LENTE ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 15 april!

Plafondlampen koop je natuurlijk bij Sterk Online. Want alleen bij ons vind je plafondlampen van hoogwaardig Scandinavisch design. Verlicht je woon- of werkruimte vanaf het plafond met een van deze designlampen voor aan het plafond. Verlicht je kamer met de prachtige Artek A622 Plafonnière. Kies tussen een A (grote versie) of een B (kleine versie). Voor een minimalistische (en tegelijkertijd) strakke uitstraling hebben we de Artek White 2 Muur- / Plafondlamp. Deze lamp is met de hand gemaakt en vertegenwoordigt de hoogste mogelijk standaard in het Scandinavische design.

2 Items Resulaten

per pagina
  1. Artek A622A plafonniere
    € 1.155,00
    Het eerste model van deze lamp is gemaakt toen Aalto de verlichting voor de Rijksdienst voor Pensioenen Instituut (Alvar Aalto 1953-1956) ontwierp. Het tijdloze en elegante ontwerp van de Artek A622A is populair als een armatuur in zowel openbare gebouwen als woningen.
  2. Artek A622B plafonniere
    € 1.155,00
    Het eerste model van deze lamp is gemaakt toen Aalto de verlichting voor de Rijksdienst voor Pensioenen Instituut (Alvar Aalto 1953-1956) ontwierp. Het tijdloze en elegante ontwerp van de Artek A622B is populair als een armatuur in zowel openbare gebouwen als woningen.

2 Items Resulaten

per pagina

Plafondverlichting van Scandinavisch design

Alleen de allerbeste Scandinavische plafondlampen hebben wij toegelaten tot onze collectie. Dat is voor onze klanten niet alleen makkelijker kiezen, zo weet je zeker dat je nooit voor ongewenste verassing komt te staan. Wij geven namelijk een 100% Scandinavische designgarantie op al onze Scandinavische design plafondlampen. Al onze plafondlampen komen rechtstreeks van onze leveranciers. Zo houden we de controle op de authenticiteit van onze producten. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een van onze plafondlampen, dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor je op.

Vragen over onze Scandinavische plafondlampen

Voor al je vragen over onze design plafondlampen kun je ons altijd bereiken. Staat jouw Scandinavische plafondlamp niet ons assortiment? Laat het ons weten.