PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

11 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Mater Terho hanglamp

  Vanaf € 310,00
  Mater Terho hanglamp
  Vanaf € 310,00
  De Mater Terho hanglamp bestaat uit een prachtige gedraaide FSC keurmerk elzenhouten kap met een mond geblazen opaal glazen element. De vorm doet wat denken aan een eikel. Het ontwerp van de Terho lamp is van de Finse ontwerpster Maija Puoskari. In het Fins betekend Terho ook eikel waarvan de naam duidelijk in het ontwerp is terug te vinden. De hanglamp is in drie afmetingen verkrijgbaar. De kleinste uitvoering met een E14 en de medium en groot met een E27 socket. De lamp kan perfect op zichzelf hangen maar is ook mooi te gebruiken in een groepje van verschillende afmetingen.
 2. Mater Low Stool lage kruk

  Vanaf € 605,00
  Mater Low Stool lage kruk
  Vanaf € 605,00
  De lage kruk van Mater Design is ontworpen door het Deense architect duo Space Copenhagen. De lage kruk wordt nu al gezien als een echte Deense design klassieker. De kruk is zowel geschikt voor commerciële ruimtes als thuis dankzij de verfijnde organische en minimalistische stijl. De lage kruk van Mater wordt in Europa gemaakt van FSC gecertificeerd hout of hergebruikt aluminium met een lederen zitting. De gebruikte beits is watergedragen. De Mater Design Low Stool is 47cm hoog en past bijvoorbeeld perfect aan de eettafel. Er is ook een High Stool model verkrijgbaar in 69 of 74 cm hoogte voor bar of keukenblad.
 3. Mater Bowl tafel

  Vanaf € 299,00
  Mater Bowl tafel
  Vanaf € 299,00
  De Mater Bowl tafel is een populaire Deense tafel verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het ontwerp kan worden gebruikt als bijzettafel of als salontafel. Mater staat bekend om haar duurzaam geproduceerde meubelen, zo ook de Bowl tafel. Het blad is gemaakt van mango hout dat is bewerkt op de draaibank. De Bowl is een ontwerp van Ayush Kasliwal en wordt in India gemaakt waarbij lokaal vakmanschap is ondersteund. De tafel past perfect op zichzelf maar is ook leuk te combineren in verschillende afmetingen. De afwerking op het tafelblad is een loodvrije PU-lak op waterbasis. De poten zijn van staal en worden ongemonteerd geleverd tijdens transport om de voetafdruk op het milieu te verkleinen.
 4. Mater Shell Lounge stoel

  Vanaf € 690,00
  Mater Shell Lounge stoel
  Vanaf € 690,00
  De Shell lounge stoel van Mater is ontworpen door de Amerikaanse ontwerper Michael Dreeben. Het onderstel is op een vakkundige manier in Europa gemaakt van eiken hout. De zitting is leverbaar in zwart of bruin tuig leder (Dunes) dat met de hand is bewerkt in India. Deze kostbare leder soort is extra dik en zal eerder een vintage uitstraling krijgen dan het zachtere Tango Ultra leder. Het ontwerp van het onderstel is zo gemaakt dat het net lijkt alsof de zitting erboven zweeft. Het frame heeft een FSC keurmerk dat past bij het milieubewuste karakter van het Deense merk Mater. De Mater Shell lounge stoel is een heerlijk comfortable stoel met een tijdloos karakter.
 5. Mater Accent ovale salontafel

  Vanaf € 1.330,00
  Mater Accent ovale salontafel
  Vanaf € 1.330,00
  De Mater Accent salontafel is een ovale lounge tafel. De Mater Accent koffie tafel is een ontwerp van Space Copenhagen, een Deens architecten duo. De tafel toont de kwaliteiten van het handwerk in de verbinding met het onderstel en de bijzonder afgewerkte rand van het blad. De Accent is gemaakt van massief FSC eiken in sirka grijs beits of mat gelakt eiken.
 6. Mater Luiz hanglamp

