Betaalmethoden

 

iDeal

iDeal

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. De service provider van Sterk Online voor iDeal is Mollie en is een DNB erkende financiële instelling.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
paypal

Paypal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. U kunt hierbij gebruik maken van credit card of een rekening openen bij Paypal. In het laatste geval koppelt u uw bestaande bankrekening aan Paypal om zo eenvoudig overboekingen te kunnen maken.

Wanneer u kiest voor Paypal bij Sterk Online zal u na het plaatsen van de bestelling doorverwezen worden naar Paypal waar u vervolgens in een beveiligde omgeving uw gegevens invult. Hierna wordt u weer terug gebracht naar Sterk Online zodra de betaling is afgerond.
handmatige overschrijving

Handmatige (aan)betaling

Bij Sterk Online kunt er er ook voor kiezen een handmatige overschrijving te doen via uw eigen bank. Deze optie wordt beschikbaar bij een order totaal van ten minste €50,- vanwege de extra administratie handelingen. Selecteer in het betaalproces 'handmatige overschrijving' en rond de bestelling af. Vervolgens kunt u het bedrag overmaken op een door u gewenst moment onder vermelding van uw order nummer waarna de bestelling in behandeling zal worden genomen.

Deze manier van betalen is zeer geschikt voor mobiele shoppers of voor klanten zonder internet bankieren. Tevens is het mogelijk de bestelling in behandeling te laten nemen bij tenminste 50% aanbetaling. Het eventuele resterende bedrag kunt u tot 30 dagen na levering voldoen.
mister cash

Mister Cash

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
credit card

Credit Card

Sterk Online biedt sinds kort ook betalingen aan via credit card. We accepteren zowel Mastercard als Visa. De betalingen worden in een beveiligde omgeving afgehandeld en tevens maken we gebruik van een fraude checker. Dit betekend dat uw bestelling pas wordt geaccepteerd wanneer alle gegevens kloppen en dat niet uw bestelling naar een ongewenst eiland wordt gezonden. Onze betaalprovider accepteert betalingen via creditcard tot 1000,- euro. Voor transacties met een hogere waarde kunt u kiezen voor creditcard afhandeling via PayPal. U kunt optioneel ook aan onze klantenservice vragen de betaling op te delen in meerdere transacties.Belfius Direct

Veilig internetbankierenKBC/CBC Betaalknop

Populaire veilige betaalmethode van alle grote banken in België. Klanten kunnen hiermee binnen hun vertrouwde eigen bank omgeving betalingen verrichten.
 

Heeft u vragen over de betaalmethoden? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.