt nog voor vele jaren plezier voor u in uw interieur.