LENTE ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 15 april!

Stijlvolle verlichting met vloerlampen van hoogwaardig Scandinavisch Design. Perfect te gebruiken als leeslamp naast uw fauteuil. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen door grootheden in de architectuur. Kies uit de sierlijke &Tradition Bellevue vloerlamp AJ2, of de sjieke Gubi Bestlite Vloerlamp serie. Voor de absolute top der Scandinavisch design bieden we een ruime collectie Artek vloerlampen aan.

5 Items Resulaten

per pagina
 1. Artek A805 vloerlamp

  Vanaf € 1.850,00
  Artek A805 vloerlamp
  Vanaf € 1.850,00
  De kap van deze lamp is gemaakt van, dun, wit gelakte metalen strips die schitteringen voorkomen door gelijkmatige verspreiding van het licht. De asymmetrische vorm doet denken aan de vleugels van een engel - vandaar de bijnaam. De voet en standaard zijn bedenkt met zwart leder. Ontworpen door Alvar Aalto in 1954.
 2. Artek A809 vloerlamp

  Vanaf € 2.889,00
  Artek A809 vloerlamp
  Vanaf € 2.889,00
  Staande lamp, ontworpen door Alvar Aalto in 1959. Hand-geklonken, wit gelakte louvre stalen armatuur, voet en standaard voorzien van zwart leder. De vloerlamp A809 is ontworpen voor de woonkamer van het huis van de Franse galeriehouder Louis Carre.
 3. Artek A810 vloerlamp

  Vanaf € 2.235,00
  Artek A810 vloerlamp
  Vanaf € 2.235,00
  Staande Artek A810 lamp met hand-geklonken, louvre stalen wit gelakte kap. De vloerlamp A810 is afgeleid van het iets eerdere zustermodel A809. Beide lampen werden gekozen voor Villa Kokkonen, het huis van de componist Joonas Kokkonen (Alvar Aalto 1967-1969).
 4. Artek A811 vloerlamp

  Vanaf € 1.850,00
  Artek A811 vloerlamp
  Vanaf € 1.850,00
  Staande vloerlamp met hand-geklonken, wit gelakte stalen louvre kap. De vloerlamp A811 is ontworpen om het Artek producten gamma aan te vullen. De basisvorm van de kap is vergelijkbaar met die van de lamp ontworpen voor de gangen van het hoofdkantoor van de Rijksdienst voor Pensioenen Instituut (Alvar Aalto 1953-1956). De voet en standaard zijn bekleed met zwart leder.
 5. Artek A808 vloerlamp

  Vanaf € 3.295,00
  Artek A808 vloerlamp
  Vanaf € 3.295,00
  Staande lamp ontworpen door Alvar Aalto in de jaren 1950. Deze prachtige vloerlamp heeft een hand geklonken kap. Deze is beschikbaar in witgelakt staal of messing. De A808 ontworpen door Alvar Aalto in 1955 heeft een zeer luxe uitstraling.

5 Items Resulaten

per pagina

Scandinavische vloerlampen

Een Scandinavische vloerlamp is een object dat de ruimte een goede design lift kan geven. De objecten zijn van hoge kwaliteit en de ontwerpen vaak tijdloos. Dit kenmerkt design uit Scandinavië. De vloerlampen uit onze collectie geven een mooie verspreiding van het licht, want ook is er gedacht aan de manier waarop het licht door de ruimte straalt bij het ontwerp van de kap. Sterk Online verkoopt vloerlampen van top ontwerpers als Alvar Aalto, Greta Grossman, Monika Mulder en Verner Panton.

Een design vloerlamp kopen

Wanneer je een vloerlamp gaat kopen heb je waarschijnlijk al een mooie plek in gedachte. Een mooie staande lamp voor bij de lees stoel of naast de bank? Design vloerlampen uit onze collectie zijn van Scandinavische stijl en passen daarom goed in diverse interieur stijlen. De kwaliteit is erg hoog zodat je er nog vele jaren plezier van kunt beleven.

Vloerlampen van design merken

Bij Sterk Online vindt u vloerlampen van bekende en minder bekende design merken. De focus van onze collectie ligt op het Scandinavisch design en we hebben dan ook een heel aantal mooie Scandinavische merken geselecteerd voor de categorie vloerlampen. Enkele top merken zijn Gubi, Artek, Northern, NORR11, Louis Poulsen en Pholc. Heb je interesse in een lamp die nog niet in onze shop staat? Neem dan even contact met ons op, wellicht kunnen we hem wel leveren.

Vragen over onze design vloerlampen

De Sterk Online shop hebben we zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Alle opties zijn eenvoudig te selecteren in de configurator waarbij de leverindicatie vermeld staat. Heeft u toch nog een vraag? We staan daar graag voor klaar! Neem vrijblijvend contact op met de klantenservice voor al jouw vragen over onze vloerlampen of een offerte bij meerdere items.