23 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. NORR11 Mammoth Slim lounge stoel
  € 1.499,00
  De Mammoth chair van NORR11 is met de hand gemaakt van eikenhout. De Slim versie heeft een minimalistische bekleding van Premium leder. Zowel de rugleuning als de zitting zijn gevleugeld en is gemaakt door te persen in een mal. Deze techniek geeft de herkenbare uitstraling aan de Mammoth fauteuil. De Mammoth lounge stoel heeft een minimalistische uitstraling en is zeer comfortabel. De Slim uitvoering heeft een tijdloze elegantie. Voor deze lounge stoel is ook een bijpassende voetenbank beschikbaar. De Mammoth stoel is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard.
 2. NORR11 NY11 eetkamer stoel

  Vanaf € 399,00
  NORR11 NY11 eetkamer stoel
  Vanaf € 399,00
  De New York eetkamer stoel (NY11) is handgemaakt van massief eiken met een zitting en rugleuning van gelamineerd eiken. De stoel van NORR11 is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard en is geinspireerd op de twintigste eeuw school stoelen. De NY11 is beschikbaar is zwart of naturel eiken. Het ontwerp is tijdloos en de kwaliteit zeer duurzaam.
 3. NORR11 NY11 barkruk

  Vanaf € 329,00
  NORR11 NY11 barkruk
  Vanaf € 329,00
  De New York barkruk (NY11) van NORR11 is een prachtig ontworpen meubelstuk voor uw bar thuis of in de horeca. De barkruk is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard en is gemaakt van massief eiken poten met een eiken fineer zitting. De kruk is hiermee zeer duurzaam en is tevens tijdloos van design. De NY11 barkruk heeft een Scandinavische uitstraling en is beschikbaar in zwart of naturel eiken.
 4. NORR11 Man Chaise Longue

  Vanaf € 4.299,00
  NORR11 Man Chaise Longue
  Vanaf € 4.299,00
  The Man serie van NORR11 bestaat o.a. uit deze prachtige chaise longue waar je heerlijk op kunt uitrusten. De rugleuning van de chaise longue zorg ervoor dat je comfortabel deel kunt nemen aan de sociale gebeurtenissen om je heen terwijl je met je benen gestrekt ligt. Het onderstel bestaat uit een minimalistisch metalen frame. Voor de Man serie zijn verschillende leder bekledingen mogelijk, zowel vintage als premium leder. De Man chaise longue is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard. Het ontwerp van de Man series verwijst naar de herkenbare 1950 - 1960 Deense meubel ontwerpen. Een periode die is geïnspireerd op Bauhaus met simpele en elegante lijnen. De Man serie heeft en charismatische uitstraling.
 5. NORR11 Man Day Bed

  Vanaf € 3.999,00
  NORR11 Man Day Bed
  Vanaf € 3.999,00
  The Man serie van NORR11 bestaat o.a. uit dit day bed waar je heerlijk languit op kunt uitrusten. Op het Man Day Bed kun je heerlijk uitrusten. De vorm is zo mooi dat hij wat ons betreft ook perfect als decoratie te gebruiken is. Het onderstel bestaat uit een minimalistisch metalen frame. Voor de Man serie zijn verschillende leder bekledingen mogelijk, zowel vintage als premium leder. Het Man Day Bed is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard. Het ontwerp van de Man series verwijst naar de herkenbare 1950 - 1960 Deense meubel ontwerpen. Een periode die is geïnspireerd op Bauhaus met simpele en elegante lijnen. De Man serie heeft en charismatische uitstraling.
 6. NORR11 Man Lounge stoel

  Vanaf € 2.499,00
  NORR11 Man Lounge stoel
  Vanaf € 2.499,00
  The Man serie van NORR11 bestaat o.a. uit Lounge Stoel. De Lounge Stoel is een comfortabele actieve zit met optioneel een Ottoman (voetenbank) beschikbaar voor nog meer comfort. Het onderstel bestaat uit een minimalistisch metalen frame. Voor de Man serie zijn verschillende leder bekledingen mogelijk, zowel vintage als premium leder. De Man lounge stoel is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard. Het ontwerp van de Man series verwijst naar de herkenbare 1950 - 1960 Deense meubel ontwerpen. Een periode die is geïnspireerd op Bauhaus met simpele en elegante lijnen. De Man serie heeft en charismatische uitstraling.
 7. NORR11 Langue Original stoel

  Vanaf € 249,00
  NORR11 Langue Original stoel
  Vanaf € 249,00
  De NORR11 Langue eetkamerstoel heeft een berken frame met een kunststof zitting. De stoel is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard. Dankzij de verschillende beschikbare kleuren is de stoel is vele inferieuren te plaatsen. De Langue heeft zachte en eenvoudige lijnen waardoor een typisch Scandinavische stoel ontstaat die zowel zeer functioneel als mooi is. De kwaliteit van de Lague stoel is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.
 8. NORR11 Line One vloerlamp

