Glazen & Kopjes

Speciale dranken mogen ook uit een speciaal glas of kop worden gedronken. Een grote keuze uit glazen en koppen voor vrijwel elke drank. In onze Scandinavische design collectie vind u wijnglazen in verschillende afmetingen en daarnaast glazen voor water of sterke drank. Ook de koffie of thee kan perfect worden geserveerd in een van onze kopjes met schotels.
 
Klik hier om terug naar tafelaccessoires te gaan
 


Wijnglazen van Scandinavisch design

Onze selectie wijnglazen van Scandinavisch design bestaat uit de merken Eva Solo en Holmegaard. Deze merken staan voor uitmuntende kwaliteit en zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en luxe diners. De Scandinavische design wijnglazen zijn elegant en tijdloos van vorm. Onze wijnglazen zijn perfect voor thuisgebruik maar ook voor horeca. Neem voor grote aantallen contact op met onze klantenservice voor een offerte.

 

Design glazen

Design glazen voor water, limonade of whisky. Je vindt ze in de collectie van Sterk Online. Onze design glazen zijn van merken als Eva Solo, Holmegaard, Normann Copenhagen en Puik-Art. Op een mooi gedekte tafel kunnen onze design glazen natuurlijk niet ontbreken.

 

Kopjes en schotels

Drink een kopje koffie of thee uit een design mok. Onze collectie bevat Scandinavische kopjes en schotels om de koffie of thee op een mooie manier te presenteren.