Eettafels & Bureaus

Een design eettafel of bureau koop je natuurlijk bij Sterk Online. Want wij hebben alleen de beste Scandinavische design tafels en bureaus toegelaten tot ons assortiment. Dineer met familie en vrienden aan een van onze design eettafels. Of vul je kantoor aan of in met een van onze duurzame design bureaus. De garantie die wij bieden: 100% Scandinavisch design met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze design tafels zijn prima te combineren met een van onze design stoelen, deze zijn ontworpen en vervaardigd in dezelfde stijl, kleur en materiaalsoort. Zo vind je altijd een combinatie die het beste past bij jouw smaak.

Alleen design eettafels en bureaus van Scandinavisch makelij

Al onze design eettafels en bureaus zijn ontworpen en vervaardigd in Scandinavië. Dat wil zeggen dat onze design tafels garant staan voor de best mogelijke meubelkwaliteit. Veel van onze design bureaus en eettafels zijn al meer dan een halve eeuw de standaard voor de beste Scandinavische tafels op de design-meubelmarkt.

 

Artek design tafels

Zo is Artek een van die merken die al sinds de jaren ’30 design tafels produceert met een gevoel voor eenvoud en kwaliteit die daar nooit van lijkt af te wijken. Wij delen deze filosofie en zo krijgen we het voor elkaar om onze klanten alleen de allerbeste Scandinavische design tafels aan te bieden. Dat doen we uiteraard met veel plezier en toewijding. Mocht je een Scandinavische design tafel of design bureau in gedachte hebben die je niet ziet in onze collectie, stuur ons dan een mail en wij zoeken het voor je uit.

 

Geen namaak, alleen de beste Scandinavische design tafels en bureaus

Als Sterk Online zijn we dealer van alleen de beste Scandinavische merken. Bij ons vind je dus geen namaak. Wij bestellen onze Scandinavische tafels en bureaus rechtstreeks bij onze producenten. Dat heeft als voordeel dat onze design tafels nadat ze met de hand zijn vervaardigd, vaak direct vanaf de fabriek naar je adres verstuurd worden. Dat scheelt niet alleen herverpakkingskosten maar dat zorgt er ook voor dat de kwaliteit vanuit onze merken gewaarborgd blijft. Mocht er iets niet in orde zijn na aflevering dan lossen we dit probleem zo snel mogelijk voor je op.

 

Vragen over onze design eettafels en bureaus

Wij hebben ons best gedaan om alle extra opties die je bij onze tafels aan kunt vinken zo overzichtelijk mogelijk te maken. Toch kan het zijn dat je nog een vraag hebt, deze beantwoorden we natuurlijk graag voor je.