Eva Solo

Eva Solo implementeert exclusief Deense design in alledaagse voorwerpen voor in huis. Eenvoud en een hoge functionaliteit kenmerken de producten in de collectie van Eva Solo. De geschiedenis van Eva Solo gaat terug tot 1913 toen Eva haar grote doorbraak kreeg in 1952 met een brood en vlees snijmachine die een echte designklassieker werd. Vandaag de dag wordt de collectie wereldwijd verkocht, maar de essentie is nog steeds hetzelfde: gevoel voor vorm, functionaliteit en kwaliteit.

Deens design van Eva Solo

Sterk Online is officieel dealer van Eva Solo wat betekent dat wij u de gehele collectie kunnen leveren. Staat een product van uw wens hier niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice. De serie van Eva Solo is onderverdeeld in de volgende categorieën: koken, serveren, woon-, bad-en outdoor. Al met al, een uitgebreide selectie van gereedschappen en gebruiksvoorwerpen, zodat je jezelf kunt omringen met uitstekend design in uw hele huis.

 

Tools Design voor Eva Solo

Tools Design werd in 1989 opgericht door Claus Jensen en Henrik Holbæk. De Deense ontwerp studio is gelegen in het oude industriële gebied in het noordwesten van Kopenhagen. Tools Design werkt naast Eva Solo voor studio's in Frankrijk en Florida USA. Met meer dan 300 awards en onderscheidingen heeft Tools Design een hoge rang onder Denemarkens meest bekroonde ontwerpers. Ze hebben Deens design vertegenwoordigd op diverse internationale tentoonstellingen en lezingen over Deens design en design in het algemeen bij verschillende gelegenheden. De producten van Tools Design worden vaak gekenmerkt door een simplistische en innovatieve aanpak. Het portfolio varieert van elektronica en medische apparatuur tot huishoudelijke producten. De design filosofie van Tools Design is "iets extra's" in de producten brengen. De kracht van de studio is om product design en communicatie te beheren en te vertalen naar lifestyle design.

 

Eva Solo koffie en thee accessoires

Eva Solo haar bekendste producten zijn wel de koffie en thee accessoires, de Cafe Solo en Tea Maker met de terugkerende filp-top deksel. In de producten van Eva Solo is altijd iets innovatiefs, praktisch en esthetisch te vinden.