PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

19 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Santa Clara uit de collectie van Kay Bojesen is sinds 2017 lid van de prachtige familie houten figuurtjes. Bij niet veel mensen is het bekend dat het Mytische figuur de Kerstman een vrouw heeft. Dat is mrs. Santa of ook wel Santa Clara, de Kerstvrouw. Een super leuk cadeau voor rond de feestdagen en staat als prachtige kerstdecoratie alleen of samen met haar Kerstman.

 2. Kay Bojesen Automobil Sedan 27cm
  € 99,00

  De Kay Bojesen Automobil Sedan in grote uitvoering is 27 cm lang en het orignele ontwerp uit 1937. De auto is gemaakt van onbehandeld eiken. De gestroomlijnde vorm past goed bij het vervoermiddel van een superheld. De Sedan is dan ook een mooi cadeau voor kleine kinderen maar ook perfect te gebruiken als decoratie.

 3. Kay Bojesen Rammelaar
  € 39,00

  De Kay Bojesen rammelaar is een klassiek houten kinderspeelgoed ontworpen in 1932. De Rattle is eenvoudig vast te houden door de kleinste kinderhandjes en door het geluid van de ronde bal dat heen en weer rammelt tussen de cirkel leuk vermaak. De rammellaar is gemaakt van onbehandeld beuken waarmee dit ruimte laat aan de eigen verbeelding van kleuren. De Kay Bojesen rammelaar is een goed geschenkidee voor de pasgeborene. Deens design kan natuurlijk niet vroeg genoeg geintroduceerd worden.

 4. Kay Bojesen Automobil Sedan 13cm
  € 55,00

  De Kay Bojesen Automobil Sedan in kleine uitvoering is gemaakt van beschilderd beukenhout en heeft een lengte van 13cm. Het ontwerp van deze houten auto komt uit 1937. De Sedan is erg leuk speelgoed voor kinderen maar ook perfect te gebruiken als decoratie.

 5. Kay Bojesen - Puffin
  € 99,00
  De Puffin, sea parrot, is ontworpen door Kay Bojesen in 1954 en in eerste instantie gemaakt in 2 afmetingen. Nu is het decoratiestuk nog steeds verkrijgbaar en prachtig handgeschilderd. Ook te gebruiken als speelgoed voor kinderen.
 6. Kay Bojesen - Beer

  € 95,00
  Kay Bojesen - Beer
  € 95,00
  De beer, ontworpen door Kay Bojesen in 1952, is een wereldberoemde klassieker voor kinderen en volwassenen. Met zijn stompe neus en dikke buik, is de beer zeker een kostbaar bezit als speelgoed of decoratie.
 7. Kay Bojesen - Soldaten

  Vanaf € 99,00
  Kay Bojesen - Soldaten
  Vanaf € 99,00
  De jonge jongens zijn nu in staat in alle vrede een heel leger samen te stellen met deze in 1942 ontworpen soldaten. Ze zijn gebaseerd op de wachters bij Amalienborg in Denemarken. De soldaten zijn verkrijgbaar in verschillende versies waaronder met vlag, trommel of geweer. Naast speelgoed kunnen ze ook goed als decoratie worden gebruikt.
 8. Kay Bojesen - Nijlpaard
  € 95,00
  Het houten nijlpaard ontworpen in 1955 als penhouder voor op bureau is een van de stukken van de dierentuin gemaakt door Kay Bojesen. Dit sympathieke houten dier is uitgegroeid tot een geliefde klassieker, een metgezel van kinderen en volwassenen.
 9. Kay Bojesen - Monkey, groot
  € 1.475,00
  De bijzondere grote houten aap ontworpen in 1951 door Kay Bojesen is een geliefde klassieker in het Scandinavisch design. Dit unieke design stuk is een zeer hoogwaardig decoratie stuk maar kan ook als speelgoed worden gebruikt. De aap met de blik van een grappenmaker en de licht gekleurde buik, heeft kinderkamers omgetoverd tot jungles.
 10. Kay Bojesen - Santa Claus Kerstman
  € 79,00
  De Kay Bojesen kerstman (Santa Claus) is een mooi gelakt houten pop ontworpen in 1948. De kerstman is gemaakt van beuken hout en te gebruiken als decoratie. Een mooi object om rond de decembermaand op tafel te zetten. De kerstman heeft een hoogte van 19.5 cm en komt in een mooi doosje.
 11. Kay Bojesen - Songbird

