DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

De geschiedenis van de Holmegaard glasblazerij begon in 1823, toen graaf Christian Danneskjold-Samsøe toestemming zocht van de koning van Denemarken voor een glasblazerij vestiging op het Holmegaard Mose moeras. Echter, de graaf stierf in 1823 zonder het ontvangen van een antwoord op zijn verzoek. Zijn weduwe, gravin Henriette Danneskjold-Samsøe, besloot om het project voort te zetten, kort na de dood van haar man, en kreeg ze toestemming van de koning om een glasfabriek te starten. De fabriek zou worden gebouwd in het moeras omdat daar voldoende brandstof was voor de hoge temperaturen die nodig is voor de glasoven.

7 Items Resulaten

per pagina
 1. Holmegaard Cabernet wijnglazen set (6)
  Vanaf € 14,95
  Prachtige elegante wijnglazen in de Cabernet serie voor Holmegaard. Ontwerper Peter Svarrer heeft een lichte en elegante wijn serie ontworpen die drie grote filosofieën bevat - modernisme, functionaliteit en alledaagse elegantie. Het is alleen de meest ervaren glasblazer die Cabernet's elegantie en gewicht kan bereiken. Holmegaard is er duidelijk in geslaagd dit te doen zonder naden of imperfecties. De bijzondere wijnglazen zorgen ervoor dat uw tafel tot bloei komt en zal u en uw gasten verblijden. De wijnglazen zijn verkrijgbaar in drie afmetingen voor rode-, rose- en witte wijn. 1 item bestaat uit een giftbox van 6 glazen.
 2. Mooie waterglazen in de Cabernet serie voor Holmegaard. Ontwerper Peter Svarrer heeft een lichte en elegante glas serie ontworpen die drie grote filosofieën bevat - modernisme, functionaliteit en alledaagse elegantie. Het is alleen de meest ervaren glasblazer die Cabernet's elegantie en gewicht kan bereiken. Holmegaard is er duidelijk in geslaagd dit te doen zonder naden of imperfecties. De bijzondere waterglazen zorgen ervoor dat uw tafel tot bloei komt en zal u en uw gasten verblijden. Geleverd als set van 6. Per stuk €15,- nu als set slechts €79.95,-
 3. Een zeer elegant champagne fluit in de Cabernet serie voor Holmegaard. Ontwerper Peter Svarrer heeft een lichte en elegante wijn serie ontworpen die drie grote filosofieën bevat - modernisme, functionaliteit en alledaagse elegantie. Het is alleen de meest ervaren glasblazer die Cabernet's elegantie en gewicht kan bereiken. Holmegaard is er duidelijk in geslaagd dit te doen zonder naden of imperfecties. Dit bijzondere champagne glas zorgt ervoor dat uw tafel tot bloei komt en zal u en uw gasten verblijden. Perfect te gebruiken bij feestelijkheden als nieuwjaar of bijvoorbeeld bij een viering van de aanschaf van een boot of huis. 1 item bestaat uit een giftbox van 6 glazen.
 4. Holmegaard Cabernet karaf
  € 36,95
  Een bijzondere en elegante wijnkaraf in de Cabernet serie voor Holmegaard. Ontwerper Peter Svarrer heeft een lichte en elegante wijn serie ontworpen die drie grote filosofieën bevat - modernisme, functionaliteit en alledaagse elegantie. Het is alleen de meest ervaren glasblazer die Cabernet's elegantie en gewicht kan bereiken. Holmegaard is er duidelijk in geslaagd dit te doen zonder naden of imperfecties. Deze karaf misstaat niet op uw tafel en zal het voorzien van wijn aan uw gasten tot een plezierige handeling maken.
 5. Een elegant snaps glas in de Cabernet serie voor Holmegaard. Ontwerper Peter Svarrer heeft een lichte en elegante wijn serie ontworpen die drie grote filosofieën bevat - modernisme, functionaliteit en alledaagse elegantie. Het is alleen de meest ervaren glasblazer die Cabernet's elegantie en gewicht kan bereiken. Holmegaard is er duidelijk in geslaagd dit te doen zonder naden of imperfecties. Dit bijzondere snapsglas zorgt ervoor dat uw tafel tot bloei komt en zal u en uw gasten verblijden. Ook perfect te gebruiken bij een feestje, in een club, bij u thuis of elders. 1 item bestaat uit een giftbox van 6 glazen.
 6. Een elegant bierglas in de Cabernet serie voor Holmegaard. Ontwerper Peter Svarrer heeft een lichte en elegante glas serie ontworpen die drie grote filosofieën bevat - modernisme, functionaliteit en alledaagse elegantie. Het is alleen de meest ervaren glasblazer die Cabernet's elegantie en gewicht kan bereiken. Holmegaard is er duidelijk in geslaagd dit te doen zonder naden of imperfecties. Dit bierglas misstaat niet op uw tafel en zal het drinken van bier weer chique maken. 1 item bestaat uit een giftbox van 6 glazen.
 7. Holmegaard Lantaarn

  Vanaf € 43,95
  Holmegaard Lantaarn
  Vanaf € 43,95
  Design with Light (DWL) is Holmegaard's interpretatie op het presenteren van mooi glas design voor die momenten dat het gebruik van glinsterende kaarsen gewenst is, of u nu binnen of buiten bent. De lantaarns van ontwerpster Maria Berntsen maken mooie levendige licht aanvullingen op enige balkon of tuinterras. Het cirkelvormige gat wordt met de hand gevormd door ervaren ambachtslieden. Ze maken van elk stuk iets uniek. Een prachtige handgemaakte glazen lantaarn met lederen band.

7 Items Resulaten

per pagina