  Vanaf € 599,00
  NORR11 Line One vloerlamp
  Vanaf € 599,00
  De NORR11 Line One lamp is een handgemaakte vloerlamp met een marmeren voet en een aluminium kap verbonden door een messing frame. De lamp is geïnspireerd op de jaren '40 zwart wit films met een bepaalde rauwheid en duidelijk silhouet. De vloerlamp zorgt voor een prachtig zacht licht in de ruimte. Er zijn drie verschillende uitvoeringen beschikbaar waaronder wit met een wit marmeren voet en gepolijst messing frame. Daarnaast is er een zwarte versie met een onbehandeld marmeren voet en geoxideerd messing frame. De zwarte uitvoering is tevens met een geoxideerde kap verkrijgbaar. De NORR11 Line One is een ontwerp van Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard en heeft een verschijning waar u niet gemakkelijk omheen kunt.
 9. NORR11 Line Two vloerlamp

  Vanaf € 799,00
  NORR11 Line Two vloerlamp
  Vanaf € 799,00
  De NORR11 Line Two lamp is een handgemaakte vloerlamp met een marmeren voet en een aluminium kap verbonden door een messing frame. De lamp is geïnspireerd op de jaren '40 zwart wit films met een bepaalde rauwheid en duidelijk silhouet. De vloerlamp zorgt voor een prachtig zacht licht in de ruimte. Er zijn drie verschillende uitvoeringen beschikbaar waaronder wit met een wit marmeren voet en gepolijst messing frame. Daarnaast is er een zwarte versie met een onbehandeld marmeren voet en geoxideerd messing frame. De zwarte uitvoering is tevens met een geoxideerde kap verkrijgbaar. De NORR11 Line Two is een ontwerp van Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard en heeft een verschijning waar u niet gemakkelijk omheen kunt.
 10. NORR11 Man salontafel

  € 1.699,00
  NORR11 Man salontafel
  € 1.699,00
  De Man salontafel van NORR11 bestaat uit een RVS onderstel met een prachtig marmeren blad van 100 x 45 cm. Dit contrast zorgt ervoor dat de Man tafel een elegante uitstraling krijgt en past zowel thuis als in grote openbare ruimtes of kantoren. Dankzij de tijdloze uitstraling van het ontwerp is hij goed in te passen in zowel een strak modern interieur als een wat traditioneler interieur. De Man salontafel is een ontwerp van Rune Krøjgaard. De Man serie bestaat uit verschillende zit elementen en tafels en verwijst in haar ontwerp naar de jaren 50 en 60 van de 20e eeuw. Deze periode staat ook wel bekend als Bauhaus met simpele elegante lijnen als focus. De Man serie heeft minimale details en een stijlvolle strakke uitstraling. Toch hebben de meubelen een sterk karakter en zijn zowel functioneel als decoratief.
 11. NORR11 Man bijzettafel

  € 1.349,00
  NORR11 Man bijzettafel
  € 1.349,00
  De Man bijzettafel van NORR11 bestaat uit een RVS onderstel met een prachtig marmeren blad van 65 x 30 cm. Hiermee is het de kleinste tafel uit de Man serie en perfect te gebruiken als bijzettafel. Het contrast tussen metaal en marmer zorgt ervoor dat de Man tafel een elegante uitstraling krijgt en past zowel thuis als in grote openbare ruimtes of kantoren. Dankzij de tijdloze uitstraling van het ontwerp is hij goed in te passen in zowel een strak modern interieur als een wat traditioneler interieur. De Man bijzettafel is een ontwerp van Rune Krøjgaard. De Man serie bestaat uit verschillende zit elementen en tafels en verwijst in haar ontwerp naar de jaren 50 en 60 van de 20e eeuw. Deze periode staat ook wel bekend als Bauhaus met simpele elegante lijnen als focus. De Man serie heeft minimale details en een stijlvolle strakke uitstraling. Toch hebben de meubelen een sterk karakter en zijn zowel functioneel als decoratief.
 12. NORR11 Panton Relaxer One Chair lounge stoel
  Vanaf € 1.599,00
  De NORR11 Panton Relaxer One Chair lounge stoel is oorspronkelijk ontworpen in 1974 voor Rosenthal Studio en geproduceerd in Duitsland. Door de relatief kleine aantallen die geproduceerd werden, werd de Panton relaxer stoel omgetoverd tot een uiterst verzamelbaar object voor vintage design liefhebbers. Om trouw te blijven aan het originele product is deze originele heruitgave Panton Relaxer One verkrijgbaar in een variant met dezelfde kleuren en het type stof uit de oorspronkelijke productie. De Relaxer Chair is verkrijgbaar geselecteerde stoffen maar ook in lederen bekleding. De stoffering kan gemakkelijk worden verwijderd en schoongemaakt. De basis is gemaakt van Amerikaans wit eiken of van zwart gebeitst essen. Een prachtige klassieker van Verner Panton.
 13. NORR11 Rough Dining tafelblad

