MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Op zoek naar een mooi Scandinavisch dressoir, kledingkast of staande boekenkast? Bij Sterk Online ben je aan het juiste adres. Want wij hebben een interessante collectie kasten voor je uitgezocht. Onze collectie bestaat uit 100% Scandinavische design producten, zodat we er zeker van zijn dat je alleen topdesign in huis haalt. Ben je toe aan een nieuwe design kledingkast om al je sokken, onderbroeken, broeken, overhemden en t-shirts in op te bergen? Dan vind je hier waarschijnlijk wat je zocht.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dressoirs van Scandinavisch design

In onze webwinkel zorgen we ervoor dat alleen het beste Scandinavische design een plaatsje krijgt. Zo weten we zeker dat onze klanten verzekerd zijn van 100% Scandinavisch design. Bekijk onze nieuwe collectie Gubi kasten voor een mooi retro effect. Deze serie heeft de naam '62 gekregen, omdat de meubels hun ontwerp jaar (1952) hun tijd tien jaar voorruit waren. Nu zijn deze design kledingkasten te bestempelen als retro maar zijn ze nog altijd vernieuwend in de designwereld. Deze kasten zijn natuurlijk niet alleen voor kleding te gebruiken. Onze collectie Gubi Grossman Dressers ‘’62 zijn ook uiterst geschikt om in de huiskamer neer te zetten of om in de hal te dienen als opberg dressoir. Naast dressoirs van Gubi heeft onze collectie ook mooie merken als Asplund, New Works en Normann Copenhagen.

Vloerkasten

Een mooie kast voor op de vloer vindt je bij Sterk Online. We hebben kasten in diverse Scandinavische stijlen, van Retro tot minimalistisch. Een vloerkast is vaak makkelijker in gebruik dan een wandkast omdat je hem gemakkelijker kunt verplaatsen. We hebben kasten met deurtjes of met open planken zodat u altijd kunt genieten van de inhoud.

Staande design boekenkasten

Berg uw boeken mooi op in een staande boekenkast van Asplund of Normann Copenhagen. Heeft u zo veel boeken dat wandplanken deze niet meer kunnen houden? Denk dan eens aan een staande kast die rustig op de vloer staat en sterk genoeg is voor jaren lang leesvoer.

Vragen over onze Scandinavische design kasten?

Mocht je vragen hebben over een specifieke kledingkast of dressoir, zorg dan dat je deze vraag beantwoord krijgt bij onze hulpdesk, onze klantenservice staat graag voor je klaar om al je vragen over onze kasten te beantwoorden.