  Vanaf € 299,00
  Mater Luiz hanglamp
  Vanaf € 299,00
  De Mater Luiz lamp is een mooie hanglamp gemaakt van kurk. De vorm en materiaalkeuze zorgen voor een vriendelijke uitstraling. De hanglamp is leverbaar in een naturel of donker uitvoering en heeft een snoer van 3 meter. De afmeting van de lamp is 15.2 x 18.5cm. De Luiz hanglamp kan perfect op zichzelf hangen maar staat ook prachtig in een lange rij bijvoorbeeld boven de bar. De Luiz lamp is een ontwerp van Böttcher+Henssler en is geproduceerd in Europa. Het kurk heeft een FSC keurmerk.
 7. Mater Accent ronde eettafel

  Vanaf € 655,00
  Mater Accent ronde eettafel
  Vanaf € 655,00
  De Mater Accent tafel is een ronde tafel verkrijgbaar in 3 afmetingen. De Café tafel heeft een diameter van 70cm en is perfect geschikt voor een café of kleine woning, er kunnen 2 a 3 mensen aan zitten. De grotere eettafels hebben een diameter van 110 en 140cm. De Mater Accent eettafel is een ontwerp van Space Copenhagen, een Deens architecten duo. De tafel toont de kwaliteiten van het handwerk in de verbinding met het onderstel en de bijzonder afgewerkte rand van het blad. De Accent is gemaakt van massief FSC eiken in sirka grijs beits of mat gelakt eiken.
 8. Mater High Stool hoge kruk

  Vanaf € 799,00
  Mater High Stool hoge kruk
  Vanaf € 799,00
  De hoge kruk van Mater Design is ontworpen door het Deense architect duo Space Copenhagen. De hoge kruk wordt nu al gezien als een echte Deense design klassieker. De barkruk is zowel geschikt voor commerciële ruimtes als thuis dankzij de verfijnde organische en minimalistische stijl. De hoge kruk van Mater wordt in Europa gemaakt van FSC gecertificeerd hout of hergebruikt aluminium met een lederen zitting. De gebruikte beits is watergedragen. De Mater Design High Stool is verkrijgbaar in 69 of 74 cm hoogte voor bar of keukenblad. Er is ook een Low Stool model verkrijgbaar van 47cm.
 9. Mater Shell eetkamer stoel

  Vanaf € 665,00
  Mater Shell eetkamer stoel
  Vanaf € 665,00
  De Shell eetkamer stoel van Mater is ontworpen door de Amerikaanse ontwerper Michael Dreeben. Het onderstel is op een vakkundige manier in Europa gemaakt van massief eiken hout. De zitting is leverbaar in zwart of bruin tuig leder (Dunes) dat met de hand is bewerkt in India. Deze kostbare leder soort is extra dik en zal eerder een vintage uitstraling krijgen dan het zachtere Tango Ultra leder. Het ontwerp van het onderstel is zo gemaakt dat het net lijkt alsof de zitting erboven zweeft. Het frame heeft een FSC keurmerk dat past bij het milieubewuste karakter van het Deense merk Mater. De Mater Shell eetkamer stoel is een heerlijk comfortable stoel met een tijdloos karakter.
 10. Mater Dome tafellamp

  Vanaf € 275,00
  Mater Dome tafellamp
  Vanaf € 275,00
  De Dome tafellamp van Mater design bestaat uit een handgemaakte aluminium kap met een stalen voet. De lamp is verkrijgbaar in twee afmetingen en in diverse materialen. De Dome bureaulamp is een ontwerp van Todd Bracher, een Amerikaanse ontwerper. De vorm van de Dome tezamen met 2 E27 sockets zorgt voor een gelijke verdeling van het licht in 360 graden. De Dome is een zeer tijdloos ontwerp.
 11. Mater Accent bijzettafel

  Vanaf € 480,00
  Mater Accent bijzettafel
  Vanaf € 480,00
  De Mater Accent bijzettafel is een ronde lage tafel verkrijgbaar in 3 afmetingen. De Mater Accent bijzettafel is een ontwerp van Space Copenhagen, een Deens architecten duo. De tafel toont de kwaliteiten van het handwerk in de verbinding met het onderstel en de bijzonder afgewerkte rand van het blad. De Accent is gemaakt van massief FSC eiken in sirka grijs beits of mat gelakt eiken.

11 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren