PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

Buitenverlichting van Scnadinavisch design bestel je eenvoudig bij Sterk Online. Lampjes voor op de buitentafel, aan de buitenmuur of voor in de tuin. We hebben mooie buiten lampen van Eva Solo op zon energie en prachtige buitenlampen van Louis Poulsen. Staat de lamp naar jouw wens er niet tussen? Vraag er dan even naar bij de klantenservice.

2 Items Resulaten

per pagina
  1. Eva Solo SunLight buiten tafellamp
    € 74,95
    De Eva Solo SunLight is een elegante tafellamp die wordt opgeladen door de zon en in de avond licht geeft. De SunLight is een ontwerp van Tools Design en is gemaakt van aluminium en frosted glas. Het tafellampje voor buiten heeft een hoogte van 13,5cm. De lamp heeft een aan en uit schakelaar en hiernaast een auto functie. De zonnecellen zijn mooi in het ontwerp verwerkt. Naast de tafellamp is ook een vloerlamp met punt voor in de grond en een hanglamp beschikbaar.
  2. De Eva Solo SunLight vloerlamp met spike is een elegante buitenlamp die wordt opgeladen door de zon en in de avond licht geeft. De SunLight is een ontwerp van Tools Design en is gemaakt van aluminium en frosted glas. De vloerlamp voor buiten heeft een hoogte van 38cm. De lamp heeft een aan en uit schakelaar en hiernaast een auto functie. De zonnecellen zijn mooi in het ontwerp verwerkt. Naast de vloerlamp met punt voor in de grond is ook een tafellamp en een hanglamp beschikbaar.

2 Items Resulaten

per pagina