Functionals

Functionals is een Nederlands familie bedrijf waar de productie van design meubelen, lampen en accessoires door de aderen stroomt. Ad and Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals in 2009 dat een uitbreiding is op het kapstok en locker merk Van Esch dat door hun vader werd gestart in 1972. Onder het label Functionals wordt een prachtige collectie design meubelen, verlichting en accessoires geproduceerd met alle kennis die was opgedaan onder Van Esch, maar met een eigen identiteit. De twee bedrijven bestaan nu naast elkaar in hetzelfde mooie gebouw in Goirle. Eén van de meest bekende ontwerpen van Functionals is de Lloyd tafel en de Bonsai kandelaar.

Functionals kopen bij Sterk Online

Functionals past perfect bij Sterk Online met haar Scandinavische collectie. De Scandinavische kernwaarde van hoge kwaliteit en vakmanschap naast een bewustzijn van duurzaamheid door productie in eigen land zijn ruim aanwezig. De stoere ontwerpen van Functionals combineren perfect in interieurs van verschillende stijlen. Dit is een zeer knap resultaat want de producten van Functionals zijn zeer herkenbaar en uitgesproken.

 

Functionals design voor elke ruimte

Functionals maakt meubelen en lampen die van een zeer hoge kwaliteit zijn. Hierdoor is het perfect te gebruiken in een kantoor of openbare ruimte. De ontwerpen zijn daarnaast verfijnd genoeg om ook in het interieur thuis te passen. Wenst u een project te voorzien van Functionals design? Zakelijk of privé, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We denken graag met je mee.