DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

Jonas Ihreborn houdt van het ontwikkelen van meubelen en steekt uren werk in elk detail. De afwerking bepaald het succes van een ontwerp. Bij Jonas Ihreborn werkt met met drie P's. Die van Positief, Pragmatisch en Professioneel. Meubelen moeten wat Jonas Ihreborn betreft een positieve toevoeging hebben aan de omgeving van de gebruiker. Jonas Ihreborn geeft erg om de omgeving en daarbij wordt gekeken naar de manier van produceren tot en met het vervoer. De kwaliteit van de meubelen staat hoog in het vaandel en dat is duidelijk te zien.

8 Items Resulaten

per pagina
 1. Jonas Ihreborn Sputnik bijzettafel
  Vanaf € 220,00
  De Jonas Ihreborn Sputnik serie bestaat uit drie verschillende bijzettafels. Een tafel met een diameter van 38 cm die heeft een hoogte van 44 cm. Daarnaast is er een bijzettafel met een diameter van 45 cm en een hoogte van 49 cm. En dan het pronkstuk een bijzettafel met een lamp. De vorm van de Sputnik doet sterk denken aan de gelijknamige satelliet. Het Frame van de Sputnik is zwart ge-poedercoat. De lamp heeft een LED lichtbron.
 2. Dit betreft de Hoek Unit van de Blob systeem bank. De Blob bank van Jonas Ihreborn is een ontwerp van Helene Tiedemann. De Blob bestaat uit verschillende units zodat een uniek ontwerp is samen te stellen. Kies voor een enkele kleur of geef elke unit een eigen kleur voor een speels effect. De Blob bestaat uit een hoek unit of een 1 zits unit. Ook een poef is verkrijgbaar en in dezelfde serie is ook een fauteuil beschikbaar. De Blob bank is in een scala aan stoffen te bekleden. Bekijk hiervoor het document dat hieronder is bijgevoegd. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om de gewenste kleur af te stemmen.
 3. Dit betreft de 1-zits unit van de Blob systeem bank. De Blob bank van Jonas Ihreborn is een ontwerp van Helene Tiedemann. De Blob bestaat uit verschillende units zodat een uniek ontwerp is samen te stellen. Kies voor een enkele kleur of geef elke unit een eigen kleur voor een speels effect. De Blob bestaat uit een hoek unit of een 1 zits unit. Ook een poef is verkrijgbaar en in dezelfde serie is ook een fauteuil beschikbaar. De Blob bank is in een scala aan stoffen te bekleden. Bekijk hiervoor het document dat hieronder is bijgevoegd. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om de gewenste kleur af te stemmen.
 4. Dit betreft de Poef Unit van de Blob systeem bank. De Blob bank van Jonas Ihreborn is een ontwerp van Helene Tiedemann. De Blob bestaat uit verschillende units zodat een uniek ontwerp is samen te stellen. Kies voor een enkele kleur of geef elke unit een eigen kleur voor een speels effect. De Blob bestaat uit een hoek unit of een 1 zits unit. Ook een poef is verkrijgbaar en in dezelfde serie is ook een fauteuil beschikbaar. De Blob bank is in een scala aan stoffen te bekleden. Bekijk hiervoor het document dat hieronder is bijgevoegd. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om de gewenste kleur af te stemmen.
 5. Jonas Ihreborn Blob fauteuil

  Vanaf € 2.050,00
  Jonas Ihreborn Blob fauteuil
  Vanaf € 2.050,00
  Dit betreft de fauteuil, ook wel easy chair genoemd, uit de Blob systeem bank serie. De Blob lounge stoel van Jonas Ihreborn is een ontwerp van Helene Tiedemann. De Blob is verkrijgbaar in verschillende units zodat een uniek bank ontwerp is samen te stellen. Kies voor een enkele kleur of geef elke unit een eigen kleur voor een speels effect. De Blob bestaat uit een hoek unit of een 1 zits unit. Ook een poef is verkrijgbaar en in dezelfde serie is ook deze fauteuil beschikbaar. De Blob fauteuil is in een scala aan stoffen te bekleden. Bekijk hiervoor het document dat hieronder is bijgevoegd. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om de gewenste kleur af te stemmen.
 6. Jonas Ihreborn Seventy lounge stoel
  Vanaf € 932,00
  De Seventy lounge stoel van het Zweedse Jonas Ihreborn heeft een industriële look door de sterke lijnen van het metalen frame. De lounge stoel heeft dikke kussens van foam en veren vulling die rust op een canvas support. De Seventy is in een scala aan stof kleuren verkrijgbaar en daarnaast ook in leder. Het canvas is verkrijgbaar in zwart of beige. Op deze manier stel je jouw eigen stoel volledig naar wens samen. Optioneel is een voetenbankje verkrijgbaar voor extra lounge comfort. We hebben een aantal stoffen geselecteerd in onze configurator. Wens je een andere kleur? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden en de prijs te bespreken.
 7. Jonas Ihreborn Play bijzettafel
  Vanaf € 232,00
  De Play tafel van Jonas Ihreborn is een speels object van massief staal verkrijgbaar in diverse kleuren. De Play is beschikbaar in 2 afmetingen die prima op zichzelf kunnen staan, maar nog leuker zijn als je ze combineert. Door het hoogte verschil krijg je een nog speelser effect. De Jonas Ihreborn Play is een ontwerp van Helene Tiedemann. De tafel is te gebruiken als bijzettafel voor bijvoorbeeld een kopje koffie op te plaatsen naast de fauteuil, maar ook prima als salontafel te gebruiken in een groepje. Dankzij de hoge kwaliteit van de tafel is hij ook goed te passen in openbare ruimtes, naast natuurlijk het interieur thuis.
 8. Jonas Ihreborn Facett sofa

  Vanaf € 2.795,00
  Jonas Ihreborn Facett sofa
  Vanaf € 2.795,00
  De Facett sofa van Jonas Ihreborn heeft een uniek design van Folke Jansson uit 1958. De Facett is een bijna een kunstwerk in de ruimte waarbij je vergeet dat je er ook heerlijk op kunt zitten. De zitting bestaat uit nazag vering afgedekt met hoge kwaliteit foam en polyester vezel. De poten zijn gebeitst en gelakt berken hout. Voor de stoffering kun je kiezen uit 5 stofgroepen (stofgroep sheet is hieronder bijgevoegd) zodat je jouw eigen Facett bank kunt samenstellen tot een uniek object.

8 Items Resulaten

per pagina