  Vanaf € 72,95
  Kay Bojesen - Songbird
  Vanaf € 72,95
  De Songbird is een nieuwe creatie van Kay Bojesen dat de familie van houten dieren vergezeld. De Zangvogels werden ontworpen in de jaren 1950, maar werden nooit eerder in productie genomen. Nu in het voorjaar van 2012 zijn deze zes kleurrijke persoonlijkheden gelanceerd en ze zullen zeker vrienden vinden tussen de ontwerp liefhebbers over de hele wereld. De Zangvogels zijn gemaakt van massief beuken en met de hand beschilderd, en ze zijn vernoemd naar de ontwerper en zijn familie: Ruth, Pop, Otto, Kay, Peter en Sunshine. De songbird is ook beschikbaar in blank eiken en is genaamd Alfred.
 12. Kay Bojesen - Olifant
  € 145,00
  Met zijn goedmoedige uitstraling en robuuste fysieke aanwezigheid, roept Kay Bojesen's houten olifant uit 1953 onmiddellijk vertrouwen op en is een ware metgezel, helemaal voor deze en de volgende generatie.
 13. Kay Bojesen - Soldaat groot
  € 2.975,00
  Uit de serie soldaten ontworpen in 1942 door Kay Bojesen is deze grote bewaker de trots in huis. De 1 meter hoge soldaat gebaseerd op de wachters bij Amalienborg in Denemarken is met de hand gemaakt uit hout en daarna geschilderd. Een zeer uniek en hoogwaardig design object. Mooi te gebruiken als decoratie maar natuurlijk ook als speelgoed.
 14. Kay Bojesen - Konijn
  € 85,00
  Gemaakt van eikenhout, werd het konijn geboren in 1957 als jongste lid van Kay Bojesen dieren familie. Al tientallen jaren heeft deze kinderen en volwassenen verenigd in eindeloze uren van storytelling en dag dromen.
 15. Kay Bojesen - Hobbelpaard
  € 535,00
  Het uit berkenhout vervaardigde hobbelpaard is in eerste plaats zeer duurzaam speelgoed maar kan ook als decoratie worden gebruikt. Het is ontworpen door Kay Bojesen in 1936 maar heeft nu nog een zeer moderne uitstraling. Het perfecte geschenk aan de jonge kinderen onder ons.
 16. Kay Bojesen Sparrows set
  € 179,00
  De Kay Bojesen Sparrows set bestaat uit een houten bord met 7 kleine vogels. De set is een ontwerp dat stamt uit 1935.. De gekleurde vogeltjes zijn een leuke decoratieve accessoireDe vogels blijven met magneetjes op het bord staan waardoor ze niet zo makkelijk wegvliegen.
 17. Kay Bojesen - Hond

  € 95,00
  Kay Bojesen - Hond
  € 95,00
  De houten hond uit 1934 is een van de houten dieren ontworpen door Kay Bojesen met liefde, verbeelding en intelligentie. Tussen Kay Bojesen's handen kreeg een hele dierentuin vorm en ook de houten hond is uitgegroeid tot een geliefde design klassieker.
 18. Kay Bojesen - Monkey, klein
  € 125,00
  De Kay Bojesen Monkey is een houten aap ontworpen in 1951 door Kay Bojesen. Het is een geliefde klassieker in het Scandinavisch design. De aap met de blik van een grappenmaker en de licht gekleurde buik, heeft kinderkamers omgetoverd tot jungles. Op de Deense televisie heeft hij een vaste plaats als een mascotte in wilde dieren programma's, en als een prijs in quiz shows.
 19. Kay Bojesen - Zebra
  € 85,00
  De Zebra van Kay Bojesen is een ontwerp uit 1935 en nu weer nieuw in productie genomen. Het houten Zebra is mooi om te gebruiken als decoratie maar kan ook goed worden gebruikt als speelgoed voor de kids. Het Zebra is 14 cm hoog en wordt geleverd in een mooi doosje.

19 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren