PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

22 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Louis Poulsen AJ Royal hanglamp
  Vanaf € 750,00
  De Arne Jacobsen Royal hanglamp voor Louis Poulsen is verkrijgbaar in een grote en een kleine versie met verschillende functies. De kleine is bedoeld om hoog op te hangen en heeft daarom een opaal acrylaat bodemplaat zodat de ogen niet worden verblind door de lamp. De grote AJ Royal is bedoeld om laag op te hangen, bijvoorbeeld boven uw eettafel, en heeft geen bodemplaat. De AJ Royal hanglamp heeft open ringen aan de bovenzijde van de armatuur wat zorgt voor een bijzondere uitstraling.
 2. Louis Poulsen Moser hanglamp

  Vanaf € 375,00
  Louis Poulsen Moser hanglamp
  Vanaf € 375,00
  De Moser hanglamp voor Louis Poulsen heeft een prachtig mond geblazen glazen bol. Het ontwerp is van Anu Moser en dankzij de dikke glazen wand wordt het licht prachtig diffuus verspreid. De mat wit opaal glazen bol is met een gepolijst aluminium element bevestigd aan het koord. De Moser hanglamp is verkrijgbaar in drie afmetingen.
 3. Louis Poulsen Panthella vloerlamp
  € 780,00
  De Panthella vloerlamp voor Louis Poulsen is ontworpen door Verner Panton. De halfronde kap van de staande lamp verspreid het meeste licht naar beneden en dankzij het half doorzichtige opaal acrylaat wordt de gehele ruimte zacht verlicht. De lamp is ontworpen in 1971 en is vandaag de dag één van de meest populaire lamp ontwerpen. Verner Panton wilde een lamp ontwerpen waar zowel de voet als de kap functioneerd als reflector van het licht. Dit is erg goed gelukt en dat maakt de vorm zo uniek. De vloerlamp werd oorspronkelijk geproduceerd in verschillende kleuren en nu nog in het wit.
 4. Louis Poulsen Yuh vloerlamp

  Vanaf € 605,00
  Louis Poulsen Yuh vloerlamp
  Vanaf € 605,00
  De Louis Poulsen Yuh vloerlamp is een ontwerp van GamFratesi. Het licht is naar beneden gericht zodat je geen schittering in je ogen krijgt. De bovenzijde van de kap laat een kleine hoeveelheid sfeerlicht door. De kap van de Yuh vloerlamp beweegt mechanisch op de staander waardoor het licht gemakkelijk op de door jou gewenste plek te richten is. De Yuh lamp is verkrijgbaar in wit of zwart gelakt metaal. De voet en kap zijn gemaakt van aluminium, de staander van messing.
 5. Louis Poulsen NJP tafellamp

  Vanaf € 380,00
  Louis Poulsen NJP tafellamp
  Vanaf € 380,00
  De Louis Poulsen NJP tafellamp is een populair ontwerp. De bevestiging is verkrijgbaar in 4 opties: Met een standaard voet, een klem of met een pin. In de meeste gevallen zal de voetplaat het meest geschikt zijn. Op kantoren zal de pin uitkomst bieden waardoor hij niet verplaatst kan worden. De NJP is een ontwerp van de Japanse design studio Nendo. De bureaulamp is verkrijgbaar in zwart, wit en twee aluminium grijs tinten.
 6. Louis Poulsen Enigma hanglamp
  Vanaf € 619,00
  De Enigma 425 en Enigma 545 zijn ontworpen door de Japanse ontwerper Shoihi Uchiyama. De hanglamp voor Louis Poulsen is geboren uit het idee om Scandinavische eenvoud te combineren met een multi-shade system, oftewel meerder lampen kappen. De Enigma hanglamp is een mysterieuze lamp dankzij de zwevende lagen welke prachtige tot uiting komen als de lamp aan staat van een afstand. Het matte oppervlak aan de bovenzijde verspreidt het licht, terwijl het glanzende oppervlak aan de onderzijde zorgt voor een optimale weerkaatsing.
 7. Louis Poulsen PH 5 hanglamp

  Vanaf € 750,00
  Louis Poulsen PH 5 hanglamp
  Vanaf € 750,00
  De Louis Poulsen PH 5 hanglamp is ontworpen door Poul Henningsen (PH) in 1958. De lamp is een zeer beroemd en tijdloos design object die te vinden is in vele Scandinavische huishoudens. De vorm van de lamp is ontstaan door de steeds veranderende vormen van de lichtbron (bulb) door de verschillende fabrikanten. Het gelaagde aluminium ontwerp zorgt ervoor dat het licht gelijkmatig word verdeeld en niet snel in de ogen schijnt. In 2018 word het 60 jarig bestaan van de Louis Poulsen PH5 gevierd met een reeks nieuwe kleuren.
 8. Deze prachtige Louis Poulsen PH Artichoke hanglamp dankt haar naam duidelijk aan de vorm. De hanglamp is ontworpen door Poul Henningsen en bestaat uit 72 nauwkeurig geplaatste bladen waardoor de lamp zorgt voor 100% schittering vrij licht. Naast dat de Artichoke prachtig licht geeft is het ook een enorm decoratief object o.a. omdat hij ook zichzelf mooi verlicht. De bladen zijn van Koper, geborsteld en gecoat RVS of wit gelakt RVS. De lamp is beschikbaar in twee afmetingen. De PH Artichoke van Louis Poulsen is een van de bekende en meest verfijnde hanglampen uit de design geschiedenis. De hanglamp past perfect in luxe woningen maar ook in openbare gebouwen, horeca, etc.
 9. Louis Poulsen Cirque hanglamp
  Vanaf € 250,00
  De Louis Poulsen Cirque hanglamp is een vrolijk ontwerp van Clara von Zweigbergk. De lamp bestaat uit vier kleurvlakken beschikbaar in 3 uitvoeringen. De Cirque lamp zorgt voor een mooie zachte verspreiding van het licht naar beneden zodat deze niet verblindend in de ogen komt. De Cirque hanglamp is verkrijgbaar in 3 afmetingen van 150, 220 en 380cm in diameter. De lamp heeft een wit textiel snoer van 3 meter. Selecteer in de configurator de gewenste kleuroptie en de bijpassende afbeelding zal verschijnen. Sinds februari 2018 ook in 'shades of grey' verkrijgbaar.
 10. Louis Poulsen Collage hanglamp ø45 + ø60cm
  Vanaf € 805,00
  De Collage hanglamp voor Louis Poulsen is ontworpen door Louise Campbell. De lamp straal prachtig diffuus licht door de laser gesneden kap van verschillende lagen acrylaat. De lagen zijn zorgvuldig over elkaar geplaatst zodat geen schittering van de lichtbron ontstaat. Het optionele onderscherm en topscherm zorgen voor het tegenhouden van schitteringen, dit kan van belang zijn als de lamp op een hoge positie wordt geplaatst waar in de lichtbron gekeken kan worden. De inspiratie voor de Collage bij Louise Campbell komt van de natuur en past perfect boven uw eettafel of bureau, maar ook bijvoorbeeld in de hal. De Collage hanglamp is verkrijgbaar in twee afmetingen, de Collage 450 en de Collage 600.
 11. Louis Poulsen AJ vloerlamp

  Vanaf € 890,00
  Louis Poulsen AJ vloerlamp
  Vanaf € 890,00
  De AJ staande lamp van Louis Poulsen is ontworpen door Arne Jacobsen. De herkenbare kap van de vloerlamp zorgt ervoor dat het licht naar beneden schijnt en doordat de binnenkant van de kap wit is gelakt ontstaat een prettig zachte licht spreiding. De vloerlamp is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De AJ lampen werden door Arne Jacobsen ontworpen voor het SAS Royal Hotel in Copenhagen (Radisson Blue). Verschillende ontwerpen die speciaal voor dit hotel werden ontworpen hebben vandaag de dag een iconische status verkregen.
 12. Louis Poulsen PH 2/1 tafellamp
  € 629,00
  De prachtige PH 2/1 tafellamp van ontwerper Poul Henningsen voor Louis Poulsen is een zeer chique bureaulamp van verchroomd messing en wit opaal glas. De voet en staander zijn gemaakt van hoogglans verchroomd messing. De mooie opaalglas kap zorgt voor een zachte verdeling van het licht. De diameter van de kap is op haar breedst 200mm. De breedte van de voet is 120mm en de totale hoogte van de PH 2/1 tafellamp is 355 mm. Het snoer bestaat uit vinyl met een schakelaar en is 1.75 m lang.
 13. Louis Poulsen Yuh wandlamp

  Vanaf € 470,00
  Louis Poulsen Yuh wandlamp
  Vanaf € 470,00
  De Louis Poulsen Yuh wandlamp is een ontwerp van GamFratesi. Het licht is naar beneden gericht zodat je niet snel schitteringen in je ogen krijgt. De bovenzijde van de kap laat een kleine hoeveelheid sfeerlicht door. De kap van de Yuh wandlamp is in hoogte verstelbaar waardoor het licht eenvoudig op de gewenste plek te richten is. De Yuh lamp is verkrijgbaar in wit of zwart gelakt metaal. De wandmodule en kap zijn gemaakt van aluminium, de staander van messing.
 14. Louis Poulsen Panthella Mini tafellamp
  Vanaf € 390,00
  De Louis Poulsen Panthella Mini tafellamp straalt zacht en comfortabel licht uit. De Panthella Mini is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren van aluminium met witte binnenzijde, een hoogglans verchroomd versie en een acryl uitvoering die een mooi diffuus licht door laat. De bureaulamp is een ontwerp van Verner Panton en een zeer beroemd design icoon. De Panthella mini beschikt over een 10W LED lamp en kan worden gedimd met de dimmer op het snoer.
 15. Louis Poulsen LC Shutters hanglamp
  Vanaf € 509,00
  De LC Shutters hanglamp van Louis Poulsen is ontworpen door Louise Campbell en heeft een zeer decoratief effect. Het geperforeerde patroon in de kap zorgt voor een zachte verdeling van het licht. De lichtbron is afgeschermd met een opalen element waardoor u geen licht direct in de ogen krijgt. De aluminium lamp is verkrijgbaar in wit. Past perfect boven uw eettafel of in een kinderkamer maar ook bijvoorbeeld in een restaurant of conferentiezaal.
 16. Louis Poulsen Panthella tafellamp
  € 615,00
  De Panthella tafellamp voor Louis Poulsen is ontworpen door Verner Panton. De halfronde kap van de bureaulamp verspreid het meeste licht naar beneden en dankzij het half doorzichtige opaal acrylaat wordt de gehele ruimte zacht verlicht. De lamp is ontworpen in 1971 en is vandaag de dag één van de meest populaire lamp ontwerpen. Verner Panton wilde een lamp ontwerpen waar zowel de voet als de kap functioneerd als reflector van het licht. Dit is erg goed gelukt en dat maakt de vorm zo uniek. De lamp werd oorspronkelijk geproduceerd in verschillende kleuren en nu nog in het wit.
 17. Louis Poulsen Yuh tafellamp

  Vanaf € 535,00
  Louis Poulsen Yuh tafellamp
  Vanaf € 535,00
  De Louis Poulsen Yuh tafellamp is een ontwerp van GamFratesi. Het licht is naar beneden gericht zodat je prettig kunt blijven werken als het buiten donker is zonder schittering in je ogen. De bovenzijde van de kap laat een kleine hoeveelheid sfeerlicht door. De kap van de Yuh bureaulamp is te richten waardoor het licht op de door jou gewenste plek te richten is. De Yuh lamp is verkrijgbaar in wit of zwart gelakt metaal. De voet en kap zijn gemaakt van aluminium, de staander van messing.
 18. Louis Poulsen Toldbod 120 hanglamp
  Vanaf € 225,00
  Louis Poulsen Toldbod 120 hanglamp is een minimalistisch ontwerp. De Louis Poulsen design studio heeft het originele ontwerp uit 1982 verfijnt en in 2009 uitgebracht. De lamp is gemaakt van een gegoten aluminium reflector en getrokken aluminium kap waardoor hij zeer robuust en duurzaam is. De Toldbod 120 richt het licht mooi naar beneden met een slimme reflector. De hanglamp past mooi in een groep maar kan ook prima alleen hangen. Dankzij de G9 lichtbron en de stevige poedercoating is de Toldbod erg onderhoudsarm. Vanaf februari 2018 verkrijgbaar in een reeks nieuwe kleuren.
 19. Louis Poulsen Doo-Wop hanglamp
  Vanaf € 380,00
  De Doo-Wop hanglamp is ontworpen door Louis Poulsen in samenwerking met het Ministerie van Marine. De lamp werpt het licht zowel naar boven al beneden en wordt gestuurd door de buitenste kap. De wit gelakte binnenste iconische reflector stuurt het meeste licht naar beneden en laat zachtjes wat omhoog via openingen aan de bovenzijde. De lamp die in 1950 op de markt werd gebracht was veel te zien in ruimtes bij de Deense Marine. De productie werd in de jaren '80 gestopt maar dankzij de grote belangstelling via antiek markten werd de Doo-Wop weer terug gebracht in productie met een leuke toevoeging aan kleuren. De bijzondere messing uitvoering is een hoog stuk vakmanschap doordat het is gemaakt uit 1 plaat messing en tevens moet glanzen. Het is onbehandeld en kan dus veranderen met een patina door verloop van tijd.
 20. Louis Poulsen AJ tafellamp

  Vanaf € 769,00
  Louis Poulsen AJ tafellamp
  Vanaf € 769,00
  De AJ tafellamp van Louis Poulsen is ontworpen door Arne Jacobsen. De herkenbare kap van de vloerlamp zorgt ervoor dat het licht naar beneden schijnt en doordat de binnenkant van de kap wit is gelakt ontstaat een prettig zachte licht spreiding over de tafel. De bureaulamp is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De AJ lampen werden door Arne Jacobsen ontworpen voor het SAS Royal Hotel in Copenhagen (Radisson Blue). Verschillende ontwerpen die speciaal voor dit hotel werden ontworpen hebben vandaag de dag een iconische status verkregen.
 21. Louis Poulsen Patera hanglamp
  Vanaf € 795,00
  De Louis Poulsen Patera hanglamp is verkrijgbaar met een diameter van 450, 600 of 900 mm. De complexe vorm van de hanglamp is tot stand gekomen met behulp van 3D programma's en vele studie objecten. De Patera lamp geeft een perfecte combinatie van direct en indirect licht. Van een afstand lijkt de Louis Poulsen Patera een eenvoudige bol, maar als je dichterbij komt ga je de complexe wiskundige lijnen zien die zeer knap heel natuurlijk overkomen. Het ontwerp van de Patera is van Øivind Slaatto en is in eerste instantie alleen in 600mm uitvoerig gemaakt; later uitgebreid met een 450mm uitvoering. De inspiratie voor de Patera hanglamp komt uit de natuur. Het spiraalvormige Fibonacci-reeks motief vind je hier veel terug. Leuk om te weten is misschien dat de mentor van ontwerper Øivind Slaatto de beroemde designer Poul Henningsen is die al vele design iconen op zijn naam heeft staan.
 22. Louis Poulsen Above hanglamp

  Vanaf € 250,00
  Louis Poulsen Above hanglamp
  Vanaf € 250,00
  De Louis Poulsen Above hanglamp is een hanglamp met een conische vorm. De mat witte binnenzijde zorgt voor een gelijkmatig verspreiding van het licht naar beneden. De bovenzijde van de kap is open dat ervoor zorgt dat de vorm optimaal tot uiting komt. De Above lamp is een ontwerp van Mads Odgård en gemaakt van aluminium. De hanglamp is verkrijgbaar in 4 afmeting, wit of zwart gelakt.

22 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren