Design Geschenken

Zowel losse cadeautjes als samengestelde pakketten speciaal een persoonlijk cadeau of als zakelijke waardering, denk aan een eindejaar cadeau of relatiegeschenk. Uiteraard kunt u bij ons ook uw eigen wensen opgeven voor een uniek pakket. De losse cadeautjes voor hem of haar en zakelijke geschenk pakketten bestaan uit design producten die elke dag te gebruiken zijn. Geef uw collega's, vrienden of realatie een cadeau van Scandinavisch design en een blijk van waardering die nog jaren blijft hangen.

Scandinavische design geschenken

Geef uw geliefde, familie of vrienden een prachtig cadeau uit onze collectie Scandinavisch design. De producten in deze categorie zijn uit voorraad leverbaar zodat u zelfs een last-minute cadeau kunt geven. Indien voor 15:00 besteld is de volgende werkdag al in huis. Liever een ander cadeau? Kijk dan eens in onze ruime collectie meubelen, verlichting en woonaccessoires. De design geschenken zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De ontwerpen zijn leuk en verassen de ontvanger met een grote glimlach.


Design cadeau's van bekende merken

Een cadeau geven van grote kwaliteit is zowel voor de gever als ontvanger een leuke ervaring. Kies binnen onze collectie een mooi item van bijvoorbeeld de volgende merken: Eva Solo, Kay Bojesen, Gubi, Normann Copenhagen, New Works, Georg Jensen, Hey-Sign of Artek. Heb je hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we helpen graag.