PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

19 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. OX Denmarq KS chair lounge stoel
  Vanaf € 1.125,00
  De KS chair lounge stoel is een zeer comfortabele vlinderstoel ontworpen door Dennis Marquart. De zeer beroemde vlinderachtige vorm past in vrijwel elk interieur met haar tijdloze uitstraling. De lounge stoel is gemaakt van Ossen leder en staal. Er zijn verschillende kleuren leder verkrijgbaar welke iets zullen gaan verkleuren met de tijd. Dit benadrukt het natuur product en naar ons idee wordt het alleen maar mooier. Het meegeleverde hoofdkussen zorgt er mede voor dat u hier niet snel uit zult stappen.
 2. OX Denmarq O salontafel

  Vanaf € 704,00
  OX Denmarq O salontafel
  Vanaf € 704,00
  OX Denmarq O salontafel met marmer of os lederen tafelblad. De tafel heeft een diameter van 80 cm en een hoogte van 40cm. Keuze uit zwart, RVS of messing frame. De O tafel is ontworpen door Dennis Marquart. Het blad is een natuurproduct en daarom is elk blad uniek. Het lederen blad zal met de jaren mooier worden door de natuurlijke veroudering. Voor de OX Denmarq O tafel is recent een groen en doorzichtig glazen blad evenals een eiken blad aan de collectie toegevoegd.
 3. OX Denmarq Ninety 60x60 salontafel
  Vanaf € 505,00
  De Ninety salontafel voor OX Denmarq is ontworpen door Dennis Marquart. Deze uitvoering van 60 x 60 cm is de kleinste in de serie en is perfect als bijzettafel of als salontafel te gebruiken. Het blad bestaat uit marmer, te kiezen uit verschillende soorten. Het frame bestaat uit hout of uit verschillende te kiezen metaal soorten. Door het hoogte verschil van de verschillende tafels in de Ninety serie kunnen ze geschakeld worden geplaatst voor een speels effect.
 4. OX Denmarq September Bar Stool barkruk
  Vanaf € 585,00
  De OX Denmarq September barkruk is een prachtig object. De barkruk heeft een strak ontworpen zwart poeder gecoat stalen frame en een hand gestikt lederen zitting. De lederen zitting is op natuurlijke wijze gekleurd en het vakmanschap van de leder bewerkers van OX Denmarq is hier duidelijk te zien. Het is goed om te weten dat leder een natuur product is en dat ook deze kruk na verloop van tijd dit laat zien. De barkruk krijgt hierdoor karakter en wordt alleen maar mooier in onze ogen. De barkruk is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Naturel met naturel stiksel, Cognac met zwart stiksel en zwart met geel stiksel. De zithoogte van de kruk is 70cm welke geschikt is voor een barhoogte zoals die standaard in de huisomgeving te vinden is.
 5. OX Denmarq Rama stoel

  Vanaf € 1.225,00
  OX Denmarq Rama stoel
  Vanaf € 1.225,00
  De OX Denmarq Rama lounge stoel heeft een eiken frame met een lederen zitting van ossen leder. De Rama stoel is ontworpen door Dennis Marquart. De Deense design stoel heeft een zeer comfortabele leuning en een echte Deense uitstraling. De Rama stoel is leverbaar met een naturel, gezeept of zwart gelakt eiken frame. Het leder is verkrijgbaar in naturel, cognac, mokka en zwart.
 6. OX Denmarq Big O tafel

  Vanaf € 1.585,00
  OX Denmarq Big O tafel
  Vanaf € 1.585,00
  OX Denmarq Big O tafel met marmer tafelblad. De tafel heeft een diameter van 120 cm en een hoogte van 72cm. Keuze uit zwart, RVS of messing frame. De Big O tafel is ontworpen door Dennis Marquart. Het blad is een natuurproduct en daarom geen enkel hetzelfde. De Big O is de grotere broer van de O salontafel en is perfect te gebruiken als eettafel. Een ronde eettafel maakt dat iedereen elkaar aankijkt en niemand aan het hoofd zit. Het marmeren blad geeft een zeer luxe uitstraling en is verkrijgbaar in wit carrara, zand, groen indio of zwart marquina.
 7. OX Denmarq Stretch stoel

