PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

11 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nikari XL December lounge stoel
  Vanaf € 719,00
  De Nikari XL December stoel is een minimalistisch ontworpen lounge stoel van Jasper Morrison en Wataru Kumano. De constructie van het frame zit zeer vakkundig in elkaar. Het frame is leverbaar in massief eiken of essen met een bekleding van canvas of leder in de kleuren cognac of naturel. De XL December is de grote uitvoering van de December stoel in de serie 'Designs for Nature'. Voor de Nikari XL December stoel is ook een voetenbankje beschikbaar.
 2. De Arkipelago buitenmeubel serie van Nikari bestaat uit massief eiken meubelen met een olie behandeling waardoor ze goed buiten kunnen worden gebruikt. De Nikari KVTT3 terras lounge stoel is een comfortabele lounge stoel met armleuningen ontworpen door Kari Virtanen. Voor de Nikari KVTT3 lounge stoel is ook een voetenbank beschikbaar zodat je lekker met de voeten omhoog kunt genieten van de buitenlucht. De Nikari buitenmeubelen hebben een typisch Fins ontwerp met een ingetogen stijlvol karakter. Maak uw tuinset compleet met de overige items uit de Arkipelago serie.
 3. Nikari XL December lounge stoel met armleuningen
  Vanaf € 1.565,00
  De Nikari XL December stoel is een minimalistisch ontworpen lounge stoel met armleuningen van Jasper Morrison en Wataru Kumano. De constructie van het frame zit zeer vakkundig in elkaar. Het frame is leverbaar in massief eiken of essen met een bekleding van canvas of leder in de kleuren cognac of naturel. De XL December met armleuningen biedt comfort en geborgenheid. Ze past in de serie 'Designs for Nature'. Voor de Nikari XL December stoel met leuningen is ook een voetenbankje beschikbaar en uitvoering zonder leuningen.
 4. Nikari April salon & bijzettafel serie
  Vanaf € 1.439,00
  De prachtige April tafel serie van Nikari is ontworpen door de beroemde ontwerper Alfredo Häberli. De Nikari April tafels passen in de collectie 'Designs for Nature' en elke tafel is gemaakt van een andere soort hout. De tafels zijn los beschikbaar maar ook als set te bestellen. De keuze is uit een lage salontafel van massief essen, een hoge salontafel van massief eiken en een bijzettafel van massief berken. Ontwerper Alfredo Häberli staat bekend om zijn ronde vormen en afwijkende manier van kijken naar design wat erg leuke ontwerpen oplevert.
 5. Nikari Arkipelago KVP10 / KVP10T tafel
  Vanaf € 3.145,00
  De KVP10 en KVP10T van Nikari is een grote eettafel in een uitvoering voor binnen en één voor buiten gebruik. De tafel uit de Arkipelago serie van Nikari is gemaakt van essen of eiken hout met een afmeting van 900 x 2000 mm of met een lengte van 2500 mm. De tafelhoogte is 73 cm. De uitvoering voor binnen heeft een aaneengesloten blad en de uitvoering voor buiten heeft een blad van losse planken. De KVP10 tafel is een ontwerp van Kari Virtanen en heeft een robuuste Finse uitstraling. Het hout is behandeld met een natuurlijke hout olie mix.
 6. Nikari Februari bijzettafel
  € 879,00
  De Nikari Februari bijzettafel is een onderdeel uit de serie 'Designs for Nature'. Het vakkundig gemaakte tafeltje is van massief essen met een graniet voet element voor extra stabiliteit en contrast in het ontwerp. De Februari tafel van Nikari is ontworpen door Thomas Sandell. De tafel heeft een hoogte van 455mm en een diameter van 385mm. Het hout is behandeld met olie.
 7. Nikari Arkipelago KVTP1 terras tafel
  Vanaf € 469,00
  De Nikari KVTP1 terras tafel is een prachtige eiken tafel behandeld met hout olie waardoor hij perfect buiten is te gebruiken. De buiten tafel is verkrijgbaar in twee maten. De Nikari terras tafel is een ontwerp van Rudi Merz en Kari Virtanen en is onderdeel van de Arkipelago serie. Het vakmanschap is goed terug te zien in de zichtbare houten verbindingen.
 8. Nikari Arkipelago KVTT1 terras stoel
  € 439,00
  De Arkipelago buitenmeubel serie van Nikari bestaat uit massief eiken meubelen met een olie waardoor ze goed buiten kunnen worden gebruikt. De Nikari KVTT1 terras stoel is een comfortabele stoel met armleuningen ontworpen door Rudi Merz en Kari Virtanen. De buitenstoel is stapelbaar. De Nikari buitenmeubelen hebben een typisch Fins ontwerp met een ingetogen stijlvol karakter. Maak uw tuinset compleet met de overige items uit de Arkipelago serie.
 9. Nikari XL December ottoman voetenbank
  Vanaf € 719,00
  De Nikari XL December ottoman is een minimalistisch ontworpen voetenbank van Jasper Morrison en Wataru Kumano. De constructie van het frame zit zeer vakkundig in elkaar en past perfect bij de gelijknamige stoel. Het frame is leverbaar in massief eiken of essen met een bekleding van canvas of leder in de kleuren cognac of naturel. De December stoel en ottoman past in de serie 'Designs for Nature' van Nikari.
 10. Nikari June Valasin kroonluchter
  € 4.235,00
  Speciaal voor de collectie 'Designs for Nature' is deze prachtige kroonluchter ontworpen door Mikko Paakkanen. De June Valasin kroonluchter van Nikari bestaat uit gebogen eiken delen aan elkaar verbonden in een cylinder vorm. Het uiteinde van de eiken delen bevatten led lampen waardoor het een moderne uitstraling krijgt en tevens denkt aan het milieu. De June hanglamp heft een diameter van 850 mm en een hoogte van 550 mm. Het eiken is behandeld met een natuurlijk olie.
 11. De Nikari KVTR1C terras bijzettafel of coffee table zoals hij officieel heet is een mooi Fins ontworpen tafeltje voor buiten, gemaakt van eiken behandeld met hout olie. De KVTR1C past in de Nikari Arkipelago serie en is een ontwerp van Kari Virtanen. De salontafel voor op het terras heeft een afmeting van 88 x 44 cm en een hoogte van 45cm.

11 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren