Buiten

Breng de gezelligheid naar buiten met de meest verfijnde Scandinavische objecten. Van tuinfakkels tot buitenthermometers. Creëer een paradijs voor jezelf en voor de vogels door stijlvolle Scandinavische vogelhuisjes en voedergelegenheden te plaatsen. Geef jezelf groene vingers met de Eva Solo Tuin Tool set of meet de temperatuur en regenval met de Eva Solo en Georg Jensen regenmeter. Het prachtige Scandinavische landschap haal je er niet mee in huis, maar je komt een heel eind.

Blader door de categorie buiten accessoires

tuinkaarsen en haarden

Design tuinkaarsen & haarden

Gezellig in de tuin zitten met wat kaarsen of tuinlampjes en een warme haard met een knersend vuur en een glaasje wijn. Bekijk onze collectie van merken als Eva Solo.

Shop tuinkaarsen & haarden

Design vogelhuisjes

Design vogelhuisjes

Prachtige design vogelhuisjes en voederbakjes.

Shop vogelhuisjes


design regenmeter

Regen en temperatuur meters

Shop diverse elegante regenmeters en buitentemperatuur meters.

Shop regenmeters

Design voor onderweg

Design voor onderweg

Onze collectie design voor onderweg bestaat uit diverse veldflessen en drink flesjes tot ijskrabbers van merken als Eva Solo.

Shop design voor onderweg


Design buitenverlichting

Design buitenverlichting

Mooie design lampen voor buiten. Buitenverlichting met zonnecellen of traditionele aansluiting van merken als Eva Solo en Louis Poulsen vindt u hier. De collectie bevat buitenlampen voor aan de wand, in de grond of voor op tafel.

Shop buitenverlichting 

Selecteer uw categorie naar keuze om de producten te bekijken

 


Buiten accessoires van Scandinavisch design

Design voor buiten is net zo belangrijk als voor binnen. Shop uit onze collectie vogelhuisjes en voeders en prachtige tuinkaarsen en buiten haarden. Neem design mee voor onderweg in de vorm van veldflessen en ijskrabbers.