DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

Georg Jensen Damask heeft een lange Deense ontwerp traditie die terug gaat tot 1756 toen het bedrijf werd opgericht. Leden van het gezin die Georg Jensen Damask oprichtte waren wevers die zelfs terug gaan tot de jaren 1500. Damask staat bekend om vakmanschap en respect voor tradities, het is Deens erfgoed. Door de jaren heen heeft Georg Jensen Damask samengewerkt met vele top ontwerpers als Andreas Engesvik, Cecilie Manz, Nanna Ditzel en nog veel meer. De collectie bestaat uit hoge kwaliteit bedlinnen, theedoeken, servetten en ander tafel linnen.

6 Items Resulaten

per pagina
 1. Georg Jensen Damask Ypsilon bed linnen
  Vanaf € 161,00
  Het Georg Jensen Damask Ypsilon bed linnen is gemaakt van 100% Egyptisch katoen. De Ypsilon is een ontwerp van Arne Jacobsen en heeft een slingerend S patroon. Het dekbed overtrek is verkrijgbaar in diverse afmetingen voor een 1-persoons tot een ruim 2-persoons deken. De kussen hoes is optioneel verkrijgbaar. Ypsilon bed linnen is beschikbaar in grijs of creme kleur.
 2. Georg Jensen Damask Kubus bedsprei
  Vanaf € 214,00
  Het Georg Jensen Damask Kubus bedsprei is een heerlijke deken gemaakt van 60% katoen en 40% Viscose. Heb je het 's nachts wat koud dan brengt dit bedsprei net het verschil. Het bedsprei heeft een mooi patroon in de kleuren Castlerock en Navy Blazer waarmee het opgemaakte bed net die extra warme uitstraling heeft. De Kubus bedsprei is een ontwerp van Bent Georg Jensen en verkrijgbaar in twee afmetingen.
 3. Het Georg Jensen Damask Arne Jacobsen tafelkleed is gemaakt van 100% Egyptisch katoen. Het tafellinnen is verkrijgbaar in tal van afmetingen en 3 kleuren. Het beroemde tijdloze patroon van de ontwerper Arne Jacobsen zal niet snel vervelen. Dek de tafel voor een feestelijke gelegenheid met een prachtig tafelkleed van Georg Jensen Damask.
 4. Het Georg Jensen Damask Arne Jacobsen tafelkleed is gemaakt van 100% katoen met een speciaal coated surface. Het tafellinnen is verkrijgbaar in tal van afmetingen en 3 kleuren. Het beroemde tijdloze patroon van de ontwerper Arne Jacobsen zal niet snel vervelen. Dek de tafel voor een feestelijke gelegenheid met een prachtig tafelkleed van Georg Jensen Damask. Dusty Green is leverbaar v.a. begin maart.
 5. Georg Jensen Damask Daisy tafelkleed
  Vanaf € 162,00
  Het Georg Jensen Damask Daisy tafelkleed is gemaakt van 100% Egyptisch katoen. Het tafellinnen is verkrijgbaar in tal van afmetingen in de kleur Sunbeam. Het tafelkleed is een ontwerp van Lisbeth Bennedsen, een prachtig bloem patroon. Dek de tafel voor een feestelijke gelegenheid met een prachtig tafelkleed van Georg Jensen Damask.
 6. Het Georg Jensen Damask By Hand tafelkleed is gemaakt van 100% Egyptisch katoen met een vlek afstotend behandeling. Het tafellinnen is verkrijgbaar in tal van afmetingen in de kleuren Blue Abyss en Winter Grey. Het tafelkleed is een ontwerp van Andreas Engesvik, een prachtig ruit patroon zoals dat op een wiskundig tekenvel. Dek de tafel voor een feestelijke gelegenheid met een prachtig tafelkleed van Georg Jensen Damask.

6 Items Resulaten

per pagina