PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

16 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Een mooie en uiterst functionele koekenpan. De Eva Trio pan is voorzien van een Slip-Let ® coating aan de binnenzijde, die er voor zorgt dat het voedsel niet aan de pan blijft plakken.
 2. Eva Trio Multi Sauté pan sauteerpan
  € 139,95
  Een zeer goede sauteerpan of ook wel hapjespan genoemd. Een sauteerden lijkt veel op een koekenpan maar heeft een hogere rand waardoor prima geschikt voor het braden van vlees of kleine roerbak gerechten. De Eva Trio Multi sauté pan heeft een driedubbele wand waardoor de inhoud snel en gelijkmatig opwarmt. Het RVS handvat wordt niet heet tijdens het koken.
 3. Eva Trio Copper Frying pan koekenpan
  € 154,95
  De Eva Trio Copper serie bestaat uit prachtige koperen pannen bestaande uit 3 lagen. De buitenzijde is van koper, de tussenlaag van aluminium en de binnenlaag van RVS. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van de inhoud van de pan. Het koper heeft de goede eigenschap dat het snel reageert op temperatuur verschillen. Deze koperen koekenpan van Eva Trio heeft een diameter van 24cm en heeft het originele ontwerp uit 1977 van Ole Palsby.
 4. Eva Trio Cast Iron Pot gietijzer braadpan
  Vanaf € 139,95
  De Eva Trio Cast Iron pannen serie is zeer sterk en kan tegen hoge temperaturen tot 400 graden. Deze gietijzeren Pot is verkrijgbaar in twee afmetingen waaronder een diameter van 24cm met 4L inhoud en een diameter van 32cm met 8L inhoud. Het gietijzer kan op alle hittebronnen inclusief inductie. De prettige eigenschap van gietijzer is dat de warmte gelijkmatig wordt verdeelt en goed weet vast te houden. Deze pannen kunnen generaties worden doorgegeven. Deze braadpannen zijn zeer geschikt om langzaam een stoofpot in te laten pruttelen.
 5. Eva Trio White Line braadpan
  Vanaf € 79,95
  Een mooie en uiterst functionele casserole ofwel braadpan. De ceramische coating is hard en robuust en zal de witte kleur behouden ongeacht waar de pan met koken voor gebruikt word.
 6. De Eva Trio Multi line beschikt ook over deze prachtige koekenpan met anti-aanbaklaag, de gepatenteerde Slip-Let coating, waardoor maar heel weinig vet nodig is. De bakpan heeft een diameter van 28 cm en is geschikt voor het bakken van alle soorten voedsel. De Multi line heeft een wand uit meerdere lagen waardoor de pan sneller en gelijkmatiger warm wordt in vergelijking met een standaard pan.
 7. De Eva Trio Cast Iron pannen serie is zeer sterk en kan tegen hoge temperaturen tot 400 graden. Deze gietijzeren Saucepan heeft een diameter van 16cm met een inhoud van 1,3 liter. Het gietijzer kan op alle hittebronnen inclusief inductie. De prettige eigenschap van gietijzer is dat de warmte gelijkmatig wordt verdeelt en goed weet vast te houden. Deze pannen kunnen generaties worden doorgegeven.
 8. Eva Trio White Line steelpan
  € 89,95
  Een zeer goede steelpan voor het maken van o.a. saus. De ceramische coating is hard en robuust en zal de witte kleur behouden ongeacht waar de pan met koken voor gebruikt word.
 9. Eva Trio Deksel met enkel handvat
  Vanaf € 19,95
  De Eva Trio pannen deksels zijn mooi en functioneel. Dankzij de platte vorm is het mogelijk meerder pannen op elkaar te stapelen of om tijdens het koken dingen warm te houden. Dankzij het lange handvat kunt u de deksel optillen tijdens het koken zonder uzelf te verbranden. De Eva Trio deksels zijn tevens dankzij het handvat eenvoudig op te hangen aan een haak. De deksels zijn gemaakt van RVS en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
 10. De Eva Trio Copper serie bestaat uit prachtige koperen pannen bestaande uit 3 lagen. De buitenzijde is van koper, de tussenlaag van aluminium en de binnenlaag van RVS. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van de inhoud van de pan. Het koper heeft de goede eigenschap dat het snel reageert op temperatuur verschillen. Deze koperen casserole pan van Eva Trio heeft een diameter van 20cm en een inhoud van 3,9 liter. De pan heeft een litermarkering aan de binnenzijde en heeft het originele ontwerp uit 1977 van Ole Palsby.
 11. Gebaseerd op het originele Eva Trio ontwerp nu vervaardigd uit de nieuwste technieken voor extra gebruiksgemak. De Eva Trio Multi casserole heeft stalen handgrepen die niet heet worden bij het koken en een wand die is opgebouwd uit drie lagen voor een snellere, gelijkmatige, opwarming van de inhoud. De Eva Trio braadpan is verkrijgbaar in vier afmetingen en kan gebruikt worden op elke warmtebron.
 12. Eva Trio Multi Koekenpan
  € 149,95
  De Eva Trio Multi line koekenpan heeft een diameter van 28 cm en is geschikt voor het bakken van alle soorten voedsel. De Multi line heeft een wand uit meerdere lagen waardoor de pan sneller en gelijkmatiger warm wordt in vergelijking met een standaard pan.
 13. De Eva Trio Cast Iron pannen serie is zeer sterk en kan tegen hoge temperaturen tot 400 graden. Deze gietijzeren Sauté pan heeft een diameter van 24cm. Het gietijzer kan op alle hittebronnen inclusief inductie. De prettige eigenschap van gietijzer is dat de warmte gelijkmatig wordt verdeelt en goed weet vast te houden. Deze pannen kunnen generaties worden doorgegeven.
 14. Eva Trio White Line sauteerpan
  € 99,95
  Een zeer goede sauteerpan of ook wel hapjespan genoemd. Een sauteerden lijkt veel op een koekenpan maar heeft een hogere rand waardoor prima geschikt voor het braden van vlees of kleine roerbak gerechten. De ceramische coating is hard en robuust en zal de witte kleur behouden ongeacht waar de pan met koken voor gebruikt word.
 15. Eva Trio Deksel met glas

  Vanaf € 29,95
  Eva Trio Deksel met glas
  Vanaf € 29,95
  De Eva Trio pannen deksels met glas zijn mooi en functioneel. Dankzij het glazen deksel kunt u tijdens het koken de inhoud bekijken zonder de deksel op te tillen. Dankzij het lange handvat kunt u de deksel optillen tijdens het koken zonder uzelf te verbranden. De Eva Trio deksels zijn tevens dankzij het handvat eenvoudig op te hangen aan een haak. De deksels zijn gemaakt van RVS en glas, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De afmetingen 16 en 20cm hebben een enkel handvat, de 24cm uitvoering heeft twee handvatten.
 16. De Eva Trio Cast Iron pannen serie is zeer sterk en kan tegen hoge temperaturen tot 400 graden. Deze gietijzeren grill pan heeft een diameter van 28cm. Het gietijzer kan op alle hittebronnen inclusief inductie. De prettige eigenschap van gietijzer is dat de warmte gelijkmatig wordt verdeelt en goed weet vast te houden. Deze pannen kunnen generaties worden doorgegeven.

16 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren