Getoond 1-28 van 46 Resulaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Asplund Egg vloerkleed

  Vanaf € 1.165,00
  Asplund Egg vloerkleed
  Vanaf € 1.165,00

  Het Asplund Egg vloerkleed is een vloerkleed in de vorm van een ei, ontworpen door Bigert & Bergström voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt...

 2. Asplund O vloerkleed

  Vanaf € 1.080,00
  Asplund O vloerkleed
  Vanaf € 1.080,00
  Vloerkleed in de vorm van een donut, of O, ontworpen door Matz Borgström voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 3. Asplund Lotus vloerkleed

  Vanaf € 1.370,00
  Asplund Lotus vloerkleed
  Vanaf € 1.370,00
  Vloerkleed met een reliëf van een lotus bloem, ontworpen door Johan Ridderstråle & Mats Broberg voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 4. Asplund Twist vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund Twist vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met vierkante vorm en afgeronde hoeken, ontworpen door Filipe Alarcao voor Asplund. Het kleed heeft gedraaide (twist) vlakken in rilief. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 5. Asplund Cheese vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund Cheese vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00

  Vloerkleed in de vorm plak kaas, ontworpen door Anki Gneib voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt....

 6. Asplund Maze vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund Maze vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met een patroon van een doolhof in reliëf, ontworpen door Tom Dixon voor Asplund. De kleur van de lijnen zijn contrasterend met de kleur van de basis van het kleed. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 7. Asplund Beach vloerkleed

  Vanaf € 2.070,00
  Asplund Beach vloerkleed
  Vanaf € 2.070,00
  Het Asplund Beach vloerkleed heeft een golvend patroon in reliëf dat iets weg heeft van een strand, ontworpen door Maria Håård voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 8. Asplund Sahara vloerkleed

  Vanaf € 2.070,00
  Asplund Sahara vloerkleed
  Vanaf € 2.070,00
  Het Asplund Sahara vloerkleed heeft een patroon in reliëf dat iets weg heeft van zandduinen in beweging, ontworpen door Sonja Larsson voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 9. Asplund JL vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund JL vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met een patroon in reliëf dat iets weg heeft van een stad met straten, ontworpen door Jonas Lindvall voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 10. Asplund Alligator vloerkleed

  Vanaf € 2.150,00
  Asplund Alligator vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met een patroon dat iets weg heeft van de huid van een alligator, ontworpen door Kristina Råström voor Asplund. De lijnen hebben een contrasterende kleur ten opzichte van de basis van het vloerkleed. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 11. Asplund Air vloerkleed

  Vanaf € 2.070,00
  Asplund Air vloerkleed
  Vanaf € 2.070,00
  Vloerkleed met een geperforeerd patroon in reliëf, ontworpen door Thomas Sandell voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 12. Asplund Golden Section vloerkleed
  Vanaf € 2.150,00
  Vloerkleed met verschillende vlakken in reliëf, ontworpen door Eero Koivisto voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 13. Asplund Bermuda Mega tafel

  Vanaf € 6.465,00
  Asplund Bermuda Mega tafel
  Vanaf € 6.465,00
  De Asplund Bermuda Mega tafel heeft driehoekige kader poten die zeer goed afgestemd zijn op de manier waarop we zitten aan een tafel en maken het gemakkelijk om veel mensen rond de tafel te plaatsen. Perfect als eettafel voor bijvoorbeeld grote diners. Als extra leverbaar als grote kantoor tafel met twee vakken voor snoeren en een kabelgoot onder het tafelblad.
 14. Asplund Bermuda tafel

  Vanaf € 4.075,00
  Asplund Bermuda tafel
  Vanaf € 4.075,00
  De Bermuda tafel heeft driehoekige kader poten die zeer goed afgestemd zijn op de manier waarop we zitten aan een tafel en maken het gemakkelijk om veel mensen rond de tafel te plaatsen. Perfect te gebruiken als eettafel of bureau.
 15. Asplund Bermuda bureau

  Vanaf € 2.260,00
  Asplund Bermuda bureau
  Vanaf € 2.260,00
  Het Asplund Bermuda bureau heeft driehoekige kader poten die de Bermuda serie zo'n bekende uitdrukking geeft. De tafel is ontworpen door Thomas Eriksson in 2007 en is van ongekende kwaliteit. Het bureau past in elke woning of kantoor. Het frame is gemaakt van gelakt metaal, het blad is afgewerkt met een nieuwe gladde polyurethane lak. Het Bermuda bureau heeft een opstaande rand aan de achterzijde en de uitsparing is ideaal voor het wegwerken van snoeren van uw computer en lampen. Het Bermuda bureau van Asplund is verkrijgbaar in wit, storm grey of green khaki kleur.
 16. Asplund Frame kabinet

  Vanaf € 3.800,00
  Asplund Frame kabinet
  Vanaf € 3.800,00
  De Asplund Frame glazen kast en een zeer minimalistisch ontworpen kabinet. Dankzij de glazen deuren en wanden is de inhoud goed te zien. Het Frame cabinet is ontworpen door Anya Sebton en Eva Lilja Löwenhielm. Het Frame cabinet is verkrijgbaar in wit, storm grijs en char grey. Standaard wordt deze kast geleverd met 2 glazen planken. Optioneel is een extra plank bij te bestellen.
 17. Asplund Frame Semi kabinet

  Vanaf € 3.700,00
  Asplund Frame Semi kabinet
  Vanaf € 3.700,00
  De Asplund Frame Semi kast en een zeer minimalistisch ontworpen kabinet. Dankzij de glazen deur aan één kant is de inhoud hiervan goed te zien. Dankzij de dichte tweede kastdeur geeft de Semi uitvoering van de Frame kast een bijzonder grafische indruk. De Frame Semi kabinet is ontworpen door Anya Sebton en Eva Lilja Löwenhielm. De Frame Semi is verkrijgbaar in wit, storm grijs en char grey. Standaard heeft de kast 2 gelakte planken achter de dichte deur en 2 glazen planken achter de glazen deur. Optioneel is hier een extra plank bij te bestellen.
 18. Asplund Kub vitrine kubus

  Vanaf € 450,00
  Asplund Kub vitrine kubus
  Vanaf € 450,00
  De Asplund Kub is een prachtige glazen vitrine kubus met een basis van eiken of marmer en een gelakt frame in verschillende heldere kleuren. Perfect om bijvoorbeeld kunstobjecten in te plaatsen zonder dat ze stof vangen. De Kub geeft een zeer luxe uitstraling en is verkrijgbaar in drie afmetingen. De Kub is ontworpen door Eva Lilja Löwenhielm voor Asplund.
 19. Asplund Light Tray tafellamp
  € 638,00
  De Asplund Light Tray is een tafellamp gemaakt van een plateau van wit gelakt metaal en hierop 3 e14 (klein) fittingen. Hierop zijn handgemaakte glazen koepels in vier afmetingen en kleuren geplaatst. De elektrische componenten zijn verborgen in het onderstel waardoor het lijkt alsof de lampen branden zonder stroom. De bureaulamp is ontworpen door Daniel Rybakken en Andreas Engesvik voor het Zweedse Asplund. De lamp heeft de ELLE Interior designprijs in 2013 gewonnen.
 20. Asplund Zoo salontafel Limited Edition
  Vanaf € 2.985,00
  De Asplund Zoo salontafel serie is een zeer exclusieve bestaande uit drie los verkrijgbare salontafels in koper, messing of rvs. De Zoo is ontworpen door Claesson Koivisto Rune voor Asplund en gelimiteerd tot 100 stuks. De poten van de salontafel zijn op een ongebruikelijke plaats onder het blad waardoor het lijkt alsof ze als dieren door de ruimte bewegen, vandaar de naam. Informeer vooraf naar de beschikbaarheid van de Zoo.
 21. Asplund Console 65 bijzettafel

  Vanaf € 1.200,00
  Asplund Console 65 bijzettafel
  Vanaf € 1.200,00
  De Asplund Console 65 is een leuke bijzettafel ontworpen door Mats Broberg & Johan Ridderstråle. De Tati collectie is één van de bekendste en meest succesvolle series van Asplund. De minimalistische Tati bijzettafel is in een scala aan uitvoering leverbaar en past hierdoor in vrijwel elke ruimte. Het blad is verkrijgbaar in marmer, eiken of een glazen blad dat is gelakt in de kleur van het frame. Het frame is in diverse gelakte uitvoeringen beschikbaar. Het onderste blad is altijd geleverd in dezelfde kleur als het frame en van MDF gemaakt of in eiken fineer P4. De Tati console 65 is ook in een grotere versie verkrijgbaar namelijk de Console 120.
 22. Asplund Tati Sofatable salontafel
  Vanaf € 1.200,00
  De Asplund Tati serie is een minimalistisch vormgegeven serie tafels van verschillende varianten en afmetingen. Deze mooie Sofatable salontafel is beschikbaar in een hoge uitvoering van 37 x 90 x 90 cm en een lage uitvoering van 27 x 87 x 90 cm. De tafels zijn los van elkaar te bestellen maar ook goed als set te gebruiken doordat ze onder elkaar kunnen schuiven. Het frame is gemaakt van metaal en beschikbaar in diverse kleuren. Het blad is verkrijgbaar in prachtige natuurlijke materialen zoals eiken, Carrara marmer, Nuvolato marmer, Belgisch Limestone of glas. De Tati Sofatable salontafel heeft hierdoor een luxe uitstraling. De Tati serie is al verschillende malen in de prijzen gevallen en handgemaakt in Zweden.
 23. Asplund Vass wandkast

  Vanaf € 1.195,00
  Asplund Vass wandkast
  Vanaf € 1.195,00
  De Asplund Vass kast is er in vele uitvoeringen. Dit wandmodel bestaat uit een 2 deurs met en afmeting van 40 x 90 cm en een 3 deurs met een afmeting van 40 x 135 cm. De Vass heeft een zeer herkenbare voorzijde met grafische lijnen. De wandkast heeft een uitneembare plank aan de binnenzijde zodat u zelf kunt bepalen of er grote of kleine spullen in mogen schuilen. Het Asplund Vass wand model is een ontwerp van Clasesson Koivisto Rune en is gemaakt van gelakt MDF of optioneel met zwart walnoot eiken fineer of wit gebeitst eiken fineer. De Vass is een luxe toevoeging aan uw interieur.
 24. Asplund Tati Table Round 120 tafel
  Vanaf € 3.019,00
  De Asplund Tati serie bestaat uit tafels met een strak metalen frame en een natuursteen of houten blad. Deze Asplund Tati ronde tafel is beschikbaar met een prachtig kalksteen of (wit) Carrara marmeren blad. Het onderstel is verkrijgbaar in diverse lak uitvoeringen. De Asplund Tati Table Round 120 heeft een zeer luxe uitstraling. Het minimalistische ontwerp van de Tati ronde eettafel is van Broberg & Ridderstråle. De tafel heeft een hoogte van 72cm en een diameter van 120cm waarmee hij perfect als eetkamertafel voor 4 personen is te gebruiken.
 25. Asplund Kilt K2 60:180/D dressoir
  Vanaf € 2.219,00
  De Asplund Kilt serie bestaat uit verschillende kasten en dressoirs. Dit model, de Kilt K2 60:180/D bestaat uit vier deuren en heeft een afmeting van H:60 (onderstel 5cm) x D: 31,5 of 45cm x B: 180cm. De Asplund Kilt heeft achter elk deurtje een uitneembare plank. De Kilt is een prachtig ontwerp van Claesson Koivisto Rune en wordt met de hand gemaakt in Zweden. Het zeer luxe dressoir is verkrijgbaar in 12 verschillende lak kleuren of in eiken fineer. De Kilt valt op door het kenmerkende grafische patroon op de voorzijde.
 26. Asplund Kilt Open 180 dressoir

  Vanaf € 2.399,00
  Asplund Kilt Open 180 dressoir
  Vanaf € 2.399,00
  De Asplund Kilt serie bestaat uit verschillende kasten en dressoirs. Dit model, de Kilt Open 180 is een open kast met planken. De Afmeting van de Kilt Open 180 is H:60 (onderstel 5cm) x D: 29,5 of 43cm x B: 180cm. De Asplund Kilt heeft vaste planken op een unieke grafische manier geplaatst. De Kilt is een prachtig ontwerp van Claesson Koivisto Rune en wordt met de hand gemaakt in Zweden. Het zeer luxe dressoir is verkrijgbaar 3 tinten eiken fineer. De Kilt Open 180 is zeer geschikt als lage boekenkast en combineert ook goed met het Kilt K2 gesloten dressoir.
 27. Asplund Kilt Open 120 Low kast

  Vanaf € 2.439,00
  Asplund Kilt Open 120 Low kast
  Vanaf € 2.439,00
  De Asplund Kilt serie bestaat uit verschillende kasten en dressoirs. Dit model, de Kilt Open 120 Low is een open kast met planken. De Afmeting van de Kilt Open 120 is H:85 (onderstel 5cm) x D: 29,5 x B: 120cm. De Asplund Kilt heeft vaste planken op een unieke grafische manier geplaatst. De Kilt is een prachtig ontwerp van Claesson Koivisto Rune en wordt met de hand gemaakt in Zweden. Het zeer luxe dressoir is verkrijgbaar 3 tinten eiken fineer. De Kilt Open 120 is zeer geschikt als lage boekenkast.
 28. Asplund Horizon - Field vloerkleed
  Vanaf € 1.817,00
  De Horizon serie van ontwerper Mattias Steinberg voor het Zweedse Asplund bestaat uit prachtige handgeknoopte karpetten waar een duidelijke horizon in het ontwerp verwerkt zit. Deze Field uitvoering geeft een akker, veld of landschap weer. Een speciale mix van woolsilk zorgt voor een mooi reliëf en schaduw effect op het kleed. Het Asplund Horizon - Field karpet is verkrijgbaar in twee afmetingen: 160x160 cm en 160x240cm. Het tapijt is zowel op de vloer te leggen als aan de wand te hangen als een waar kunstwerk.

Getoond 1-28 van 46 Resulaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren