DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

Balzar Beskow maakt al meubelen vanaf 1957 in de eigen fabriek in Mönsterås, Zweden. Door de jaren is zeer veel kennis over meubel ontwerp en productie opgedaan en dit wordt gedeeld om de producten nog beter te krijgen. Balzar Beskow is een familie bedrijf dat de hoge kwaliteit van de meubelen voorop stelt. Zweeds vakmanschap, kwaliteit en de keuze van de gebruikte materialen zijn belangrijke uitgangspunten. Balzar Beskow werkt vanaf het begin met onafhankelijke ontwerpers die hun wortels in vakmanschap, traditie en kwaliteit hebben.

2 Items Resulaten

per pagina
  1. Balzar Beskow Bent B-110 tafel
    Vanaf € 774,00
    De Bent tafel van Balzar Beskow is een tafel met een geheel eigen uitdrukking. De poten zijn van gelamineerd berken of eiken en het blad is in verschillen laminaat of linoleum uitvoeringen verkrijgbaar. De Bent B110 tafel is in vele afmetingen verkrijgbaar met een diepte van 80cm tot 1 meter en een lengte van 70 cm tot 240 cm. De tafel heeft een hoogte van 73 cm en voldoet hiermee aan de meest gangbare maat voor de moderne mens. Hiermee is de tafel perfect toe te passen als eettafel, bureau of als vergadertafel op een kantoor. De Bent B-110 tafel is een ontwerp van Tim Alpen en is naast deze rechthoekige uitvoering ook als ronde tafel beschikbaar.
  2. De Bent ronde tafel van Balzar Beskow is een tafel met een geheel eigen uitdrukking. De poten zijn van gelamineerd berken of eiken en het blad is in verschillen laminaat of linoleum uitvoeringen verkrijgbaar. De Bent B113 R tafel heeft een diameter van 100 cm en de B114 R heeft en diameter van 120 cm. De tafel heeft een hoogte van 73 cm en voldoet hiermee aan de meest gangbare maat voor de moderne mens. De ronde tafel is perfect toe te passen als eettafel. De Bent B-113 en B-114 tafels zijn een ontwerp van Tim Alpen en is naast deze ronde uitvoering ook als rechthoekige tafel beschikbaar. De B113R heeft 3 poten en de B114R heeft 4 poten.

2 Items Resulaten

per pagina