  Vanaf € 2.999,00
  NORR11 Rough Dining tafelblad
  Vanaf € 2.999,00
  Het NORR11 Rough tafelblad bewijst dat Scandinavisch design niet strak hoeft te zijn. Het massief houten blad heeft een breedte variërend van 85 tot 110 cm. Het blad is gemaakt van massief suar hout en heeft letterlijk een doorsnede van de boom als tafelblad waarbij de nerven prachtig in het zicht liggen. Het frame voor het blad is zelf te kiezen. NORR11 bied een prachtig robust gietijzeren frame of één van messing ontworpen door Knut Bendik Humlevik and Rune Krøjgaard. Het blad is ca. 10 cm dik en beschikbaar in 220, 300 of 400 cm lengte. Het hout is gemakkelijk te onderhouden en wordt onbehandeld geleverd. Het blad past in zowel een strak interieur waar het zorgt voor een mooi contrast als in een rustieker interieur. Aangezien elk blad anders is ontvangt u na uw bestelling 3 afbeeldingen van ons van verschillende bladen en kunt u kiezen welke het best bij u past.
 14. NORR11 Langue Original lounge stoel
  Vanaf € 1.049,00
  De NORR11 Langue Original Lounge Chair is een lounge stoel met een zeer minimalistische uitstraling. Hierdoor wordt de kwaliteit van de materialen benadrukt. Het beuken onderstel is verkrijgbaar in naturel met een natuurlijke was, bruin gebeitst of zwart. De vorm en eenvoud van de Langue serie maakt hem zowel functioneel als erg mooi. Het is echt een stoel om dagelijks te gebruiken en niet alleen naar te kijken. De zitting heeft en basis van gegoten kunststof en is bekleed met leder. Voor de Langue lounge stoel zijn 3 soorten leder beschikbaar van hoge kwaliteit in verschillende kleuren. De levertijd kan variëren per uitvoering. Snel nodig? Neem dan vooraf contact met ons op voor een actuele voorraad status in Denemarken.
 15. NORR11 Mammoth chair - Fluffy lounge stoel
  Vanaf € 1.749,00
  De Mammoth chair van NORR11 is met de hand gemaakt van eikenhout. De Fluffy versie heeft een volledig gestoffeerde zitting en leuning van hoge kwaliteit. Zowel de rugleuning als de zitting zijn gevleugeld en is gemaakt door te persen in een mal. Deze techniek geeft de herkenbare uitstraling aan de Mammoth fauteuil. De Mammoth lounge stoel heeft een minimalistische uitstraling en is zeer comfortabel. Voor deze lounge stoel is ook een bijpassende voetenbank beschikbaar. De Mammoth stoel is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard.
 16. NORR11 Storm Lounge buiten loungebank
  Vanaf € 199,00
  De NORR11 Storm serie bestaat uit 3 afmetingen van deze loungebank en een pouf. De NORR11 Storm Lounge is een heerlijke loungebank voor buiten. Plaats diverse items naast elkaar voor een heerlijke relax ruimte of neem bijvoorbeeld 1 grote uitvoering waar je lekker op in de zon kunt liggen met een goed boek terwijl je langzaam bruin wordt. De Storm Lounge heeft een onderzijde van rubber in zwart. De bovenzijde is bekleed met een mooie grijs getinte stof genaamd Sunbrella SJA 3737 137. Dit materiaal kan goed tegen de buitenlucht. Storm Lounge is verkrijgbaar in 3 afmetingen. De Mini (B: 70 cm x D: 92 cm x H: 50 cm, Zithoogte: 25 cm), de Semi (B: 90 cm x D: 120 cm x H: 60 cm, Zithoogte: 25 cm) en de Big (B: 90 cm x D: 150 cm x H: 60 cm, Zithoogte: 25 cm). De poef heeft een afmeting van h: 40 cm x diameter: 50 cm.
 17. NORR11 Langue Original stoel - gestoffeerd
  Vanaf € 599,00
  De NORR11 Langue Original eetkamerstoel heeft een beuken frame met een gestoffeerde zitting. Deze uitvoering is de luxe versie van de Langue Original en te bekleden met diverse tinten leder. De stoel is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard. Dankzij de verschillende beschikbare kleuren is de stoel is vele inferieuren te plaatsen. De Langue heeft zachte en eenvoudige lijnen waardoor een typisch Scandinavische stoel ontstaat die zowel zeer functioneel als mooi is. De kwaliteit van de Lague stoel is zeer geschikt voor dagelijks gebruik.
 18. NORR11 Elephant chair lounge stoel
  Vanaf € 1.349,00
  De NORR11 Elephant chair is een lounge stoel ontworpen door Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl. De Elephant stoel is een moderne interpretatie van Scandinavisch minimalisme gecombineerd met Japanse esthetiek. De Elephant chair is geïnspireerd op Deens stoelen uit de jaren 1950. De Elephant stoel past mooi in de NORR11 collectie met verwijzigingen naar de Mammoth chair. De lounge stoel is zeer comfortabel. Hij kan worden bekleed met diverse stof, wol of leder uitvoeringen. Het frame is van eiken en verkrijgbaar in naturel, gebeitst of zwart. Sinds kort is de Elephant stoel ook met een bijzondere schapenvacht te bekleden.
 19. NORR11 JFK Desk bureau

  Vanaf € 1.999,00
  NORR11 JFK Desk bureau
  Vanaf € 1.999,00
  Het NORR11 JFK Desk bureau is een herinterpretatie van het klassieke Deense 50's bureau. Het luxe bureau heeft een slank blad afgewerkt met mooi fineer. In het blad zijn drie lades verwerkt met een binnenhoogte van 4cm, voldoende voor een laptop, papieren en andere kantoor items. Het bureau heeft een ingebouwde stekkerdoos waarbij het snoer is weggewerkt in één van de aluminium benen van het onderstel. Het onderstel heeft een mat zwart poeder coating, het blad een zwart of palissander hout fineer afwerking. Het bureau is een ontwerp van Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl.
 20. NORR11 Duke tafel

  Vanaf € 179,00
  NORR11 Duke tafel
  Vanaf € 179,00
  De NORR11 Duke tafels zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen. Ze staan perfect op zichzelf maar helemaal mooi staan ze in een groep. De tafels zijn van verschillende hoogte waardoor ze mooi in elkaar nestelen. De Duke salontafels zijn gemaakt van aluminium. De tafelbladen zijn los geplaatst op het frame. Dankzij de non-slip onderzijde blijven ze stabiel staan. De Duke bijzettafels zijn eenvoudig van ontwerp en groots in gebruiksgemak. Het frame kun je kantelen waardoor de tafel tot verschillende hoogte te maken is. (zie afmetingen)
 21. NORR11 Nomad chair lounge stoel
  Vanaf € 999,00
  De Nomad Chair voor NORR11 is een Nordic interpretatie van de traditionele wicker chair uit Marokko. De Nomad is teruggebracht tot minimaal gebruik van materiaal en verbindingen zoals een Scandinavisch ontwerp dat zou hebben. De lounge stoel bestaat uit een groot zit oppervlak en rugleuning waarbij het frame van boven naar beneden loopt. De zitting en leuning hebben een comfortabel kussen bekleed in cognac leder. De gevlochten zitting geeft deze grote stoel een lichte expressie waarbij het vakkundig ontworpen frame extra aandacht krijgt. De Norr11 Nomad stoel is een ontwerp van Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl.
 22. NORR11 Mammoth Ottoman - Fluffy voetenbank
  Vanaf € 699,00
  De Mammoth Ottoman voetenbank van NORR11 is met de hand gemaakt van eikenhout. De Fluffy versie heeft een volledig gestoffeerde zitting van hoge kwaliteit. De voetenbank past perfect bij de Mammoth lounge stoel van NORR11 doordat het zitvlak is gemaakt gebogen hout. Deze techniek geeft de herkenbare uitstraling aan de Mammoth serie. De Mammoth ottoman heeft een minimalistische uitstraling en is zeer comfortabel. De Mammoth voetenbank is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard.
 23. NORR11 Man 2-zits bank

  Vanaf € 4.299,00
  NORR11 Man 2-zits bank
  Vanaf € 4.299,00
  The Man serie van NORR11 bestaat o.a. uit een 2 zits bank met een comfortable actieve zit. Op de Man bank kun je heerlijk uitrusten. Het onderstel bestaat uit een minimalistisch metalen frame. Voor de Man serie zijn verschillende leder bekledingen mogelijk, zowel vintage als premium leder. De Man bank is ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Rune Krøjgaard. Het ontwerp van de Man series verwijst naar de herkenbare 1950 - 1960 Deense meubel ontwerpen. Een periode die is geïnspireerd op Bauhaus met simpele en elegante lijnen. De Man serie heeft en charismatische uitstraling.

23 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren