Balzar Beskow

Balzar Beskow maakt al meubelen vanaf 1957 in de eigen fabriek in Mönsterås, Zweden. Door de jaren is zeer veel kennis over meubel ontwerp en productie opgedaan en dit wordt gedeeld om de producten nog beter te krijgen. Balzar Beskow is een familie bedrijf dat de hoge kwaliteit van de meubelen voorop stelt. Zweeds vakmanschap, kwaliteit en de keuze van de gebruikte materialen zijn belangrijke uitgangspunten. Balzar Beskow werkt vanaf het begin met onafhankelijke ontwerpers die hun wortels in vakmanschap, traditie en kwaliteit hebben.

Zweedse meubelen van Balzar Beskow

Zweedse meubelen staan beken om hoge kwaliteit en vakmanschap. De meubelen van Balzar Beskow worden nog altijd in Zweden gemaakt. Vaak met de hand door echte vakmensen. Dit zie je terug in de producten. Veel stoelen zijn te stofferen. We hebben ons best gedaan zoveel mogelijk beschikbaar te maken via onze webwinkel. Staat de uitvoering naar uw wens er net niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

 

Balzar Beskow bestellen

Sterk Online is geselecteerd door vertegenwoordiger en architectenbureau Norder Möbler als het online verkoop- en aanspreek punt voor Balzar Beskow. Dit betekend dat de gehele collectie van Balzar Beskow bij Sterk Online is te bestellen. Het merk is bekend geworden vanuit de project inrichting met o.a. stoelen voor grote spreek zalen. Toch is het merk ook al jaren actief voor de particuliere thuis markt. Sterk Online biedt voor beide ondersteuning. De home collectie is gemakkelijk via de webshop te bestellen. Neem voor de project inrichting contact op met de klantenservice.