MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Speciale dranken mogen ook uit een speciaal glas of kop worden gedronken. Een grote keuze uit glazen en koppen voor vrijwel elke drank. In onze Scandinavische design collectie vind u wijnglazen in verschillende afmetingen en daarnaast glazen voor water of sterke drank. Ook de koffie of thee kan perfect worden geserveerd in een van onze kopjes met schotels.

4 Items Resulaten

per pagina
 1. Eva Solo 6 Tumblers 25cl
  € 24,95

  Eva Solo Tumblers set van 6 glazen in giftbox. Deze set is een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld de Eva Solo Tea Maker of Fridge Karaf. Zeer goed te gebruiken voor zowel warme als koude dranken. De glazen hebben een inhoud van 25cl per stuk.

 2. SALE
  Eva Solo 4 Tumblers 38cl Eva Solo 4 Tumblers 38cl

  Eva Solo 4 Tumblers 38cl

  Special Price € 12,47 Regular Price € 24,95
  Eva Solo 4 Tumblers 38cl
  Special Price € 12,47 Regular Price € 24,95

  Eva Solo Tumblers set van 4 hoge tumbler glazen van Eva Solo die perfect kunnen worden gebruikt voor elke drank. Van limonade tot mix drankjes of thee. Elk glas heeft een inhoud van 38cl.

 3. SALE
  Eva Solo Whisky tumblers Eva Solo Whisky tumblers

  Eva Solo Whisky tumblers

  Special Price € 11,98 Regular Price € 39,95
  Eva Solo Whisky tumblers
  Special Price € 11,98 Regular Price € 39,95

  De Eva Solo Whisky tumblers zijn mondgeblazen glazen en liggen heerlijk in de hand. Deze glazen zijn een must voor iedereen die voor de open haard een drankje wil nuttigen. 1 item bestaat uit een set van 2 whisky tumblerglazen van 25 cl in een mooie verpakking.

 4. Puik design Monday Mug / Espresso kopjes

  Vanaf € 13,96 Regular Price € 19,95
  Puik design Monday Mug / Espresso kopjes
  Vanaf € 13,96 Regular Price € 19,95
  De Puik design Monday kopjes zijn verkrijgbaar in twee afmetingen. De kleine uitvoering voor een heerlijke espresso en de grote voor bijvoorbeeld een americano. Beide perfect om de maandag ochtend mee te beginnen! De Puik Monday mug koffie kopjes zijn gemaakt van keramiek. De binnenzijde glad geglazuurd en de buitenzijde mat, wat zorgt voor een luxe effect. Het ontwerp van deze leuke Monday koppen is van Siebring & Zoetmulder. 1 item bestaat uit een set van 2, wel zo gezellig om samen koffie te drinken.

4 Items Resulaten

per pagina