MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Design barkrukken koop je bij Sterkonline. Heb je er thuis of op je werk voor gekozen om een bar neer te zetten? Dan zou een set van mooie design barkrukken daar niet misstaan. Kies voor Scandinavische topkwaliteit en zet designbarkrukken neer in je werk- of leefomgeving. Bij ons vind je alleen design barkrukken van Scandinavische makelij. Tijdloos in ontwerp en kwalitatief het neusje van de Scandinavische zalm. Dineer, zittend op deze heerlijk zittende barkrukken, gewoon thuis of in je eigen restaurant. Volledig in Scandinavische stijl.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Barkrukken van Scandinavisch design

Het aanschaffen van Scandinavische designkrukken heeft zo zijn voordelen. Zo is vrijwel elke barkruk volledig naar wens te customizen. Zo kun je met hetzelfde model barkruk, verschillende ruimtes anders inkleuren. Naast de keuzevrijheid is er natuurlijk de Scandinavische kwaliteit waar we het even over moeten hebben. Deze kwaliteit is uitmuntend. Dat komt niet alleen door het gebruik van fijne materialen zoals staal, aluminium en duurzaam hout, maar ook door de Scandinavische afwerking en vakmanschap. Het resultaat is een barkruk waar je met een goed gevoel op kunt gaan zitten.

Vragen over Scandinavische barkrukken

Mocht je tijdens je zoektocht naar een fijne barkruk er niet uitkomen zijn we je natuurlijk graag van dienst. Geen vraag is te gek, we hebben het namelijk wel over barkrukken die heel je leven meegaan.

Krukken voor horeca

Ben je een architect, project inrichter of particulier die een ruimte wil voorzien van Scandinavisch design? Wij bieden gepast advies voor grotere projecten en maken daarvoor graag scherpe offertes. Mocht je een kantoor in willen richten, een terras, een kantine, een school, een hotel of een bibliotheek, dan bieden wij professioneel advies.

Neem voor grote orders daarom contact met ons op via onze klantenservice.