MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Design eetkamerstoelen koop je bij Sterk Online. Want er zijn weinig dingen waar je zeker van kunt zijn in het leven. Waar je wél zeker van kunt zijn, is dat als je bij ons een stoel koopt, je daar geen spijt van zult krijgen. Bijna elke designstoel uit onze collectie is met de hand gemaakt en staat garant voor jaren zitplezier. Of je hem nu gebruikt als eetkamerstoel, bureaustoel of gewoon als pronkstuk, Scandinavisch design is tijdloos en dat is maar goed ook want de levensverwachting van deze stoelen ligt rond de 80 jaar.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Scandinavische eetkamerstoelen

Alleen het allerbeste Scandinavische design hebben we toegelaten tot onze webshop. We weten dat er een hoop design eetkamerstoelen zijn en dat je door alle stoelen in je hoofd het niet meer ziet zitten. Wij bieden hulp. Over een hoop zaken hoef je je bij ons namelijk geen zorgen te maken, over de kwaliteit en de echtheid bijvoorbeeld. Bij ons krijg je daar namelijk garantie op. Wij maken ons sterk voor echt design.

Kiezen voor een duurzame Scandinavisch designstoel

We geven toe dat het kiezen tussen alle designstoelen op het wereldwijde web een ingewikkelde opgave kan zijn. Als Scandinavische webshop hebben zelf de keuze gemaakt om alleen Scandinavisch design te verkopen en dat doen we met een aantal redenen.

Tegen de massa productie

Wij zijn ons gaan afvragen wat er qua design beter kon in Nederland. We kwamen uit op het feit dat veel mensen meubels kopen die vaak maar een korte tijd meegaan. Het resultaat is dat veel fabrieken en producenten ervoor hebben gekozen om relatief dure ‘wegwerp meubels’ te produceren, zodat je om de vijf jaar nieuwe meubels kunt aanschaffen. Daar wordt veel geld mee verdiend, omdat de producent met slechte kwaliteit materialen heel goedkoop veel meubels kan maken.

Wij zijn tegen deze massaproductie. Het Scandinavische segment waar wij voor gekozen hebben heeft een tegenovergestelde levensduur. Wij zijn ervan overtuigd dat je best eetkamerstoelen of bureaustoelen mag kopen die heel je leven meekunnen. Los van onze eetkamerstoelen bieden we je een duurzame Scandinavische gedachte, die wel eens een heel leven mee zou kunnen gaan.

Vragen over een design eetkamerstoel

Mocht je tijdens je zoektocht naar een fijne eetkamerstoel niet uitkomen zijn we je natuurlijk graag van dienst. Geen vraag is te gek, we hebben het namelijk wel over stoelen die heel je leven meegaan.