MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Scandinavische design boekenplanken en wandkasten koop je bij Sterk Online. We hebben wandkasten in verschillende materialen zoals: staal, hout en multiplex. Al ons design komt rechtstreeks bij onze producenten vandaan en is gegarandeerd voor 100% Scandinavisch design. Bovendien zijn al onze boekenplanken en wandkasten gemaakt om langer dan een mensenleven mee te gaan.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Scandinavische design wandkasten en planken van hoge kwaliteit

Een van onze hoofdredenen om Scandinavische design boekenkasten te verkopen is hoofdzakelijk de kwaliteit. Veel van onze meubelen zijn gemaakt van Fins berken, een soort hout dat al honderden jaren door de Scandinavische landen gebruikt wordt om meubels van te maken. Deze meubels zijn ijzersterk, praktisch in gebruik en stralen een rust uit die je zelden ziet.

Design boekenplanken van bekende Scandinavische merken

Met onze collectie design boekenkasten hebben we geprobeerd alleen boekenkasten toe te laten die de hoogste Scandinavische kwaliteit bezitten. Zo verkopen wij als enige webwinkel in Nederland boekenplanken en kasten van het merk Artek. De kwaliteit van deze boekenkasten en planken zijn fenomenaal te noemen. Artek maakt al sinds 1935 meubels die zijn gelijke niet kent en daar zijn we trots op. We hebben direct contact met Artek, dus mocht je extra wensen hebben of zit je ergens nog met vragen. neem dan contact op met onze klantenservice.

Meer design wandkasten van Scandinavisch design

Vanaf heden hebben we Gubi en Northern ook opgenomen in ons assortiment. Twee Scandinavische merken die sfeervolle meubelen maken. Kijk bijvoorbeeld naar de Gubi Matégot Dedal boekeplank een open boekenkast die aanpasbaar is door jouw creativiteit. Combineer meerdere delen van deze boekenplanken en creëer een waar kunstwerk voor aan je muur. De verschillende combinaties maakt je boekenkast niet alleen uniek maar ook bijzonder praktisch. Verder hebben we design kasten van Normann Copenhagen, een merk dat strak vormgegeven en sfeervolle meubels maakt. Kijk bijvoorbeeld naar de stalen Normann Copenhagen Color Box, een kast die je ook weer eindeloos kunt combineren om uiteindelijk je ideale designkast te creëren.

Duurzaam Scandinavisch design

Onze design boekenkasten en planken zijn uiteraard vervaardigd uit duurzame materialen van hoge kwaliteit. Vrijwel elke kast uit onze collectie is met de hand vervaardigd. Onze producenten zullen altijd hun uiterste best doen om al hun meubels perfect af te leven. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze afgeleverde kasten lossen we dit zo snel mogelijk voor je op.