MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Een design eettafel of bureau koop je natuurlijk bij Sterk Online. Want wij hebben alleen de beste Scandinavische design tafels en bureaus toegelaten tot ons assortiment. Dineer met familie en vrienden aan een van onze design eettafels. Of vul je kantoor aan of in met een van onze duurzame design bureaus. De garantie die wij bieden: 100% Scandinavisch design met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze design tafels zijn prima te combineren met een van onze design stoelen, deze zijn ontworpen en vervaardigd in dezelfde stijl, kleur en materiaalsoort. Zo vind je altijd een combinatie die het beste past bij jouw smaak.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Design eettafels en bureaus van Scandinavisch makelij

Al onze design eettafels en bureaus zijn ontworpen en vervaardigd in Scandinavië. Dat wil zeggen dat onze design tafels garant staan voor de best mogelijke meubelkwaliteit. Veel van onze design bureaus en eettafels zijn al meer dan een halve eeuw de standaard voor de beste Scandinavische tafels op de design-meubelmarkt.

Artek design tafels

Zo is Artek een van die merken die al sinds de jaren ’30 design tafels produceert met een gevoel voor eenvoud en kwaliteit die daar nooit van lijkt af te wijken. Wij delen deze filosofie en zo krijgen we het voor elkaar om onze klanten alleen de allerbeste Scandinavische design tafels aan te bieden. Dat doen we uiteraard met veel plezier en toewijding. De tafels van Artek zijn er in diverse afmetingen met een blad dikte van 4 of 5cm.

De mooiste Scandinavische design tafels en bureaus

Als Sterk Online zijn we dealer van alleen de mooiste Scandinavische meubel merken. We zijn officieel merk dealer voor o.a. Artek, Gubi, Asplund, Functionals, Lundbergs Möbler, Normann Copenhagen en nog vele meer. Wij leveren de tafels direct met onze eigen vervoerservice wanneer ze vanuit Scandinavië bij ons binnen komen. In veel gevallen monteren we de tafel netjes bij u op locatie.

Vragen over onze design eettafels en bureaus

Wij hebben ons best gedaan om alle extra opties die je bij onze tafels aan kunt vinken zo overzichtelijk mogelijk te maken. Toch kan het zijn dat je nog een vraag hebt, deze beantwoorden we natuurlijk graag voor je. Neem vrijblijvend contact op met de klantenservice.