MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Design fauteuils en design lounge stoelen koop je bij Sterk Online. Plof lekker neer in een van onze verrukkelijke lounge en fauteuil stoelen van Scandinavisch makelij. Alleen de allerbeste merken laten wij toe in onze collectie. Dat zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt gaan zitten en een fijne stoel naar wens kunt uitkiezen. Daarbij zitten onze Scandinavische lounge stoelen zitten niet alleen heel erg lekker, ze vertegenwoordigen de allerhoogste kwaliteit op designmeubel gebied. Daarmee ben je verzekerd van een geweldig meubel dat zeker 80 jaar mee zal gaan.

1 Item Resulaten

per pagina
  1. New Works Covent Chair stoel

    Vanaf € 479,40 Regular Price € 799,00
    New Works Covent Chair stoel
    Vanaf € 479,40 Regular Price € 799,00

    De Covent Chair voor New Works is een Deense design stoel die zowel aan de eettafel als in de woonkamer te gebruiken is. De Covent Chair heeft een sterke eenvoud van ontwerp en toch voelt hij als een warme omhelzing voor een avond dineren aan tafel of met een goed boek. Covent heeft een comfortabele actieve zit. De stoel is geïnspireerd op de geometrische lijnen van Mondriaan. De zitting drijft op het onderstel dat verkrijgbaar is met verschillende zachte stoffen of leder. De New Works Covent Chair combineert modern design met traditioneel vakmanschap.

1 Item Resulaten

per pagina

Scandinavische fauteuils en lounge stoelen

Kiezen is altijd moeilijk, vooral als veel hebt om uit te kiezen. Om die keuze gemakkelijker te maken voor onze klanten kiezen wij alleen maar voor Scandinavische meubelen. Daar krijg je als klant veel voor terug, zoals een uitmuntende kwaliteit en afwerking bij al onze design fauteuils en lounge stoelen. Bovendien zijn al onze fauteuils en lounge stoelen met de hand gemaakt. Met dit idee gaan we de gedachte van massa productie tegen en verkopen wij alleen maar Scandinavische designmeubelen.

Scandinavisch ontspannen

Wij weten als geen ander dat er momenten van rust nodig zijn in het leven. Daarom is er nu naast onze uitgebreide collectie actieve zitmeubelen, een collectie passieve zitmeubelen. Speciaal ontworpen om het lichaam in een kalmere sfeer te brengen. Zo zit je in alle comfort achterover in plaats van actief voor je bureau je schouders vol te stoppen met spanning en stress.

Vragen over een van onze design fauteuils en lounge stoelen

Mocht je tijdens je zoektocht naar een designfauteuil of lounge stoel niet uitkomen, dan zijn we je natuurlijk graag van dienst. Geen vraag is te vreemd, we hebben het namelijk wel over fauteuils en lounge stoelen die heel je leven meegaan.