  Vanaf € 570,00
  OX Denmarq Stretch stoel
  Vanaf € 570,00
  De OX Denmarq Stretch stoel een een mooie eetkamerstoel van een stalen buizenframe met hier prachtig ossen leder tussen gespannen. Het leder is met de hand bewerkt en in de juiste vorm gemaakt. De riempjes aan de onderzijde zorgen ervoor zat de zitting kan worden aangespannen en geven tevens een leuk stijlelement. De Stretch stoel zorgt voor een stoere uitstraling om de eettafel. Het ossen leder is een mooi natuurproduct dat met de jaren alleen maar mooier zal worden. Er is keuze uit vier verschillende leder kleuren op een zwart of rvs frame.
 8. OX Denmarq Single Deck tafel

  Vanaf € 505,00
  OX Denmarq Single Deck tafel
  Vanaf € 505,00
  De Single Deck tafel van OX Denmarq is een luxe bijzettafel met een sterke uitstraling. Kies jouw eigen combinatie uit verschillende frame kleuren als zwart, rvs en messing en maak het af met jouw keuze blad. Het blad ligt los op het frame en je kunt kiezen uit verschillende kleuren marmer en schalen van hout afgewerkt met een luxe lederen band. De Single Deck tafel is een ontwerp van Denniq Marquart en past bijvoorbeeld perfect naar de Trifolium Lounge stoel van OX Denmarq. Er is ook een hoger model met 2 planken beschikbaar.
 9. OX Denmarq Trifolium stoel

  Vanaf € 910,00
  OX Denmarq Trifolium stoel
  Vanaf € 910,00
  De OX Denmarq Trifolium lounge stoel is een zeer comfortabele vlinderstoel ontworpen door Dennis Marquart. De beroemde vlinderachtige vorm past in vrijwel elk interieur met haar tijdloze uitstraling. De lounge stoel is gemaakt van Ossen leder en staal. Er zijn verschillende kleuren leder verkrijgbaar welke iets zullen gaan verkleuren met de tijd. Dit benadrukt het natuur product en naar ons idee wordt het alleen maar mooier. De Trifolium stoel is het kleinere broertje van de KS stoel.
 10. OX Denmarq Stitch stoel

  Vanaf € 1.199,00
  OX Denmarq Stitch stoel
  Vanaf € 1.199,00
  De OX Denmarq Stitch stoel dankt haar naam aan de aan elkaar gestikte Ossen lederen elementen die samen een prachtige lounge stoel vormen. De stoel is ontworpen door Dennis Marquart. De Stitch lounge stoel heeft een duidelijk voorkomen met een zwart stalen buizen frame.
 11. OX Denmarq Ninety 80x80 salontafel
  Vanaf € 700,00
  De Ninety salontafel voor OX Denmarq is ontworpen door Dennis Marquart. Deze uitvoering van 80 x 80 cm is de middelste in de serie en is perfect als salontafel te gebruiken. Het blad bestaat uit marmer, te kiezen uit verschillende soorten. Het frame bestaat uit hout of uit verschillende te kiezen metaal soorten. Door het hoogte verschil van de verschillende tafels in de Ninety serie kunnen ze geschakeld worden geplaatst voor een speels effect.
 12. OX Denmarq Railway kast

  Vanaf € 3.902,00
  OX Denmarq Railway kast
  Vanaf € 3.902,00
  De OX Denmarq Railway kast is een zeer luxe open kast met marmeren planken. Je kunt de kast zelf helemaal indelen zoals je wilt want de lossen staanders en marmeren planken zijn los te bestellen. We hebben het model op de foto als optie voor je klaargezet zodat deze gemakkelijk is te bestellen. Deze bestaat uit een hoog deel en 2 lage delen plus een totaal van 10 marmeren planken. Neem contact op met onze klantenservice voor jouw eigen indeling. De Railway is verkrijgbaar met een zwart, rvs of messing frame en marmeren planken in wit, groen of zwart. Het frame is beschikbaar in hoog of laag elementen. Maak de Railway kast zo groot of klein als je zelf wenst.
 13. Ox Denmarq November stoel

  Vanaf € 1.199,00
  Ox Denmarq November stoel
  Vanaf € 1.199,00
  De OX Denmarq November stoel heeft een lederen zitting van Ossen leder. Het frame is van RVS buizen. De stoel is ontworpen door Dennis Marquart.
 14. OX Denmarq Next Rest stoel

  Vanaf € 1.125,00
  OX Denmarq Next Rest stoel
  Vanaf € 1.125,00
  De Next Rest stoel van OX Denmarq is ontworpen door Dennis Marquart. De Deense stoel heeft een slank zwart gepoedercoat stalen buizen frame met ossen leder hier tussen gespannen voor de zitting en rugleuning. Aan de onderzijde van de zitting zijn gespen te zien. Dit maakt dat de stoel zowel een elegante als een robuuste uitstraling heeft. De stoel is grotendeels met de hand gemaakt. Het leder is in verschillende kleuren beschikbaar zodat hij in vrijwel elk interieur passend te maken is. De leder kleuren zijn naturel, cognac, mokka en zwart. De Next Rest is een zeer comfortabele lounge stoel.
 15. OX Denmarq Maggiz tijdschrift rek
  Vanaf € 345,00
  Het Maggiz tijdschriften rek van ontwerper Dennis Marquart voor OX Denmarq is een elegant magazine rack van een buizen frame en hiertussen ossen leder gespannen. De Maggiz past perfect bij de KS en Trifolium lounge stoelen van dit merk. Het buizenframe is verkrijgbaar in zwart gelakt of rvs uitvoering. Het leder is in naturel, cognac, mocca of zwarte uitvoering te bestellen.
 16. OX Denmarq September stoel

  Vanaf € 940,00
  OX Denmarq September stoel
  Vanaf € 940,00
  De September stoel van OX Denmarq is ontworpen door Dennis Marquart. De stoel heeft een stalen buizen frame met een lederen zitting van ossen leder. De stoel heeft een rustige en robuuste uitstraling. Het frame is verkrijgbaar in zwart of RVS en het leder in natuur, cognac of zwart. Zo is er voor elk interieur een goede kleuren combinatie te maken.
 17. OX Denmarq OX Stool kruk

  Vanaf € 349,00
  OX Denmarq OX Stool kruk
  Vanaf € 349,00
  De OX Denmarq OX stool is een krukje gemaakt van een stalen frame met prachtig ossen leder hiertussen gespannen. De kruk is goed te gebruiken om op te zetten maar ook als voetenbankje voor bij de comfortabele lounge stoelen van OX Denmarq. Het ossenleder is beschikbaar is verschillende uitvoeringen: natuur, cognac, mocca en zwart. De OX kruk is ontworpen door Dennis Marquart en wordt met zorg gemaakt in Europa.
 18. OX Denmarq Ninety 120x60 salontafel
  Vanaf € 760,00
  De Ninety salontafel voor OX Denmarq is ontworpen door Dennis Marquart. Deze rechthoekige uitvoering van 120 x 60 cm is de grootste in de serie en is perfect als salontafel te gebruiken. De Ninety 120 x 60 is in twee hoogte beschikbaar, laag 30cm of hoog 40cm. Het blad bestaat uit marmer, te kiezen uit verschillende soorten. Het frame bestaat uit hout of uit verschillende te kiezen metaal soorten. Door het hoogte verschil van de verschillende tafels in de Ninety serie kunnen ze geschakeld worden geplaatst voor een speels effect.
 19. OX Denmarq Deck tafel

  Vanaf € 789,00
  OX Denmarq Deck tafel
  Vanaf € 789,00
  De Deck tafel van OX Denmarq is een luxe bijzettafel met een sterke uitstraling. Kies jouw eigen combinatie uit verschillende frame kleuren als zwart, rvs en messing en maak het af met jouw keuze blad. De bladen liggen los op het frame en je kunt kiezen uit verschillende kleuren marmer en schalen van hout afgewerkt met een luxe lederen band. De Deck tafel is een ontwerp van Dennis Marquart en past bijvoorbeeld perfect naar de KS Lounge stoel van OX Denmarq.

19 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren